Merhaba arkadaşlar önceki konumu bilen arkadaşlarım vardir belki eşimle sorunlarımız var eve döndü özür diledi ama şu andaki problemim bununla ilgili değil geçen konularda bahsettiğim de arkadaşlar genel olarak neden benim hep barışmak istedigimi sordular bende bu konuyu düşündüm ve sizden yardım almak istiyorum bu konuda. Mesela eşimle bir konuda tartışıyoruz o hatalı ve kusuyoruz ama ben dayanamıyorum yani önemsemiyorm mevzuyu kus kalmayi sevmiyorum gidip sarılıyorum ve barisiyoruz ama bu 11 yıldır böyle olduğu için sanırım esimde bendeki salakligin farkında
Bunu kullandigini ve beni hiç onemsemedigini farkettim. Hatalı o diyelim mevzuda beni deli edecek birşey yapıp hatalı duruma benim dusmemi sağlıyor ve beni suçluyor genel olarak böyle ya da her şekilde kendini hkali çıkartacak birşey buluyor inanamıyorum(ufak bir örnek mesela anahtari unuttu diyelim anahtarimi unuttun diyorum evet hatirlatmadin çünkü çıkarken diyor
yani ne diyecegimi şaşırıyorum bazen aklına şaşırıyorum çabasını takdir ediyorum) siz nasıl kus kalabiliyorsunuz mesela ya da bu durumla nasıl başa çıkabilirim şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim