Nasıl bayansın sen!

Konu Sahibi ayakkabı yeni alınmıştı diyor. aslında sevgiliniz titiz biriyse haklı söylediği şeyde ancak fazla tepkili söylemiş. daha nazikçe uyarabilirdi.tabi normalde de hödük davranan biriyse naziklik de beklememek lazım.

çok yönlü bir konu herkes yetişme terzına göre cevaplar.
Bana göre eve ayakkabıyla girilmez,peki ayakkabısız ayak sehpaya uzatılması kabalık mı :)sevgiline göre öyleymiş.

Evine ayakkabıyla girilmesine müsade eden biri için fazla olmuş tepkisi. Şahsen benim için eve ayakkabıyla girilmesiyle sehpaya koyulması arasında fark yok.
şöyle güzelim ten çorabıyla uzatılan 37 numara bir çift ayak ve sehpa ve sevgili..
bilemedim..ayakkabıyla alınca büyü bozulmuş demekki :)

Ayakkabıyla seni eve niye sokuyor?

Sen nasıl bir gorgu aldın ki ayagında ayakkabıyla masaya ayak uzatıyorsun?

Burası Türkiye..ayakkabı kapıda cıkarılır..kenara dızılır..

Ayagında ayakkabı varsa ve evde bişe unutursan ya emekliyerek girer alırsın evden..ya tek ayakkabını çıkarıp zıplayarak..

Ergenler bile halının renkli kısımlarına basarak gırer eve ayakkabıyla ıkı dakkalık bişe alması gerekıyorsa,anne cakmasın dıye..

Sen nerde buyudun kızım?

Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım
Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım

Ne fark eder ? İsterseniz 5 dk önce almış olun 5 dk bile olsa dışarda kullanılan bir ayakkabiyla sehpaya ayak konulmaz bir arkadaş söylemiş hatta bencede corapla bile konulmaz sevgilinizin tepkisi aşırı olmuş evet ama yaptığınız çok yanlis

Ayakkabıyla seni eve niye sokuyor?

Sen nasıl bir gorgu aldın ki ayagında ayakkabıyla masaya ayak uzatıyorsun?

Burası Türkiye..ayakkabı kapıda cıkarılır..kenara dızılır..

Ayagında ayakkabı varsa ve evde bişe unutursan ya emekliyerek girer alırsın evden..ya tek ayakkabını çıkarıp zıplayarak..

Ergenler bile halının renkli kısımlarına basarak gırer eve ayakkabıyla ıkı dakkalık bişe alması gerekıyorsa,anne cakmasın dıye..

Sen nerde buyudun kızım?
Ayakkabıya eve girmedim orda denedim çıkarmadım ayaklarımı uzattım

Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten

Ben rahatim bana hersey serbest tribi herkese sokmuyormus demek ki... Siz rahatsaniz bu bir tek sizin sorununuz olmali, baskalarinin degil. Normalde onlara ters gelen seyleri sirf siz rahatsiniz diye gormezden mi geleceklerdi?

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?

Bayan değilim kadınım deseydin.

Ayrıca Sehpa üstüne ayak konur mu kadınla erkekle alakası yok. İğrenç.

Ben çorapla bile sehbaya ayaklarını uzatınca tepkı verıyorum ne bılım oraya yemek koydugum aklıma gelıyor delırıyorum o yuzden sevgılınıze hak verdım.

Back
X