- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve ayakkabıyla girmedim ayakkabı yenildi bende orda denedim üşendim çıkarmadım öyle ayagımı uzattım sonra kıyamet koptu
+1Evine ayakkabıyla girilmesine müsade eden biri için fazla olmuş tepkisi. Şahsen benim için eve ayakkabıyla girilmesiyle sehpaya koyulması arasında fark yok.
Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zatenSevgiliniz hakli bence. Orada gerektigi zaman yemek bile yeniyor.
şöyle güzelim ten çorabıyla uzatılan 37 numara bir çift ayak ve sehpa ve sevgili..Evine ayakkabıyla girilmesine müsade eden biri için fazla olmuş tepkisi. Şahsen benim için eve ayakkabıyla girilmesiyle sehpaya koyulması arasında fark yok.
Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım
Tamam da ayakkabıyı 1 saat evvel almıştım
Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten
Ayakkabıya eve girmedim orda denedim çıkarmadım ayaklarımı uzattımAyakkabıyla seni eve niye sokuyor?
Sen nasıl bir gorgu aldın ki ayagında ayakkabıyla masaya ayak uzatıyorsun?
Burası Türkiye..ayakkabı kapıda cıkarılır..kenara dızılır..
Ayagında ayakkabı varsa ve evde bişe unutursan ya emekliyerek girer alırsın evden..ya tek ayakkabını çıkarıp zıplayarak..
Ergenler bile halının renkli kısımlarına basarak gırer eve ayakkabıyla ıkı dakkalık bişe alması gerekıyorsa,anne cakmasın dıye..
Sen nerde buyudun kızım?
Sürekli herşeyi sorun ediyor benim yapım rahat zaten
Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?