Nasıl bayansın sen!

Bi
Ben çorapla bile sehbaya ayaklarını uzatınca tepkı verıyorum ne bılım oraya yemek koydugum aklıma gelıyor delırıyorum o yuzden sevgılınıze hak verdım.
lmiyorum fakat ben herkesin yanında otururum öyle ta liseden beri

Bide ciddi düşünorum diyor bu adamla 1 gün geçirilmez ki...
Belki de seninle 1 gün geçirilmez.
Çok yorgunsan ayakkabilarini çıkarıp koltukta 5 dk uzanmayi rica edebilirdin.
Yeni almış olsan da ayakkabi pis bir şeydir.
Sehpaya ayakkabili ya da ayakkabisiz ayak uzatmak nedir yaa. Sehpanin fonksiyonu ayak uzatmak değil.

Ayrıca oturmayi kalkmayi bilmeli kadın dediğin. Erkek de bilmeli ama konumuz sensin

Çocuk haklı ama fevri çıkmış. Ben şahsen aile terbiyesine girenlere çok kızıyorum. Ailem bitanedir. Laf edeni ben bırakırdım. Sevgili bi de yani. En gıcık olduğum laflardan biridir. Bana söylenmedi daha ama şimdilerde çok moda bu laf çok duyuyorum

Öykü her konun uçarı senin..

Ya bizde sorun var ya sende.
Bu kadar insan bir tek seyi savundugumuza gore , sende var.

Ben sevgilimin yanında uzatıyordum ama ayaklarımın ağrıdıgını belirtiyordum oda izin veriyordu sağolsun, yorgun olunca cidden insan dinlenmek için ihtiyaç duyuyor yani birde ben sevgilimin yanında rahat olamıyorsam kimin yanında rahat olucam sonunda da silerim ne olmuş yani bence sevgilin sert bir çıkış yapmış senin suçunda sevgilinden izin almaman sonuçta onun evi bu gibi şeylerde izin al sorun olmaz.

çok yönlü bir konu herkes yetişme terzına göre cevaplar.
Bana göre eve ayakkabıyla girilmez,peki ayakkabısız ayak sehpaya uzatılması kabalık mı :)sevgiline göre öyleymiş.
Çıplak ayağın sehpada ne işi var.
Anlamıyorum yaa... insanlar ayaklarını aşağıda tutamiyor mu...
Bardak tabak konulan yere ayak koymak ne pislik yarabbim

bencede hos bi davranis degil sizinki her insanin gorgusu yada ogrendigi terbiye kurallari farklidir sizin sehpaya ayaklarinizi uzatmaniz size normal gelebilir ama sevgiliniz boyle gormemisse tepkisi normal evin icine neden ayakkabi ile girdinizki girmeseniz bile ayaklar yemek yenen yada konan biyere koyulmaz

Yaptığın çok yanlış ama bu onun öküz olduğu gerçeğinide değiştirmez:KK20:

Çıplak ayağın sehpada ne işi var.
Anlamıyorum yaa... insanlar ayaklarını aşağıda tutamiyor mu...
Bardak tabak konulan yere ayak koymak ne pislik yarabbim
:) neticede ayak bu :) bu kadar titiz kadının arasına bu konu açılır mı :)
bu yorum boşluğuma denk geldi :) yoksa senin sevgilinin evinde ne işin var diye konuya girerdim : p

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
yooo bence sana değil :KK53:

Back
X