- 23 Kasım 2011
- 12.313
- 15.357
- 298
Ne olursa olsun..yemek yenen yere ayak konmaz..Ayakkabıya eve girmedim orda denedim çıkarmadım ayaklarımı uzattım
Bu bizlere cocukluğumuzdan beri ogretılen bıseydır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne olursa olsun..yemek yenen yere ayak konmaz..Ayakkabıya eve girmedim orda denedim çıkarmadım ayaklarımı uzattım
lmiyorum fakat ben herkesin yanında otururum öyle ta liseden beriBen çorapla bile sehbaya ayaklarını uzatınca tepkı verıyorum ne bılım oraya yemek koydugum aklıma gelıyor delırıyorum o yuzden sevgılınıze hak verdım.
Belki de seninle 1 gün geçirilmez.Bide ciddi düşünorum diyor bu adamla 1 gün geçirilmez ki...
Çıplak ayağın sehpada ne işi var.çok yönlü bir konu herkes yetişme terzına göre cevaplar.
Bana göre eve ayakkabıyla girilmez,peki ayakkabısız ayak sehpaya uzatılması kabalık mı :)sevgiline göre öyleymiş.
Bilemedim bana çok ters çok yorgunsan kanepeye uzansaydın keske sehpaya uzatmak ayakkabılı ya da ayakkabısız kesinlıkle izin verememBi
lmiyorum fakat ben herkesin yanında otururum öyle ta liseden beri
:) neticede ayak bu :) bu kadar titiz kadının arasına bu konu açılır mı :)Çıplak ayağın sehpada ne işi var.
Anlamıyorum yaa... insanlar ayaklarını aşağıda tutamiyor mu...
Bardak tabak konulan yere ayak koymak ne pislik yarabbim
yooo bence sana değilBugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?