Nasıl bayansın sen!

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Nasıl bayansin demesi haricinde sevgiliniz haklı nasıl insansın demeliydi.cunku pis ayakkabi ile başkasının yaşam alanına öyle oturamazsin belki yemek yiyor orada

eski konular gündeme geldiğinde çok üzülüyorum..
çünkü eskiden KK'da "beğenmedim" butonu yoktu.
herkes herkese çiçek böcek atıyordu.
hey gidi günler hey..
işte sonra beğenmedimler geldi :D
sabah bir uyanıyorsunuz, 3-4 yıl önce yazdığınız yoruma eksiler gelmiş..
siz bile belki o yorumu okuyup eksileyecek kişi olmuşsunuz, her şey değişmiş ama oluyor işte..
artık profilinize mis gibi yeni - puanlar kazandırmışsınızdır :D

neyse herkese günaydın 😅

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Eve ayakkabiyla mi giriyorsunuz siz. Birde insanların çay içtiğini sehpaya ayagini uzatiyorsun. Bu işin kadını erkeği olmaz ki. Pis ve saygisizca bı hareket.

Bence yerinde bir tepki.
Ben olsam bende uyarırdım

hareketin kendisi de verilen tepki de saçma olsa da, "bağyan" olmakla ne ilgisi var anlayamadım...

Eski konuymuş
Bunun nesine yorum yapılıyor anlamıyorum kız zaten basıp gitmiş

Seneler sonra niye gittin mi diyelim yada dur gitme mi diyelim

Niye hortlarirlar ki eski konuları

1.si sevgilini tanımamışsın. 2.si ondan önce senin ona bi tepkin olmuş, (o davranışını saygısızlık algılamış) bu da ona biraz fazla gelmiş... böylece oda seni tanımamış... biz her neresi olursa olsun kendi evin dahi olsa ailemize saygıdan bu davranışta bulunmayız (kendim için söyledim) :KK70: :KK70: ama çocuğu tebrik etmek gerek iyi aile terbiyesi almış birisine benziyor...

Bu konuyu çok mu aradım 5 yıl olmuş tam 5 yil

Kızı yolundan mi çeviricen kız gitmiş 5 Yılda yeni sevgili belki evlilik belki çocuk olmuştur

Sanki bir saat evvel yazılmış gibi konuya sen ve bazı arkadaşlar yorum yazmış çok komik

:KK70: :KK70:

bence dikkat etmeden direkt okuyup yorum yapmışlar :)
BeN okudum tarihe bakmadan sonra baktım ki eski konu
Kız sevgilisinin evine ayakkabıyla gelip sehpaya ayagini uzatmış delikanlı da burası ailemin evi sen nasıl bayansın görgü davranış bilmem mi demiş kızda basmış gitmiş
5 sene olmuş

Dur gitme mi diyecekler yada niye gittin mi
Yazmışlar doğru demiş diye adam haklı diye :KK70: :KK70:

Kısmen haklı olsada kimse bana"sen nasıl terbiye aldın "deme curetkarligini gosteremez parçalarım
Çünkü kişi terbiyesini ailesinde almaya başlıyor O'nun kiler zembille düştü benim kiler bostan da mı yetişti? Ayrıca bayan ne ya o senin baymisliğin canım der,sehpadan Özür dilerdim hiç olmazsa o yontulunca bişey olmuş ama sevgiliniz olmamis

Kısmen haklı olsada kimse bana"sen nasıl terbiye aldın "deme curetkarligini gosteremez parçalarım
Çünkü kişi terbiyesini ailesinde almaya başlıyor O'nun kiler zembille düştü benim kiler bostan da mı yetişti? Ayrıca bayan ne ya o senin baymisliğin canım der,sehpadan Özür dilerdim hiç olmazsa o yontulunca bişey olmuş ama sevgiliniz olmamis
Aaaa!bende görmedim tarihi yaaa😂😜😆

Evinde ayakkabı ile dolaşılmasına müsade eden birinin hassasiyeti/tepkisi bana fazla geldi. Ha sehpaya uzatmışsınız ha halıya yere basmışsınız ne farkeder bilemedim.

:D :D :D
Bu konuyu çok mu aradım 5 yıl olmuş tam 5 yil

Kızı yolundan mi çeviricen kız gitmiş 5 Yılda yeni sevgili belki evlilik belki çocuk olmuştur

Sanki bir saat evvel yazılmış gibi konuya sen ve bazı arkadaşlar yorum yazmış çok komik

:KK70: :KK70:
yaa... çok özür valla tarihe hiç bakmadım... öyle bakınırken yazıları okurken çıktı karşıma. okumuş bulundum e haliyle okuyunca bi_fikir'imi,z olsun demek istedim. uyardığın için saoll bea.. biraccık gülmüşündür ama demi... :D :D

Back
X