Nasıl bayansın sen!

Adamin tepkisi normal degil bağyanin nimet konan yere ayakkabiyla ayagini koymasi cok normal? Kim neden boyle bir tepkiye alissin? Konu sahibi elini ayagini nereye koyacagini bilmiorsa boyle bir tepkiyle karsilasmasi cok normal.

kaldi ki siz bir dusunun. Evinize misafir geliyor. Pis pis ayakkabilariyla sephanin ustune ayakkabilarini koyuyir. Bence gayet cildiralasi durum. Feminenlige gerek yok bence.

Herkes farklı kültürle büyüyor demek ki . Sevgilinin / eşinin böyle tepki vermesine normal diyorsunuz yani. Bende böyle birşey asla kabul edilemez diyorum.
Sanki bir adamla yakalamış gibi " ailenden böyle mi terbiye gördün , burası ailemle yaşadığım yer , yeri öp " demesi evet gerçekten çok normal. Böyle adamlar tam evlenilesi.
Nasıl tepki vereceğini bilmeyen , konuştukları sözün ne olduğunu bilmeyen adamlar zor bulunur.

Misafirde gelse evime , en sevmediğimde o şekilde davransa uyarırım kırmadan hepsi bu.

Herksin cebinde gizli çakısı var. Ah deden çıkarıp vuruyor.

Dünya malı için kalp kırmak evet gerçekten çok yerinde.

ama konu bayan olması değil ki

başkasının evinde ayağında ayakkabı ile ayağını sehpaya koyması

yani erkek ve bu kişi de sevgilisi diye neden şefkat göstersin ki

ben ayağımı oraya koyunca bana ne tepki verecekse bu kişiye de aynı tepkiyi verecek

ayağını kucağına alsın; sonra uyarsın vs bence abartılı bir tepkidir

ben düz bir insanım, kimseyi kadın erkek diye ayırmam, kadındır kibar uyarılır demem, hani adam bayana yakışmıyor vs demiş de ben o dediklerini hiç dikkate almadım ki, o söyleyenin konuşma üslubu

konu ayakların ayakkabılı hali ile sehpaya konması; adamın da konu sahibine terbiyesiz anlamına gelen şeyler söylemesi

bir de ben bu aileme dil uzattı vs gibi şeylerde alınmam, kendim de derim, bana da denebilir yani

aile de kutsal bir şey değil ve kimse ailesini kendi seçmiyor, ne yapayım yani herkesin bir çok eksiği var benim ailemin de tabii ki

konuya gelince de ben hala adamda bir hata göremiyorum, konu sahibinin aşırı rahat tavrı yanında kibar bile geliyor

bir de demişsiniz ya siz bu tarz davranışlara alışıksınız herhalde diye olabilir

işim gereği o kadar olumsuz insan davranışı görüyorum ki bana bu çok da anormal gelmedi yani

Size demedim genel alışkanlıklardan söz ettim.

Kadın olduğu için değil sevdiği olduğu için, misafir olduğu için v.s

Ben aileme söz söyletmem, söylemem de.. Hele ailemin verdiği terbiyeyi diline dolayanın dilini dondururum.

Cok hakli bence birde sahpaya ayyAkkAbiyla uzatiyorsunuz o sahbada cay icen bir seyler yiyen vardir ve adam demek titiz sende hosuna gitmeyen daha kim bilir neler olmustur oh etmis

Herkes farklı kültürle büyüyor demek ki . Sevgilinin / eşinin böyle tepki vermesine normal diyorsunuz yani. Bende böyle birşey asla kabul edilemez diyorum.
Sanki bir adamla yakalamış gibi " ailenden böyle mi terbiye gördün , burası ailemle yaşadığım yer , yeri öp " demesi evet gerçekten çok normal. Böyle adamlar tam evlenilesi.
Nasıl tepki vereceğini bilmeyen , konuştukları sözün ne olduğunu bilmeyen adamlar zor bulunur.

Misafirde gelse evime , en sevmediğimde o şekilde davransa uyarırım kırmadan hepsi bu.

Adam kovmaktan beter etmis, konu sahibi 10 dk sonra kalkmak zorunda kalmis. Herkes haketmissin diyor.
En fazla sehpayi dezenfekte edersin yani atla deve degil. Hakarete gerek yok. Sevgilin eve gelecek makarnaya hangi sosu yapsam diye dusunecegine sehpaya takmis adam :KK48:

Sizi biraz romantizme davet ediyorum KK :KK48:

Adam öküzün teki bence de, bu da ilk öküzlüğü değil.
Şöyle adamlarla olup sonra da konu üstüne konu açıp yakınmayı aklım almıyor. Geçinemiyorsanız zorlamayın kardeşim biraz kendi değerinizi bilin .

Mantıklı biri aşkım ayakkabıyla sehpaya neden ayaklarını uzatıyorsun indir lütfen ben hoşlanmam der. Haklı ama tadını kaçırmış yani

Ikinzde abartmissiniz.ne kadar yorgun olursaniz olun o sizin sevgiliniz ayip degil mi karsisinda ayagini uzatarak oturmussun yanlis anlama ne tepki verecegini bilemezsin kac yillik sevgilin olursa olsun ama o da yanlis yapmis cunku sacma sapan konusamaz kac yasinda olursan ol o senin bilecrgin bisey bu yastan sonra seni degistiremez duzgunce uyarabilirdi.

Yapilan seye gore verilen tepki cok normal
Bu konu sahibinin diger konularini da biliyorum. Normal bir kisilik degil. Kimse kibarva bir uyari yapamaz bu konuda samimi oldugunuzu dusunmuyorum. Mesele kadin erkek degil kimse kimseye terbiye verme hakkina sahip degil ama kimse de kimsenin evinde kendi eviymis gibi hatta kendi evinde yapmayacagi seyleri baskasinin evinde yaparsa tabikide en sert tepkiyle karsilasir.

Adam kovmaktan beter etmis, konu sahibi 10 dk sonra kalkmak zorunda kalmis. Herkes haketmissin diyor.
En fazla sehpayi dezenfekte edersin yani atla deve degil. Hakarete gerek yok. Sevgilin eve gelecek makarnaya hangi sosu yapsam diye dusunecegine sehpaya takmis adam :KK48:

Sizi biraz romantizme davet ediyorum KK :KK48:

Kesinlikle katılıyorum. İnsan çocuğunu bile oyle azarlamaz..
Kendince adap öğretince ada(m)psızlık yapması haklılıkmış.

Yapilan seye gore verilen tepki cok normal
Bu konu sahibinin diger konularini da biliyorum. Normal bir kisilik degil. Kimse kibarva bir uyari yapamaz bu konuda samimi oldugunuzu dusunmuyorum. Mesele kadin erkek degil kimse kimseye terbiye verme hakkina sahip degil ama kimse de kimsenin evinde kendi eviymis gibi hatta kendi evinde yapmayacagi seyleri baskasinin evinde yaparsa tabikide en sert tepkiyle karsilasir.

Siz öyle değilsiniz diye " öyle değilim " diyeni samimiyetsizlikle suçlayamazsınız ki..
Evimde yapılmasından hoşlanmadığım çok durumlarla karşılaşıyorum. Asla böyle bir tepki vermedim vermemde . Ne büyüklere ne küçüklere.. Eşya için kimseyi kırmam asla.

Saygısızlık çok başka birşey.. Karşısında babası otursa böyle birşey yapsa eyvallah ta silinebilecek, boyanacak, yenisi alınacak birşey için " seviyorum" dediğin kişiye bağırarak terbiye vermesi çok başka.

Konu sahibinin hal ve hareketleri beni ilgilendirmez. Diğer konuları da. Bu konuda ki duruma göre yorum yaptım.

Bugün sevgilimle oturuyoruz bende yorgundum onun evindeyiz ayaklarımı sehpaya koydum ayakkabı vardı ayağımda sevgilim gördü ve çıldırdı sen nasıl bir bayansın oturuşunda kalkışına hiç dikkat etmiyorsun nasıl terbiye aldın vs . Burası benim ailemde yaşadığım yer dedi en son noktayı koydu bende 10 dk ya kalktım gittim zaten sizce tepkisi aşırı mı?
Az bile yapmış gerçekten hak etmişsin kendi evinde nasıl davranıyorsun merak ettim yatağada ayakkabıylamı giriyorsun

İşte sehpaya ayakkabıyla ayak uzatmadığımız için falan haha bunun gibidir sebepler :KK70:

:KK70::KK70: Bende kezban oluyorum öylese. Buralarda da öyle ayak uzatanlara kaba, görgüsüz falan diyorlar o ne olacak. Oturmanın bir adabı var. Kadın olsun erkek olsun, nefret ederim bir kere görmedim babamdan öyle oturma şekli. O ne öyle mahallenin serseri, bıçkın delikanlıları gibi. :63:

Back
X