Nasıl becerikli olunur yardım

Lemonagacim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
501
327
Kızlar çok doldum ya kendimi küçük bir çocuk sürekli annemden azar işitiyormuş gibi hissediyorum. Ben dağınığım biraz eşim çok titiz düzenli.
Dısarı cıkıyoruz mesela cantama cüzdan anahtarını veriyor sonra ben bulamıyorum hemen sinirleniyor. O cantanın içinde neler var. Çöpün bile orda temizlemiyor musun hiç.
Diyelim bişeyimi bulamıyorum gördün mü diye soruyorum.
Ben sana bir eşyamı nerde diye soruyor muyum yeri yok mu oraya koy
Bu niye burda bir şeyi aldığın yere koy
Elinde tasıma su telefonu çantana koy. Sakarlıklarım da var tabi dikkatsizmişim.
Leb demeden leblebiyi anla
Bir ara surayı da temizle artık vs.
Yani ben hiç bir şeyi beceremiyorum elimden bir iş gelmiyor her işim yarımyamalak begenmiyor bunu laflarıyla surat ifadeleri tavırları her şeyiyle belli ediyor yani.
Benden ev hanımı olana kadar baya zaman lazım sanırım.
Tamam ben bu tarz azarları annemden de duyardım umursamazdım. Eşimden duyunca ağırıma gidiyor kalbimi kırıyor farkında değil. Lisede ünide yurtta kaldım ev işi falan bildiğim seyler değil benden küçükleri görüyorum eli çabuk becerikli ben sevmediğim için evde hiç iş yapmazdım şimdi bocalıyorum.:KK43:

Sanırım o da artık benim arkamı toplamak bıktı sitemlerde gerçekten dagınıgım yani onun bir çöpü kıyafeti corabı ortalıkta degildir asla ama ben tam tersi temizliği de yemegi de beraber yaparız ama bu lafları son bir haftadır sürekli duymaktan bıktım

Huysuz evet emekli olunca napıcam acaba herşeyi istedigi gibi olsun ister bende pek bilmedigimden bunu nasıl yapayım su nasıl olsun diye hep ona sorarım.

Kalbimi kırdını bana böle hissettirdiğini söyledim özür diliyo kendini affettirmeye calısıyor bişeyler yapıyo ama huyu degişmeyecek biliyorum baska bir olayda ben yine bi laf ya da o surat ifadesini görücem.

Tatilden döndük eve girdik su kapalı mı acık mı bir ac bak dedi actım akıyo dedim meğersem dıstan kapalıymıs içindeki akmıs sadece banyoya girdi su akmıyo bi daha cık dısarı suyu ac sölene sölene anlamıyor muymusum ben onun tazyikli akıp akmadıgını

Ne münasabet çokta alası olur. Bizim en küçük kızda okudugu için ev işi bilmezdi evlendi eşi arkasını topluyordu şimdi seni beni begenmez bir ev hanımı oldu ramazanda misafirinin ardı arkası kesilmedi çokda şahane agırladı. Kızkardeşim devlet memuru çalışıyor oğluşuda var ve tüm işlerinde üstesinden çokda güzel geliyor...
Her şeyin ilacı ''ZAMANDIR'' ve ''SABIRDIR'' takma kafana hiç bir şeyi:KK39:

Eger yazdiklarinda adamin dogruluk payi varsa hak verdim ben esine. Her ne kadar fazla dirdir etsede adamin hakli oldugu noktalar var.

Tamam her yeri bal dok yala etmeni beklemesin ve tabi ki kendiside yardim etsin, ama sanki sen kendin de zaten daginik oldugunu kabulleniyorsun. O zaman biraz duzeltmeye calismalisin bence.

Eger yazdiklarinda adamin dogruluk payi varsa hak verdim ben esine. Her ne kadar fazla dirdir etsede adamin hakli oldugu noktalar var.

Tamam her yeri bal dok yala etmeni beklemesin ve tabi ki kendiside yardim etsin, ama sanki sen kendin de zaten daginik oldugunu kabulleniyorsun. O zaman biraz duzeltmeye calismalisin bence.
Evet bende istiyorum düzenli biri olmayı zaten nasıl basarıcam bilmiyorum

Evet bende istiyorum düzenli biri olmayı zaten nasıl basarıcam bilmiyorum
Bir seyi aldiginda geri yerine koy mesela boylece daginik olmazsin. En az haftada bir cantanin icini temizle vs vs. Hic mi bilmiyorsun, annen titizmis duzenliymis sanirsam ondan da mi gormedin? O ne yapiyorsa sende onu yap zamana alisirsin duzenli olmaya

Eşin arkanı toplamak zorunda mı iyide?
Sen kendini biraz düzelt.. Annen çeker nazını ama koca öyle değil malesef. Annenle kıyaslama.
O titiz, sen dağınık.. Belki de onun da sabrı taşmıştır arkanı toplamaktan.
Hem de yuvayı dişi kuş yapar..
Aynen öle ben bir şeyi kaldırana kadar bakıyorum o yapmış bile yavaşım da biraz :KK43:

Bir seyi aldiginda geri yerine koy mesela boylece daginik olmazsin. En az haftada bir cantanin icini temizle vs vs. Hic mi bilmiyorsun, annen titizmis duzenliymis sanirsam ondan da mi gormedin? O ne yapiyorsa sende onu yap zamana alisirsin duzenli olmaya
Annem gerçekten çok titiz biridir. Elinden hiç bez düşmeyenlerden temizlik hastası gibi. İçimden geldiği zaman temizliğimi kendimi hırpalarcasına düzgünce yaparım da sorunum genel dağınıklıgım unutkanlıgım sakarlıklarım

Kelin ilaci olsa derler ya bende sen gibiyim bekarim ama annemde temizlik hastasi hic cekmemisim bi tane damar almaz mi insan yok hic umursamam napim :KK43:(

Ya var ya en sinir oldugum sey su erkeklerin kendi kisisel esyalari icin,hanimlarinin cantasini kullanmasi..benimki de bazen,cuzdani verir,telefonunu verir,arabanin anahtarini verir..cantam zaten agzina kadar dolu,hem benim hem.cocugun malzemeleriyle.suluktan,kiyafete,krakerden,kasiga kadar hersey var malum cocuk kucuk..birde anahtar,cuzdan giriyor,girdigi gibi de bir anda isteyince,sak diye yapistiracaksin eline..yokk oyle iste..biz de bunun tartismasini cok yaptik,en son sakayla karisik,bir canta da sana alalim askim,dedim.o zamandan sonra azaldi benim cantami kullanmasi.

X