nasıl beslenmem gerek...=)

kızlar doktorum folık asıtı gun asırı onerdı,,,bır gun alıp bırgun almamaı soyledı,,,6 hafatlık hamıleyım,,,bu normalmı?
Buna Doktorunun Karar Vermesi Lazım..
Burada Okudukların İle Hareket Etme Neticede Hamilesin..
Senin Bünyeni En iyi Doktorun Bilir..
Mesela Arkadaşlarım Bir Sürü İlaç Kullanıyorlar..
Ama Ben Sadece Kan İlacı Kullanıyorum..

Alttan Muayene Yok Hamilelerde Ama Riskli Bir Gebelik Söz Konusu Olabilir..
Kanaman Olabilir, Ne Bileyim Yani Doktorun Daha İyi Bilir..

Anladim canim hicbir yan etkisi olmuyor o zaman .Biran once alip kullanmam gerekiyor. marka onemlimi folik asitte.bide yiyecek olaraK
en cok ne almam gerekiyorr tesekkurler.

Anladim canim hicbir yan etkisi olmuyor o zaman .Biran once alip kullanmam gerekiyor. marka onemlimi folik asitte.bide yiyecek olaraK
en cok ne almam gerekiyorr tesekkurler.

marka önemli değil dozu önemli folic plus var 200mcg, foli doce var 400mcg, bide folbiol var 5000mcg. bu çok fazla senin için. kimi doktorlar günlük 600mcg öneriyor kimide 400mcg sen bilirsin yani. yiyecek olarakta herkesin söylediği süt ürünleri, ceviz, balık falan. aslında canın ne istiyorsa, ben çünkü bunları pek yiyemiyorum. bide hazır gıdalardan çarba falan onlardan uzak dur.

Tesekkurler
Anladim canim bi bakayim dusukten baslarim. Insallah fazla yiyemiyorum hazir corbalarin ne zarari olurki

hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder inş
bende enbaşta senin gibydim hiç bişey bilmiyordum bilinçsiz beslendim sonra bebğimde gelişme geriliği oldu normalden 1 hafta küçük gözüküyordu sonra her gün 1 kase yoğurt bol bol süt ve meyve yedim yemeklerden kısmadım ama sebze balık bunları çok tükettim çok şükür şimdi normal kilosunda ve boyunda sütün yoğurtun meyvenin balığın ve sebzenin gerçekten işe yaradığını kesinlkle biliyorum ve tavsiye ediyorum sütü yanlız doktorun folık asit yada vitamin verdiyse süy içtikten en az 2 saat sonra veya önce al onları çünkü süt etkisini öldürüyor bi anlamı kalmıyormuş

Tesekkurler
Anladim canim bi bakayim dusukten baslarim. Insallah fazla yiyemiyorum hazir corbalarin ne zarari olurki

canım sonuçta hazır gıda içinde türlü türlü koruyucular oluyor. bana doktorum söylemişti. tabi sadece çorba değil konserve ürünleri, asitli içecekler, meyve suları falan aslında marketten birşey alırken içindekiler kısmına bakmak gerekiyor . birde bu koruyucuların gebelikte güvenli olup olmadığı önemli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…