Nasıl bi sınav bu...

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Annem kanaması sonucu hastahaneye gitti. Rahiminden parça alındı. Rahim kanseriymiş....

Bu nasıl bir acıdır...

Anlatamıyorum şu an. En büyük desteğim tatilde,bir acı bitmeden daha büyük bir acı...

Doktorlar rahimin alınacağını daha hastalığın ilerlemediğini söylemiş...

Hastahanede kalacak... İki tane küçük kardeşim var... Herşey benim omuzlarımda.....

Annem kanaması sonucu hastahaneye gitti. Rahiminden parça alındı. Rahim kanseriymiş....

Bu nasıl bir acıdır...

Anlatamıyorum şu an. En büyük desteğim tatilde,bir acı bitmeden daha büyük bir acı...

Hastahanede kalacak... İki tane küçük kardeşim var... Herşey benim omuzlarımda.....

Canıım gerçekten çok zor bir durum RABBİM annene bu durumu bedenen ve zihnen en hafif şekilde atlatmayı nasib etsin, dua et bol bol canım ve bilhassa annene ve kardeşlerine karşı çok dirayetli duruş sergile çünkü buna ihtiyaçları olacak... :50:

Bu nasıl bir acıdır...

.............................

Son düzenleme:
ne diyeceğimi ne söyleyeciğimi bilemedim ama çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun anneniz bir an önce şifa bulur inşallah.

geçmiş olsun canım annen umrım hemen sağlığına kavuşur
tatildeki desteğin falan değil üzgünüm

geçmiş olsun, rahim alınıp herşey bitecekse yinede şanslısınız, zaten menapoz çağı gelmiştir diye tahmin ediyorum, rahminin olmaması çok önemli olmaz yani kar zarar hesabı yapılınca

Of,inan çok üzüldüm
Allah şifalar versin
Güçlü olmalısın şimdi sen
Şükür ilerlemeden farkedilmiş

bazen herşey üst üste geliyor değil mi? çok geçmiş olsun, annen iyi bir tedaviyle sağlığına kavuşacaktır inşallah

güçlü ol canım...

Geçmiş olsun Allah'ım yardımcı olsun sana güç kuvvet versin umarım en kısa zamanda annen iyileşir canım hastalık sağlığın zekatıymış insan olanın başına her şey geliyor işte...
kardeşlerine sahip çık annen ayağa kalkana kadar
ben de benzer bir olay yaşadım annemin ayağı kırılmıştı platin takıldı ve benmde 2 küçük kardeşim vardı her şeylerine yetişmeye çalışmıştım...

Of,inan çok üzüldüm
Allah şifalar versin
Güçlü olmalısın şimdi sen
Şükür ilerlemeden farkedilmiş

Nasıl güçlü olucam bilmiyorum... Okulum var... 4 yıldır güvendiğim insan bile yanımda değil...

Kardeşlerim var okula gidip gelicekler... Evin işi yemeği var...

Annemin derdi var... Çok yalnız kaldım... Napıcağımı hiç bilmiyorum.

Tek dileğim rahim alındıktan sonra bu hastalığı en kısa sürede atlatması...

Tek başıma ne yapıcağımı bilmiyorum. Okullar var 1 hafta sonra...

geçmiş olsun mace
eğer çok fazla rahme yayılmadıysa
diğer organlarda da yoksa zaten ameliyatla kurtulacak
tüm rahim ve yumurtalıklar alınır rutin olarak.

geçmiş olsun mace
eğer çok fazla rahme yayılmadıysa
diğer organlarda da yoksa zaten ameliyatla kurtulacak
tüm rahim ve yumurtalıklar alınır rutin olarak.

Hastalığını çabuk farketti çok şükür ki. 1 ayda 2 keza regl olmuş. Düzenlidir normalde.

Hemen farkettiği için şükrediyorum. Umarım dediğiniz gibi olur.

aynı şeyi annemde yaşadı rahmi alınmak zorundaydı
ameliyat oldu ve rahmi alındı ilk hafta zor geçti daha sonra toprlandı
senin için zor biliyorum
ama kardeşlerin ve annen için güçlü olmalısın
annenin iyi bir bakıma ve desteğe ihtiyacı var bunu unutma

çok geçmiş olsun. ama Allah ın izniyle ameliyatla hastalıktan kurtulur inşallah.benim annemde rahim kanseri ama geçiyor merak etme.sen güçlü olucaksın bu dönemde Allah yardımcınız olsun

Geçmiş olsun,Allah şifasını versin.

Rahim kanseri olup,rahmi alındıktan sonra sağlıkla yaşayan birini tanıyorum.
İnşallah senin annen de kurtulup,sağlıkla hayatına devam edecektir.

Canım nasılda herşey üst üste gelebiliyor böyle değil mi ?
Hersey çok acı,katlanılmaz gibi duruyor.. ama öyle olmamalı hayata karsı eyvallah sen kazandın dememeliyiz!
bak kendinde ne güzel söylemişsin. 'Sınav' evet bu bir sınav. acı,lanet,pislik bi sınav !
ama ne demişler acı cekmeden bal yenmez.. direncli ol direncli ol ki kardeslerinde annende senden güç alsınlar ..
Rabbım tez vakıtte iyileştirir insallah anneciğini. tüm dualarım senin ve annen ile canım..

Çok geçmiş olsun cnm
Allah şifa versin
erken farkedilmesine sevindim
merak etme geçicek bunlar,bu kötü günler.
şimdi sen daha güçlü olmalısın,akrabalarınız teyzen filan yok mu belki onlar yardımcı olurlardı okul açılınca zor olur çünkü
Allah yardımcın olsun

annene üzüldüm inşallah bir an önce güzel günlerinize geri dönersiniz (amin).. dediğin gibi bu bir sınav.. bunun farkında olman güzel bişey bence.. bizim buralarda darlık olmadan varlık olmaz derler.. sen duanı et sonucu içinse tevekkül et.. Rabbim herşeyin en doğrusunu bilir.. :16:

Gecen Aralık'ta biz oyle bir tehlikeyi atlattık, kac gündür hop oturup hop kalktık.
Şükürler olsun annesini kanser dgldi cok ağır bir ameliyat geçirdi.
Allahım annene acil şifa size de sabırlar versin insalah.
Dr ilerlemedi diyorsa icini ferah tut, bol bil dua et Allah'ın izniyle şifa bulur

Back
X