Nasıl bi sınav bu...

İnsan hayatında çöküşler hep üst üste gelir zaten, ve sen o zaman geçmişte ne kadar mutlu olduğunu hatırlarsın ve o günlerin kıymetini bilmediğin için kızarsın kendine. Şuanda yaşamakta olduğum ruh halini açıkladım.
Annenin rahatsızlığı ilerlemeden fark edilmiş çok şükür, şuan doktor kontrolünde ve umarım bu hastalığı atlatacak
Bir abla olarak kardeşlerine bunu hissettirme ve elinden geldiği kadar başta annen olmak üzere ailene destek ol
Acil şifalar diliyorum .

Tez zamanda atlatır inşallah.
Bir yakınınız varsa sana yardımcı olsun bir süre.
Anneannen, babaanen, halan, teyzen, kuzenin artık hangisi müsait ise...

Canım allah sağlık versin anne'ne.Benim annem ben ortaokuldayken aynı ameliyatı geçirdi ve evin tek kızı bendim bir baba iki abi herşey o yaşta benim üstüme kalmıştı.O yüzden durumunu çok iyi anlıyorum ama merak etme bir şekilde hallediliyor ve geçiyor günler.annende hemen iyileşir tabii ameliyat olduğu için bir süre daha yardıma ihtiyaç duyacaktır ama sen dert etme yeterki annen sağlığına kavuşsun

en büyük desteğin yine kendinsin. o destek dediğin insan tatilde de değil, YOK. kendini kandırma ve bir daha değmeyen insanlar için üzme. sen çok daha değerlisin. şimdi annene moral verme ve güçlü olma zamanı. o destek midir nedir senin yanında olmasa da olur! sen o yokken de vardın.

Geçmiş olsun canım Allah şifa versin annene tez zamanda atlatır inş...

Kızlar çok teşekkür ederim şifa dileyen yorum yapan herkese. İyi ki varsınız.

Öyle bize sürekli gelip gidebilecek bi akrabamız yok maalesef. Herşeyi ben halletmek zorundayım.

Kızlar çok teşekkür ederim şifa dileyen yorum yapan herkese. İyi ki varsınız.

Öyle bize sürekli gelip gidebilecek bi akrabamız yok maalesef. Herşeyi ben halletmek zorundayım.

Yaparsın canım, beterin beteride vardır yinede isyan etme
Birbirine destek olursanız bu zor günleride elbet atlatırsınız..

ALLAH şifa versin...daha köütlerinden sizi ailenizi ve hepimizi korusuun...
hep olumlu bakalım hayata erken farkedilmiş şükür...
yengemde oldu rahimi alındı..
sürekli ilaclar kullandı...
şükürki hayatı bir tehlikesi yok ...
köyde işinde gücünde bir kadın...
sizde moraliizi yüksek tutup annenize destek olun ...
moral önemli sora eski güzel günlerinize dönersiniz insallah..

canım ya annem şu an 6 aylık hamile ve ben kardeşimi dört gözle bekliyorum. sen bunu anlatınca ben nasıl hislere kapıldım bilemezsin. tüylerim diken diken oldu şu an. allah sabır versin inşallah annen hemen iyileşir. kimse annesinin acısını görmek istemez. çok çok sabırlı ol alllah yüzünü güldürür inş:17:

mace canım öncelikle çok geçmiş olsun... rahim alındıysa inşallah bir şey çıkmaz...zaten ilerlemedi demişsin.. çok daha tehlikeli olsaydı kemoterapi vs uygulanırdı. sanırım bir çeşit miyom gibi tamamen temizlenmesi daha uygun görülmüş ki menapoza girdiyse annen de rahim alınması sorun olmaz...
ama hala şu kuzenin için üzülüyor olman beni çok üzdü canım...en büyük destekçim tatilde demişsin ya...

Öncelikle çok geçmiş olsun,umarım kolayca atlatır anneniz..
Ben daha çok küçükken annem de aynı ameliyatı geçirmişti. Ablam o sıralar 13-15 yaşlarındaydı,aramızda 10 yaş var. Babam da ev işlerinden pek anlamaz, ne nasıl yapılır hiç bilmez.. Ama geçti o zamanlar çoktan.. Hem de ben annemin ameliyata gittiğini anlamazken, akşam onun geleceğini düşünürmüş gibi konuşurken, annem bunların üzerine biraz daha acı çekerken..
Size de tavsiyem, hastalık ilerlemeden tespit edildiği için sevinmeniz.. O ameliyat olacak ve ondan sonra hiçbir şeyi kalmayacak annenizin, bunun için dua edip şükretmeniz.. Etrafımda kanser tedavisi gören o kadar çok insan var ki.. Ve onların hiçbiri anneniz kadar şanslı değildi ama şu an hemen hemen hepsi de çok iyiler Allaha şükür..

Canım kanser başlı başına bir sınav.

Satırlarından yalnızlığını anlayabiliyorum ama senin de güçlü olman lazım biliyorsun.

Doğru tedavi,doğru beslenme ve en güçlü silahı olan moralle kanser gider gelmemek üzere.

Allah anneciğine tez vakitte şifa versin. Ne güzel erken farkedilmiş, bu öyle büyük bir şans ki.

Kötü şeyler düşünme, insan yalnız değil, Allah kullarını yalnız bırakmaz. Dirayetli olmaya gayret et, bol bol dua et,kardeşlerine sarıl. Göreceksin bak sağlıkla aranıza dönecek annen.

Kızlar şifa dileyen herkese teşekkür ederim tekrar.

Doktor rahim alındıktan sonra bi problem olmayacağını söylemiş.

Kemoterapiye gerek yokmuş çok şükür ki :nazar:

3 gün hastahanede kalması gerekebilir veya 1 hafta bilemiyoruz durumuna göre.

Onun dışında hep yanıbaşımızda olacak :16:

öncelikle geçmiş olsun inşallah şifa bulur sonuçta umutsuz dememişler yalnız şunu merak ettım anneniz böle bı durumdayken nasıl ev işlerini takıyorsunuz bunlar en son düşünülecek şeyler siz annenızın moralini yuksek tutmaya çalışın sizde yıkılmayınki destek bulsun kadın

Allah şifa versin canım annecigine umarım saglıgına kavuşur...
benim annemde ben liseye giderken ameliyat olmuşu üstelik kardeşim kçüktü ama bi şekilde atlatılıyor herşey annecigin sag saglim çıksın ameliyattan herşey hallolur...

cnm az önce konu açtım hastalıktan yakamı kurtaramıyorum die

bunla geçmiş olsun çok şükür ben 3 ay yoğun bakımın önünde babamın ölümünü bekledim..hiç umut yoktu yaşasa bile sadace bakacak vucudunun hiç bir yeri çalışmayacak dedi doktorlar

ama çok şükür ole olmadı..hala devam ediyo tedavimiz..hastane koridorlarında bıraktım ben ömrümün yarısının sabırlı ol allah sığın dua et

Canım zaman zaman hepimizin başı sağlıktan sınanarak geçiyor.
Güçlü ve sabırlı ol. Kötü şeyler düşünme.
Onlara moral vericek olan sensin sen de böyle yaparsan olmaz ki. Sakin ol ve hep olumlu olmaya çalış :34:
Büyük geçmiş olsun annene.

Back
X