Merhaba.. ilk önce kayinvalidemlerle ufak tefek düşünce farklılığına dusmemiz dahilinde bile hiç laf konusunda bile tartismamiz olmayan haftanın 3 günü evde 4gunu onlarda geçirmiş birisi suan için büyüğü 2.5 yas küçüğü 1.5 aylik 2 kızı olan bi anneyim ve 3 senelik mutlu bi evliligim var şükürler olsun.. ne kayinvalidem ne ben birbirimizi yüzümüze karşı kırmak istemiyoruz ve o yüzden herseye olumlu bakmak suretiyle gidip geliyorum birbirimize....
Şimdi ilk çocukları eşim.. kızıma sürekli gel bize gidelim diye aklına giriyorlar eşim dahi. Sürekli yapmayın diyorum o dha çok küçük aklına girmeyin evinden kardesinden söğüt diyorum ama dinlemiyorlar. Dha düne kadar her zmn birlikte olmamıza rağmen bundan sonra sadece onu istiyorlar gelsin akşam geri dönsün die. Bende istemiyorum kizimdan ayrı kalmak. Sonuçta yarın alışıp hiç re gelmek iatemiycek bn buna dayanamam. Kızım da evde durmak istemediği için haliyle dışarı çıkmak istiyor gitmek istiyor aslında oraya gittiğini bilmiyor bile.. ne yapmam gerekiyor durdurmak için

ve dha neler neler.. birde hamileyken kayinvalidem sürekli bu kız bnm artık size vermem siz 2.ye bakın diyip duruyordu.. rahatsız eden bu beni yoksa gidip kalabilir babaannesinde ama niyet çok farklı