• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( nasıl bir ağrı bu ya

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Sağolun var olun. Şuan acildeyim hemen kan ve idrar istediler verdim. Şuan ultrason bekliyorum birazdan içeri alacaklar. Bakalım neyim var :( tek başıma olduğum için biraz tedirginim nedense.

tedirgin olacak birşey yok;bak ne güzel şuanda olabilecek en güvenilir yerdesin,biraz sonra sorununun ne olduğunu öğreneceksin,biz yanındayız:34:

Korkma canim.idrar yollaridir o.apandisit olsa bile cok kisa sureli bi ameliyat.umarim ozele gitmissindir.icten lazer dikismi ne var oyle bisi arkadasim oldu gecen sene agri bile cekmedi diyebilirim.hadi gecmis ola

Apandist 74 dklik bi ameliyatla alindi 3 gundede ayaga kalktim gecmis olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yuhh 74 dkmi.sizinki patladimi ya???

Hastanede beklettiler abim dr du hastane yatis sekl8mden anladi zaten ama bi hamilel8k testi yapildi yani :) hastanede patladi bnm mide bulantim gecti bi rahatladim apor topar aldilar hemen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oruç tutuyor musun bilmiyorum?
o ağrı susuzluktan olabiliyor.

Gelişmeleri paylaş canım..Allah acil sifalar versin

Çok iyi yapmışsın :34: sonucu yaz :34:

Biz yanındayız ki:)

Selam canlarım. Az önce eve geldim. Ingilizcem iyi olmadığı için pek iyi anlamadım ama
dedi ki: idrarinda az bi miktar kan ve bakteri var. Bide küçük kistlerin olabilir dedi küçük oldukları için ultrasonda çıkmıyor ayıptır söylemesi ordan küçük kamerayla bakmamız lazım dedi ama evli olmadığım için yapmadım. Ilaclar yazdı yarın gidip alicam ve kendi aile doktorumada tekrar görünecem. Tekrar tşkler kızlar :)

Selam canlarım. Az önce eve geldim. Ingilizcem iyi olmadığı için pek iyi anlamadım ama
dedi ki: idrarinda az bi miktar kan ve bakteri var. Bide küçük kistlerin olabilir dedi küçük oldukları için ultrasonda çıkmıyor ayıptır söylemesi ordan küçük kamerayla bakmamız lazım dedi ama evli olmadığım için yapmadım. Ilaclar yazdı yarın gidip alicam ve kendi aile doktorumada tekrar görünecem. Tekrar tşkler kızlar :)

Geçmiş olsun canım

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

inşallah ilaclar iyi gelir canım. Biraz daha iyi misin şimdi

geçmiş olsun arkadaşım.
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Sağol.

aman sakin ha. bol bol su sart. limon falan sIk sade icemiyorsan
hanginulkedesin
Evet limon sıkıp içecem başka çare yok. Kanada'da yaşıyorum canım.

inşallah ilaclar iyi gelir canım. Biraz daha iyi misin şimdi

Sağol
Evet daha iyiyim şimdi :)
Bu arada kullanıcı adın beni güldürdü valla :D

Back
X