• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

:( nasıl bir ağrı bu ya

Eğer gaz sancısıysa yarı yatar pozisyonda fıkra okuyup Gül'ün gaz maz kalmaz

Gaz sancisidir muhtemelen.Sicagi sever gaz mushil ilaci alin.Ama ote yandan apandisit ve idrar yollari iltihabida olabilir.bulanti yoksa idrar yollari iltihabidir butun belirtileri aynidir.

Sorumdan vazgeçtim...
Lütfen buraya yazmakla vakit kaybetme.

Hemen, hemen bir hastanenin aciline başvur

Hastaneye gidersen hemen kolonoskopiye alırlar : ( Önce rektal tuşe : ( Ama ihmal etmemek lazım..Apandisit olmasın sakın : (

Gecenlerde benim midemde bir agri vardi sirtima kadar vuruyordu doktora gittim mide spazmi dedi ilac verdi gecmedi boyle kramp gibiydi normal agrisi var ama bazen agri birdende giriyordu.
Sicak dus aldim sicak su torbasini agriyan yere koydum bide mide kramplarinda vs iyi gelen buscopan plus ictim gecti cok sukur eger benim tarif ettigim gibiyse boyle dene bi.

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

mideden sirta kadar vuran agrilar safra kesesinden oluyo bendede oyle oluyordu ameliyat oldum sizde bi safra kesenize baktirin bence

apandist ağrısını en dibine kadar yaşayanlardanım benim sağ tarafıma belime doğru vurmuştu ama benim aşırı bulantım ve kusmam vardı.ama bir ardkaşım da hep sol tarafında çekti o acıyı apandist olabilir yani..değilse de bir gastreontoloji uzmanına görünmeniz gerekir.midenizle ilgili sıkıntı olabilir.

benim canım tatlıdır yerinde olsam hemen acile giderdim ama gitmeyeceksen de eczaneden lavman al yap gazdansa rahatlarsin diye umuyorum

Kızlar dün konu açmıştım gazım var ama çıkarmiyorum diye
Sizde çok yardımcı oldunuz Sağolun.
Hap aldım
Yoğurt yedim
Bitki çayları. Bana misin demedi. Ve kesinlikle gaz olmadığına karar verdim.
Ağrı tamamen sol tarafımda göbeğimin ortasına kadar ( yandan ) elimle bastirdigimda daha çok fena ağrıyor
Ne olabilir bu?
Tuvaletimi yapıyorum ama her zamankinden daha az
Girerken gazım var şimdi rahatlayacam diyorum ama hiç değişmiyor
Yarına çıkar miyim bilmiyorum :(

Apandist olabilir acilen dr a git ...

apandist sağdadır ..
sen bi doktora git cnm ultrasonla baksınlar .
geçmiş olsun inşallah geçer ..

Acile gidin apandist ve taştan şüpelenirler büyük ihtimalle hemen test yapıyorlar :34:

Daha önce karın içi apse olduğumda ve bağırsaklarım yapıştığında yaşamıştım aynı şeyi acile git

Doktorlara da güvenemiyor insan..

Bıçak batması gibi bir ağrı vardı bende, acile gittim ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum.. test istedi, bu testler ne için dedim "İdrar ve kan için!!" diye tersledi beni. oysa gebelik için de istedi mi onu soracaktım derdest etti resmen odadan. ne acayip tipler yarabbim. bir de ağrı kesicim için iğne yapacaktı. yaptırmadım. niye mi?

istediği testler gebelik testi değil, ya ben gebeysem? bu gebelik ağrısıysa ve ben o iğneyi yediğimde bebeğime bir şey olursa?

Vebali kimde olacak o zaman?

Yani bazen öyle adamlar doktor oluyor ki, şaşırıyorum.

Densiz.

Doktora gitmeniz onerilmis ben de aynisini tekrar etmis olayim...

Ama yazilanlari gorunce bayram telasi vs diyerek doktora gitmez de bunlarla gecistirirsiniz, ertelersiniz diye yazma ihiyaci hissettim...

Apandisit agrisi ille de sag tarafta olmaz...

Zehirlenmeye kadar varan vakalarda sag tarafta agri bildirmeyen hastalar var...

Tum karin ve gobek cevresine yayilan bir agri genelde apandisiti dusundurur...

Umarim degildir ama eger oyleyse gaz sancisi, yumurtalik ya da iltihabi bir durum vardir diye kullanacaginiz sicak su torbasi hayati risk olusturabilir, ne oldugunu ogrenmeden ilgili bolgeye sicak uygulamayin...

Umarim ertelemeden acile gider ve sorunsuz donersiniz...

Gecmis olsun...

apandiste benziyo
ilk başlarda böyle şiddetli karın ağrı yaşıyosun
herhangi bi zamanda bişey yokken lanet ağrı giriyor kıvranıyosun
patlamasına yakında mide bulantısı kusma iştahsızlık oluyo
benim ağrılarım 15 gün falan sürmüştü
10 gün sadece ağrı daha sonrasını yatakta kusma+karın ağrısı+iştahsızlıkla geçirdim
hemen bi dra görün başlarda iştahsızlık ve kusma olmayabiliyor patlamasına yakın oluyo bazen
bastırıncada ağrıyomuş zaten
birde sadece tek bi noktada şiddetli ağrı hissetmezsin karnın genel olarak ağrır

ben varsayımsal konuştum yani sizinkide büyük ihtimal gaz sancısıdır dedim ama öyle dayanamayacak derecede ağrınız varsa tabiiki hemen beklemeden acile gidin,apandist falan olabilir belki diyicem ama apandist olsanız bırakın buraya yazı yazmayı yerinizde duramazdınız,siz yinede bence hemen acile gidin.

Canım bir an önce bir doktora git ben 8 ay önce böyle bir ağrıyla acike gittim ve 10 saat içinde ameliyat oldum. Over torsiyon. Yani yumurtalık düğümlenmesi. Yumurtalık genelde kist sebebiyle dengesini kaybedip kendi etrafında dönüyor en son da kangren oluyor. Acil müdahale gereken bir durum. Benim ağrım dayanılmayacak kadardı kusmaya da başlayınca gece acile gittim hemen. Ama ben de tuvalete gidince rahatlıcam gibi hissediyodum ama rahatlamıyordum.Yani bu okmayabilir tabi ama ihmale gelmez.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hiç vakit kaybetmeden acile gidin. Burada ne yazsak boş. Gaz sancısını çok iyi bilirim. Bu sebepten kaç defa acillik olduğumu biliyorum. Eğer acile hemen gitmeyecekseniz size bir önerim var eğer gaz kaynaklı ise büyük oranda hafifler. Çünkü bende az bile olsa mutlaka işe yarıyordu. Sıcak su torbasını belinize koyun yan yatın öylece uyumaya çalışın ya da havlu ısıtın deneyin. Eğer gaz sancısı ise bir saat geçmeden gazınız çıkmaya başlayacaktır. Ağrı olan bölgenin üzerini değil de belinizi sarmalayın sıcak uygulamayla geçer umarım. Ama mutlaka acile gitmenizi öneririm her şeyden önce. Uzun süren ağrı ihmale gelmez. Çok geçmiş olsun.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eğer gaz sancısıysa yarı yatar pozisyonda fıkra okuyup Gül'ün gaz maz kalmaz

Gaz sancisidir muhtemelen.Sicagi sever gaz mushil ilaci alin.Ama ote yandan apandisit ve idrar yollari iltihabida olabilir.bulanti yoksa idrar yollari iltihabidir butun belirtileri aynidir.

Karnına bastırınca mı acıyor? Elini çeltiğinde mi?

Sorumdan vazgeçtim...
Lütfen buraya yazmakla vakit kaybetme.

Hemen, hemen bir hastanenin aciline başvur

Hastaneye gidersen hemen kolonoskopiye alırlar : ( Önce rektal tuşe : ( Ama ihmal etmemek lazım..Apandisit olmasın sakın : (

mideden sirta kadar vuran agrilar safra kesesinden oluyo bendede oyle oluyordu ameliyat oldum sizde bi safra kesenize baktirin bence

apandist ağrısını en dibine kadar yaşayanlardanım benim sağ tarafıma belime doğru vurmuştu ama benim aşırı bulantım ve kusmam vardı.ama bir ardkaşım da hep sol tarafında çekti o acıyı apandist olabilir yani..değilse de bir gastreontoloji uzmanına görünmeniz gerekir.midenizle ilgili sıkıntı olabilir.

Doktora gitmeyi düşünmediniz mi?

benim canım tatlıdır yerinde olsam hemen acile giderdim ama gitmeyeceksen de eczaneden lavman al yap gazdansa rahatlarsin diye umuyorum

Apandist olabilir acilen dr a git ...

apandist sağdadır ..
sen bi doktora git cnm ultrasonla baksınlar .
geçmiş olsun inşallah geçer ..

Acile gidin apandist ve taştan şüpelenirler büyük ihtimalle hemen test yapıyorlar :34:

Çok emin değilim sadece bir tahmin safra kesesi ağrısı olabilirmi acaba?

Daha önce karın içi apse olduğumda ve bağırsaklarım yapıştığında yaşamıştım aynı şeyi acile git

Doktorlara da güvenemiyor insan..

Bıçak batması gibi bir ağrı vardı bende, acile gittim ama iki gözüm iki çeşme ağlıyorum.. test istedi, bu testler ne için dedim "İdrar ve kan için!!" diye tersledi beni. oysa gebelik için de istedi mi onu soracaktım derdest etti resmen odadan. ne acayip tipler yarabbim. bir de ağrı kesicim için iğne yapacaktı. yaptırmadım. niye mi?

istediği testler gebelik testi değil, ya ben gebeysem? bu gebelik ağrısıysa ve ben o iğneyi yediğimde bebeğime bir şey olursa?

Vebali kimde olacak o zaman?

Yani bazen öyle adamlar doktor oluyor ki, şaşırıyorum.

Densiz.

Doktora gitmeniz onerilmis ben de aynisini tekrar etmis olayim...

Ama yazilanlari gorunce bayram telasi vs diyerek doktora gitmez de bunlarla gecistirirsiniz, ertelersiniz diye yazma ihiyaci hissettim...

Apandisit agrisi ille de sag tarafta olmaz...

Zehirlenmeye kadar varan vakalarda sag tarafta agri bildirmeyen hastalar var...

Tum karin ve gobek cevresine yayilan bir agri genelde apandisiti dusundurur...

Umarim degildir ama eger oyleyse gaz sancisi, yumurtalik ya da iltihabi bir durum vardir diye kullanacaginiz sicak su torbasi hayati risk olusturabilir, ne oldugunu ogrenmeden ilgili bolgeye sicak uygulamayin...

Umarim ertelemeden acile gider ve sorunsuz donersiniz...

Gecmis olsun...

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Sağolun var olun. Şuan acildeyim hemen kan ve idrar istediler verdim. Şuan ultrason bekliyorum birazdan içeri alacaklar. Bakalım neyim var :( tek başıma olduğum için biraz tedirginim nedense.

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim Sağolun var olun. Şuan acildeyim hemen kan ve idrar istediler verdim. Şuan ultrason bekliyorum birazdan içeri alacaklar. Bakalım neyim var :( tek başıma olduğum için biraz tedirginim nedense.

Çok iyi yapmışsın :34: sonucu yaz :34:

Back
X