- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Evliyim kizim var kendi içimizde şükür iyiyiz sohbet muhabbet. ..sıkıntı benim ailem ...şöyle ki sanırım dünyanın en sacma ailesine sahibim....ben 7kat elle derdimi.tasamı daha iyi paylaşıyorum...ya da cok daha guzel sohbet ediyorum guzel.vakit geçiriyorum ama kendi ailem haftanin 5gunu birbirlerinden de soyut bir şekilde dizi izler herhangi bir konuda bir sohbet yok iletişim yok anlaşmak yok ...birbirleri ile nasıl anlatsam devamli bir dalga geçmek birseyi illa sinirli söylemek. ....kesin hastanede karıştım. ..ben bumlara ait olamam ...ailemin yanina gideceğim diye keyif alamıyorum mutlu olamıyorum ya da bize geliyorlar diye....ne acı varlar ama yok gibiler
Ya birsey anlatırsın dalga geçerler. Ne bir anıya ne bir geçmişe ne bir plana olaya saygıları var ...kızımın bakıcıları ile daha muhabbetli daha yakınım hatta herkesle....koca bi boşluk benim ailem. Elbet cok cok şükür şükür etmeli Allah im düşüncelerim için affet içim de elvermiyor böyle düşündüğüm için..fakat yok yani bakıyorum eşimin ailesi öyle güzel sohbet muhabbet paylaşım dayanışma...bir de hakir görürler onları cok gülüyorum ya ...halbuku onların yarısı etmezler çoğu açıdan...Ben anlatmaya başlarsam derdim bitmez o yüzden hiç anlatmayayım
Maşallah ne güzel ....bir araya gelip şenşakrak vakit geçiren ailelere hastayım3 kız kardeş bir anneyle büyüdüğümüz için çok iyi anlaşırız elhamdüllilah ..
Allahım size sabır versin . Zor olmalı aileyle anlaşamamak ..
Birbirleri ile de garipler bönbön otururlar hicbir konuyu bağırmadan konuşamazlar devamli gerginler...saçma birseyler ya uyum yok ahenk yok...herkesin arkasından konuşurlar ama görüşürler...ya ben kesin karıştım kesinnnn dogumdaKonu benim adıma açılmış gibi duruyor!
Tek fark bu aile bireylerinin birbirleriyle çok iyi olup çocukluğumdan beri beni yabancı bilmeleri. Karışma ihtimalim de yok evde doğmuşum.
Bi de kimseyi beğenmezler ona ifrit oluyorum dönüp bakmazlar kendilerineAynı şekil fiziken varlar ama o kadar ne ararlar,ne sorarlar ama zaten daha iyi sürekli dediğin gibi birbirlerini kötüleyen tipler,üstelik vefasız ve çıkarcılardı,üzgün değilim keşke iyi bi ailem olsaydı ama işte olmayınca olmuyor.
Anlat benimkini gecerse sana bi ceyrekBen anlatmaya başlarsam derdim bitmez o yüzden hiç anlatmayayım
Ya birsey anlatırsın dalga geçerler. Ne bir anıya ne bir geçmişe ne bir plana olaya saygıları var ...kızımın bakıcıları ile daha muhabbetli daha yakınım hatta herkesle....koca bi boşluk benim ailem. Elbet cok cok şükür şükür etmeli Allah im düşüncelerim için affet içim de elvermiyor böyle düşündüğüm için..fakat yok yani bakıyorum eşimin ailesi öyle güzel sohbet muhabbet paylaşım dayanışma...bir de hakir görürler onları cok gülüyorum ya ...halbuku onların yarısı etmezler çoğu açıdan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?