- Konu Sahibi papatyam_83
-
Sanki konuyu ben açtım.bazen kendimi analı babalı öksüz hissediyorum.haftada birgün gitsem stres küpü olup geliyorum.surekli paraları yok.iki tane maaşları var.gittigimde hep açık kapatmaya çalışıyorum.ama bir lafta hiçe sayıyor.simdiye kadar evime giren herkese bir kulp taktılar.i öyle bu böyle.cevremi dağıttılar.okadar içim dolu ki anlatamamYa birsey anlatırsın dalga geçerler. Ne bir anıya ne bir geçmişe ne bir plana olaya saygıları var ...kızımın bakıcıları ile daha muhabbetli daha yakınım hatta herkesle....koca bi boşluk benim ailem. Elbet cok cok şükür şükür etmeli Allah im düşüncelerim için affet içim de elvermiyor böyle düşündüğüm için..fakat yok yani bakıyorum eşimin ailesi öyle güzel sohbet muhabbet paylaşım dayanışma...bir de hakir görürler onları cok gülüyorum ya ...halbuku onların yarısı etmezler çoğu açıdan...
Temelinde saygi yok aynen tırnağı olamayacaklari insanlara bir de elestiri yapmazlar mi allahim affet ama icim çekiliyorSanki konuyu ben açtım.bazen kendimi analı babalı öksüz hissediyorum.haftada birgün gitsem stres küpü olup geliyorum.surekli paraları yok.iki tane maaşları var.gittigimde hep açık kapatmaya çalışıyorum.ama bir lafta hiçe sayıyor.simdiye kadar evime giren herkese bir kulp taktılar.i öyle bu böyle.cevremi dağıttılar.okadar içim dolu ki anlatamam
Ya alemsinizAnlat benimkini gecerse sana bi ceyrek
Ahhhh papatyammmm bir bilsenYa alemsiniz
Bugünlerde benimde canımı sıkan bir konu bu.insanin kendi ailesi böyle olursa.hep hadi sabır diyorum Allah'ım günaha gitmeyin diyorum.annem çok sinirli her dediğimi hemen ağzıma tikiyorlar.gecenlerde aldım karşıma annecim bak biraz kendini değiştirmeye çalış çok bunaltiyorsun bizi dedim.ben böyleyim napayım değişemem diyor.gayret çaba yokTemelinde saygi yok aynen tırnağı olamayacaklari insanlara bir de elestiri yapmazlar mi allahim affet ama icim çekiliyor
Ya kendileri.aksama kadar tv izler cebe bakarlar. ....bizle ilgili birsey olsun hemen laf zaten oooyle cebe bakinca böyle olur demeler lan siz napiyorsunuz siz de aynısınız şaka gibi ooof anlık yaşamak lazim yanlarında durasim gelmiyor...Ahhhh papatyammmm bir bilsen
Ya anne baba çocuk temelde cocugun anne babayla sohbeti ilgisi olmali degil mi insani en başta anlayan ana baba olmali degil mi beni doguranlar olarak ...ona anlam veremiyorum insan çocuğuna ilgili saygılı olmayacaksa kime olacak ...şükür ki boyle bi ortamda büyümüş olmak kendi kızıma olan yetistirme tarzımı sekillendirdi....tam tersiyim onu.birey insan istekleri ozellikleri ile benim parçam ama benden ayrı bir birey olarak görüp saygi duyuyorum ...ama benim.ailemde cocuklara laf düşmez hööyt denir falanBugünlerde benimde canımı sıkan bir konu bu.insanin kendi ailesi böyle olursa.hep hadi sabır diyorum Allah'ım günaha gitmeyin diyorum.annem çok sinirli her dediğimi hemen ağzıma tikiyorlar.gecenlerde aldım karşıma annecim bak biraz kendini değiştirmeye çalış çok bunaltiyorsun bizi dedim.ben böyleyim napayım değişemem diyor.gayret çaba yok
Neredeyse kırk yaşına gelicem.hala konuşturmazlar.hemen tikarlar ağzına lafı.bazen bakıyorum millet anne babasını sığınacak liman gibi görüyor.kendime bakıyorum hep annemin babamın açıklarını kapatmakla mesgulum.sanki ben anne baba.surekli yakınırken paramız yok diye.iki maaş ve evleri arabaları var.ben kirada bir evhanimiyim gelirimde yok.ama yok desem bile inanmazlar.onceleri çok acirdim annem babam zor durumda diye.ama düşündüm oğulları için çekiyorlar bı sikintilari.artik umursamiyorum yok derlersede.Ya anne baba çocuk temelde cocugun anne babayla sohbeti ilgisi olmali degil mi insani en başta anlayan ana baba olmali degil mi beni doguranlar olarak ...ona anlam veremiyorum insan çocuğuna ilgili saygılı olmayacaksa kime olacak ...şükür ki boyle bi ortamda büyümüş olmak kendi kızıma olan yetistirme tarzımı sekillendirdi....tam tersiyim onu.birey insan istekleri ozellikleri ile benim parçam ama benden ayrı bir birey olarak görüp saygi duyuyorum ...ama benim.ailemde cocuklara laf düşmez hööyt denir falan
Söz konusu aile olunca da kimseye anlatamiyorsn.esine bile.bazen öyle bunalıyorum ki.kendimide sorguluyorum acaba benmi yanlış düşünüyorum diyeYa anne baba çocuk temelde cocugun anne babayla sohbeti ilgisi olmali degil mi insani en başta anlayan ana baba olmali degil mi beni doguranlar olarak ...ona anlam veremiyorum insan çocuğuna ilgili saygılı olmayacaksa kime olacak ...şükür ki boyle bi ortamda büyümüş olmak kendi kızıma olan yetistirme tarzımı sekillendirdi....tam tersiyim onu.birey insan istekleri ozellikleri ile benim parçam ama benden ayrı bir birey olarak görüp saygi duyuyorum ...ama benim.ailemde cocuklara laf düşmez hööyt denir falan
Allahim ayni duygular evet..sonunda kendimi sorguluyorum sanki böyle hissetmemde onların etkisi yokmus gibi...halbuki görüyorum esimin ailesini de esim hic boyle duygular beslemiyor ailesine neden?çünkü beslettiren tarz bi aile degil...ben niye böyle duygular içindeyim aileme cunku onlar bu tohumlari ektiSöz konusu aile olunca da kimseye anlatamiyorsn.esine bile.bazen öyle bunalıyorum ki.kendimide sorguluyorum acaba benmi yanlış düşünüyorum diye
Ne limanı yaaa ...sanki düşman ülke sınırı....heran çatışma ozellikle babam ...baba da olsa insan cocugunun sevgisini saygısını kendisi kazanır koşulsuz ne yaparaa yapsin babadır sevilir diye birşey yok...icine etti baba sevgisinin ....Neredeyse kırk yaşına gelicem.hala konuşturmazlar.hemen tikarlar ağzına lafı.bazen bakıyorum millet anne babasını sığınacak liman gibi görüyor.kendime bakıyorum hep annemin babamın açıklarını kapatmakla mesgulum.sanki ben anne baba.surekli yakınırken paramız yok diye.iki maaş ve evleri arabaları var.ben kirada bir evhanimiyim gelirimde yok.ama yok desem bile inanmazlar.onceleri çok acirdim annem babam zor durumda diye.ama düşündüm oğulları için çekiyorlar bı sikintilari.artik umursamiyorum yok derlersede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?