Nasil bir aileniz var

Sanki konuyu ben açtım.bazen kendimi analı babalı öksüz hissediyorum.haftada birgün gitsem stres küpü olup geliyorum.surekli paraları yok.iki tane maaşları var.gittigimde hep açık kapatmaya çalışıyorum.ama bir lafta hiçe sayıyor.simdiye kadar evime giren herkese bir kulp taktılar.i öyle bu böyle.cevremi dağıttılar.okadar içim dolu ki anlatamam

Temelinde saygi yok aynen tırnağı olamayacaklari insanlara bir de elestiri yapmazlar mi allahim affet ama icim çekiliyor

Temelinde saygi yok aynen tırnağı olamayacaklari insanlara bir de elestiri yapmazlar mi allahim affet ama icim çekiliyor
Bugünlerde benimde canımı sıkan bir konu bu.insanin kendi ailesi böyle olursa.hep hadi sabır diyorum Allah'ım günaha gitmeyin diyorum.annem çok sinirli her dediğimi hemen ağzıma tikiyorlar.gecenlerde aldım karşıma annecim bak biraz kendini değiştirmeye çalış çok bunaltiyorsun bizi dedim.ben böyleyim napayım değişemem diyor.gayret çaba yok

Resmen kendimi gördüm. Benim ailemde aynı böyle. Gitmek istemiyorum hep birbirlerine sataşma kavga gürültü sohbet muhabbet sıfır.

arada kavga gürültü, iletişimsizlik... bunlar hep var. siyasi ve dini olarak da çok uzağım onlara. sırf dayımlar çalgısız olmaz dedi diye zorla kına gecesi yapacaksın baskısı gördüm en son. bilmiyorum ah annem babam ölürüm kurban olurum vs demezdim hiç bi zaman ama artık hiç diyemiyorum. içim çok dolu onlara karşı. sildim attım çoğu şeyi.

Ahhhh papatyammmm bir bilsen
Ya kendileri.aksama kadar tv izler cebe bakarlar. ....bizle ilgili birsey olsun hemen laf zaten oooyle cebe bakinca böyle olur demeler lan siz napiyorsunuz siz de aynısınız şaka gibi ooof anlık yaşamak lazim yanlarında durasim gelmiyor...

Ya anne baba çocuk temelde cocugun anne babayla sohbeti ilgisi olmali degil mi insani en başta anlayan ana baba olmali degil mi beni doguranlar olarak ...ona anlam veremiyorum insan çocuğuna ilgili saygılı olmayacaksa kime olacak ...şükür ki boyle bi ortamda büyümüş olmak kendi kızıma olan yetistirme tarzımı sekillendirdi....tam tersiyim onu.birey insan istekleri ozellikleri ile benim parçam ama benden ayrı bir birey olarak görüp saygi duyuyorum ...ama benim.ailemde cocuklara laf düşmez hööyt denir falan

Neredeyse kırk yaşına gelicem.hala konuşturmazlar.hemen tikarlar ağzına lafı.bazen bakıyorum millet anne babasını sığınacak liman gibi görüyor.kendime bakıyorum hep annemin babamın açıklarını kapatmakla mesgulum.sanki ben anne baba.surekli yakınırken paramız yok diye.iki maaş ve evleri arabaları var.ben kirada bir evhanimiyim gelirimde yok.ama yok desem bile inanmazlar.onceleri çok acirdim annem babam zor durumda diye.ama düşündüm oğulları için çekiyorlar bı sikintilari.artik umursamiyorum yok derlersede.

Söz konusu aile olunca da kimseye anlatamiyorsn.esine bile.bazen öyle bunalıyorum ki.kendimide sorguluyorum acaba benmi yanlış düşünüyorum diye

Söz konusu aile olunca da kimseye anlatamiyorsn.esine bile.bazen öyle bunalıyorum ki.kendimide sorguluyorum acaba benmi yanlış düşünüyorum diye
Allahim ayni duygular evet..sonunda kendimi sorguluyorum sanki böyle hissetmemde onların etkisi yokmus gibi...halbuki görüyorum esimin ailesini de esim hic boyle duygular beslemiyor ailesine neden?çünkü beslettiren tarz bi aile degil...ben niye böyle duygular içindeyim aileme cunku onlar bu tohumlari ekti

Ne limanı yaaa ...sanki düşman ülke sınırı....heran çatışma ozellikle babam ...baba da olsa insan cocugunun sevgisini saygısını kendisi kazanır koşulsuz ne yaparaa yapsin babadır sevilir diye birşey yok...icine etti baba sevgisinin ....

Konuyu ben açtım sanki önceden haftada 1 giderdim şimdi 15 günde ayda 1 gidiyorum. Ve ne zaman gitsem stress olup geliyorum. Sürekli gerginler annem babam bekar ablam var 3ü de saatli bomba gibi benimde psikolojimi bozuyorlar.Sürekli onlarla görüşelim eşimin ailesi yok sayılsın istiyorlar iş çocuk okul derken ne arkadaşa ne de eşimin ailesine ne misafir ağırlamaya vakit kalıyor.Ama gidincede ablamla babam sürekli kavgalı oluyor annem ablama laf geçiremiyor arada kalıyor. Babam zaten çok huysuz emekli ama çalışıyor hatta ablamda çalışıyor ve artı babam arkadaşıyla bir işe ortak oldu ordan aylık para geliyor ve sürekli yok yok diye ağlanıyorlar. Oraya gittiğim zaman bütün enerjimin emildiğini bittiğini hissediyorum.Şuan hamileyim 2. Hamileliğim ilkinde annem sadece 20 TL para vermişti şaka gibi ya şimdi bunda hiçbirşey beklemiyorum ama insanın ağrına gidiyor bir ihtiyaç var mı diye sormamaları. Konu para hediye değil önemsenmek milletin torun sevgisini görünce özeniyorum ya ne bileyim. Kızım okula gidiyor 2. Sınıfta daha çocuk sabahçımı öğlenci mi onu bile bilmezler bin kere konuşulmasına rağmen. uzun oldu ama ilgisizler yani her konuda hemde yaramı deşmissn arkadaşım ne uzun yazmışım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…