Çocuk Hastalıkları Nasıl bir alerjik çok uzuluyoruz

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Lvbglm

Esma kılıç
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2017
173
30
13
kızlar hayırlı geceler gıda alerjımız var zaten şimdi de toza yüne kokuya vb seylere çıktı , dalini kestim kokusu dokunmasın diye ıslak mendik geldi aklıma prima kullanıyorum ama kokusuz dokunmayacak marka var mı ıslak mendil de ? Birde deterjan şampuan vs

Islak mendili alt değiştirirken kullanıyorsanız eğer onun yerine makyaj pamuğu kullanabilirsiniz ben öyle yapmıştım bebegimde. Kullanırken ıslatıp iyice suyunu sıkın ıslak mendilden daha güvenli kesinlikle. Şampuan sabun için organik ürünler var onlardan kullanın. Yumuşatıcı kullanmayın camasirlarinda.

Onu bilmiyorum. Doktorunuz size direk kullanmanız gereken şeyler söylemiyor mu?
İsterseniz doktorunuzu değiştirin.
Yarın gidip soracağım iğnemiz var herşeyimi değiştirdim alerjik çok kötüymüş gerçekten

Parçalanmıyor mu pamuk

Gıda alerjiniz var !!! Geçmiş olsun da ...bebeginle birlikte mi tek mi ? Sadece bebeginse bebegimin alerjisi var demen daha yerinde olur ..neyse ben bugun sinirliyim biraz sanırım :/

Kara turna nin önerisini yineliyorum, doktorun farklı birşey onermediyse mustela yada sebamed. .

Bende diyetteyim bana da yasak

Yarın gidip soracağım iğnemiz var herşeyimi değiştirdim alerjik çok kötüymüş gerçekten
Evet. 3 yaşından sonra yavaş yavaş genellikle 6 yaşına kadar azalarak bitiyormuş. Sadece önemli olan sürekli hasta olduklarından kulağındaki sıvı miktarı sürekli kontrol edilmeli. Yoksa geniz Eti büyümesi, kulakta aşırı hassasiyet ve kısmi duyma kaybı falan kalıyor.
Allah yardımcınız olsun gerçekten zor alerjik çocuğu büyütüp gözetmek.

Bence bir farmasi deneyin derim fiyatlarda uçuk değil sadece bir kere deneyebilirsiniz dokunacağını sanmıyorum

Doktoru bize abcderm onermisti sampuan vs onu kullandim,
Çamaşırları e-bebekte satilan kokusuz organik sivi deterjani kullandim (markasini hatirlamiyorum)
Evde islak mendil kullanmadim, disarda mecbur gerekiyordu unibaby yenidogan kullandik kizimin 2 yasina kadar.
Simdi gecti, domestosla yikasam etkilenmiyor :)
Not; kizim atopik dermatitti.

Unibaby öneririm. Yeni dogan. Ama yinede doktora bir danışın.

medikal satış yapan yerlerden hidrofil pamuk alabilirsin şu şekilde. hastanelerde yatalak hastaların temizliğinde kullanılıyor parçalanmaz vs

Kucukse henuz her yikamada sampuana gerek yok zaten.benim kullandigim marka en temiz icerikli olan ama portakal kokusu var tam kokusuz degil.yumusatici zaten kullanmadiginiz varsayiyorum.deterjan frosch kullaniyorum ama pek emin degilim iceriginden daha temiz icerikli olanlar vardir.islak mendili de demisler zaten makyaj pamugu+ilik su yeter.

Gecmıs olsun ben ıslak mendili bol su ile yıkayıp suyunu sıkıp kullandım hep koku falan kalmıyor

Islak mendil olarak uni baby sarı paket ve huggies yeşili kullanıyorum.
Bir tek bebeğimi tahriş etmeyenler bunlar, tüm markaları denedim.
Ama alt değişimine 4.aydan beri pamukla devam ediyorum çünkü aşırı derecede yara yaptı ıslak mendiller.
Bir kase suyun içerisine kaynatıp asitini aldığım birkaç damla saf zeytinyağı damlatıp, bebek temizleme pamuklarıyla siliyorum.
Ne zaman ıslak mendille temizlemeye kalksami kırmızı döküntüler baş gösteriyor yine.
Deterjan olarak da Frosch markayı tavsiye edebilirim, hipolaerjenik ve kokusuz.

Allah yardımcın olsun gerçekten çok zor alerji benim kızımın da var hayatımız kökten degişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…