bende çalışan annelerdenim şuanki düşüncem ücretsiz izin ve ondan sonrada çocuğum kreş dönemine geçene kadar yani artık herşeyi dile getirene kadar kendi ihtiyacı wc vs karşılayana kadar ben bakmayı düşünüyorum ne anneanne ne babaanne sizin baktığınız gibi olmuyo üstelik birde hoşumuza gitmeyen durumlarda ister istemez böyle yapma dediğimizde hemen kırılmalar küsmeler meydana geliyor en iyisi aile düzenide bozulmaması açısından en güzeli kendimiz bakmamız hayat şartları diyoruz ama bir maaşlada geçinilebilir hayatı biz zorlaştırıyoruz daha lüks yaşamak için biraz iktisatlı olmayı becerirsek bak ne huzurlu oluyoruz hepimiz şu dolaplarımızı açtığımızda görüyoruz ki sayısız kıyafetler vs kusura bakmayın kızlar bunlar gerçeklerrrrr
önce ücretsiz izin sonrasında da devlet borçlanma die bişi sunuyor sgk nı sen ödüyorsun çalışmayada istediğin zaman başlıyorsun
herşey geçiyor sonuçta ama şu bebeklerimizi allahın bize emanet etmiş olduğu yavrularımızı gelin biz büyütelim
inş şu yarım gün yarım maaş yasası vs çıkarsa daha da iyileştirmeler olursa kafalar inan ki daha rahat edecek huzurlu aileler olacak
allah hepimize yardım etsiiiinnnnn
önce ücretsiz izin sonrasında da devlet borçlanma die bişi sunuyor sgk nı sen ödüyorsun çalışmayada istediğin zaman başlıyorsun
herşey geçiyor sonuçta ama şu bebeklerimizi allahın bize emanet etmiş olduğu yavrularımızı gelin biz büyütelim
inş şu yarım gün yarım maaş yasası vs çıkarsa daha da iyileştirmeler olursa kafalar inan ki daha rahat edecek huzurlu aileler olacak
allah hepimize yardım etsiiiinnnnn