Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canımmm ben fikirlerimi daha önceden sana söylemiştim o yüzden başka arkadaşlarımızın fikirlerini de alman çok daha iyi olacaktır. hadi hayırlısı canım. emre bey sana en yakışanı yapacağından eminim. sen de bizler gibi güzel buruna sahip olacaksın inşallah. öpüyorum seni tatlım
Ben ilk ameliyatımı devlette olmuştum ve sonuçta burnum çökme yapmıştı.burda önemli olan doktorunu bulman. Araştır öle karar ver.ben de uygun olsun diye devlette oldum revizyonla daha pahalıya geldi:) şuan 1 senem doldu ve sonuç ortada.albümüm var belki fikir olur senin içinde...
Bütcen nedir bilmiorum ama devlette olsun 200/300 e olsun deyip sonra eyvah deme.. Çok çok nadir memnun olan devlette olupta.. Biraz birikim yap ama memnun kalacağın bir dr a yaptır.. Bu arada gerçektende istanbulda çok pahalı yaaa.. Şehirin ismi yetiyor valla fiyatların uçması için :)
Bütcen nedir bilmiorum ama devlette olsun 200/300 e olsun deyip sonra eyvah deme.. Çok çok nadir memnun olan devlette olupta.. Biraz birikim yap ama memnun kalacağın bir dr a yaptır.. Bu arada gerçektende istanbulda çok pahalı yaaa.. Şehirin ismi yetiyor valla fiyatların uçması için :)
ıst da olmam ya :) samsun yada sıvasta olmak ıstyrm . samsun arastrma bıle 2.200 dedı ozelde 5.000 fılandır sanırım suan o kadar butce ayıramam.. bıde psman olurmuyum nefes problemı yasar mıyım..hc blmyrm.. burnum gayet buyuk kavıslı :):)
Ben ilk ameliyatımı devlette olmuştum ve sonuçta burnum çökme yapmıştı.burda önemli olan doktorunu bulman. Araştır öle karar ver.ben de uygun olsun diye devlette oldum revizyonla daha pahalıya geldi:) şuan 1 senem doldu ve sonuç ortada.albümüm var belki fikir olur senin içinde...
Merhaba kizlar. Bende burnumu yapdirdim guzel olmus genel de. Amma bir tek iki qas ve goz aramda cukur cok az. Ve yeniden orayi torpuletdirmeyi dusunuyorum amma yine morluk, yine sislik off :,(