Arkadaşlar öncelikle şuanda ciddi anlamda bunaldim yazacaklarimi umarım dogru toparlar yazarım içinden çıkamadım konu öz annem maalesefki annem ve ben hep aykırı karakterdik ben babaci kızlardandim ama babamı kaybedeli çok oldu ben 17 yaşımdan sonra hep kendi işimi kendim çözdüm okudum çalıştım babam vefat edince annem ve erkek kardeşimle yasadik biz 4 kardesiz 2 si büyüğüm hep yardımcı oldum onlara hatta yegenlerime bile baktım evlilimde gec oldu cokta iş koliktim veeee harika bir eş evlendim ama annem ile asla anlasamiyorum herkezi herseyi elestiriyor ben sevmem dedikodu hatta bir keresinde konuştum dedim yapma bana beddua etti buda beni iyice uzaklaştırdı
insan arkadaşını seçer ama akrabasını seçemez derler ya o hesap olmuş sizinki ama genede doğruluktan taviz vermeyin bazen küçüklerde büyüklere nasihat edebilir anneniz böyle olduğu için üzülüyor olabilirsiniz yinede tatlılıkla onu uyarabilirsiniz
anne hakkını küçümseme
allah sıralı ölüm versin
onun içim bugün var yarın yoklar
babasını kaybetmiş biri olarak zaten biliyorsundur söylediklerimi
ne kadar aykırı ne kadar tetrs olursanız olun
alttan alıp güler yüzünüzü eksik etmeyin
cok vıcık vıcık iç içe dipdibe olmak zorunda değilsin
artık evli bir bayansın
ama anneni rafa kaldırma
kalbini kırsa dahi
unutma
hakları sadece süt vermek te olsa
ödenmez
anne hakkını küçümseme
allah sıralı ölüm versin
onun içim bugün var yarın yoklar
babasını kaybetmiş biri olarak zaten biliyorsundur söylediklerimi
ne kadar aykırı ne kadar tetrs olursanız olun
alttan alıp güler yüzünüzü eksik etmeyin
cok vıcık vıcık iç içe dipdibe olmak zorunda değilsin
artık evli bir bayansın
ama anneni rafa kaldırma
kalbini kırsa dahi
unutma
hakları sadece süt vermek te olsa
ödenmez
Ben annemle yasiyorum ne zaman hastalansa benim yanima gelir biraz iyilesincede benimle sudan sebeplerle tartisir buda evliligime yansimayada başladı bazen eşimi kızımı bile elestirir
Olduğu gibi kabul etmek zorundasın. Başka yapacak bir şey var mı? Senin baban vefat etti çok büyük travma olmuş olabilir ama onun da hayat arkadaşı onun için de kolay olmamıştır. Yani babanızın vefatının da etkisi olabilir annenizin bu fevri davranışlarına.