nasıl bir dünyada yaşıyoruz böyle !!

pnarask

sevmek sevilince güzel :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
1.476
514
Merhaba herkese, içim o kadar sıkkın ki abimin bir arkadaşı var evli karısı 2. Çocuğunu daha yeni doğurmuş ama adam daha 19 yasında bir kızla beraber ve kız adamın evli olduğunu biliyor. Duyunca o kadar sinirlendim ki ya hiçmi vicdanları yok bunların nasıl bir dünyada yaşıyoruz biz, ya madem sevmiyorsun karını ayrıl şerefsiz adam. O kızın hiçmi gece yastığa basına koydugunda hicmi vicdanı sızlamıyo, eskiden televizyonda filmlerde izlerdim ben o aldatma sahnelerini nasıl bi dünya olduk. O kadar çok
üzüldüm ki kadıncağıca Allah yardımcısı olsun onun, sanamı dert oldu diyebilirsiniz ama gerçekten çok üzüldüm çok sinirlendim yazık gercekten, kadının düşmanı yine kadın. Allah ım kimseye yaşatmasın böyle acılar doğru yoldan ayırmasın Rabbim.

Valla ben bu forumda evli adamla gezmiş tozmuş sonra da ilahi adalet tecelli ettiğinde niye sadece kendisinin mutsuz olduğunu sorgulayan insan bile gördüm.
Artık böyle konuları okuyunca şaşırmıyorum bile.
Allah ıslah etsin ne diyelim.
Öyle canım neleri var. Ama çevremde görünce o kadar sinir oldum ki nasıl vicdanları karakterleri var şasırıyorum

Boyle kadinlarin beyni nasil calisiyor hic bilmem. Amac ne onuda bilmem. Allah dogruya yardim etsin, yanlissada dogru yolu gostersin.

Boyle kadinlarin beyni nasil calisiyor hic bilmem. Amac ne onuda bilmem. Allah dogruya yardim etsin, yanlissada dogru yolu gostersin.
Amin canım. şasırıyorum zaten hiç mi kadınlık gururları yok. Nasıl miğdeleri alıyor.

Zengin mi adam??? Bazı kadınların gururu da mideleri de satılık oluyor da!
Adama zaten söyleyecek söz yok, yani var da, buraya yazamıyorum:KK62:
Galiba canım abimin sevgilisi anlattı bu gün ev falan tutmuş kıza şerefsiz, belli parasına asık oldugu, karısınada baktım netten o kadar güzel ki. Çok üzüldüm kadıncağıza lohusalık döneminde tek basına mücadele etmeye calısıyodur simdi. Elimde olsa o kızın saçını basını yolcam o derece sinirlendim. Allah büyük ama ilahi adalet var. Allah ından bulsunlar

Kiza sorsan cok seviyordur eminim deli gibi asiktir. Zaten adam da karisiyla mutlu degildir bosanacaktir vs vs..
Allah islah etsin..
Amin canım. Zaten illa bi açıklamaları vardır. Korkuyorum ya artık o kadar çoğaldaki böyle kadınlar. Allah doğru yoldan ayırmasın eşlerimizi

adam kendi ailesini çocuklarını düşünmedikten sonra kadın hiç düşünmez.
zaten düşünebilse en buyuk zararı kendine vermez metres gıbı yasayarak.

adam kendi ailesini çocuklarını düşünmedikten sonra kadın hiç düşünmez.
zaten düşünebilse en buyuk zararı kendine vermez metres gıbı yasayarak.
Doğru söylüyosun, ama bir kadın olarak bir kadının onu kabullenmesine çok şasırdım. İkisinde de zihniyet yok zaten

Galiba canım abimin sevgilisi anlattı bu gün ev falan tutmuş kıza şerefsiz, belli parasına asık oldugu, karısınada baktım netten o kadar güzel ki. Çok üzüldüm kadıncağıza lohusalık döneminde tek basına mücadele etmeye calısıyodur simdi. Elimde olsa o kızın saçını basını yolcam o derece sinirlendim. Allah büyük ama ilahi adalet var. Allah ından bulsunlar
hadi adam ın kalbi şeyinde atıyorda benim anlamadığım daha 19 yaşındaki kıza nasıl ayrı ev açabiliyor ki,bu kızın anası,babası yok mu anlamadım ki.söyleyin adamın karısına yada karının ailesine bilsinler.

Bu konuda kadının düşmanı neden kadın oluyor, onu anlayamadım.
Evlilik yemini eden, soyadını eşine veren, karnında çocuğu taşınan bir adam var.
Diğer kadını ne bağlıyor adamın evli olması?
Aldatmak isteyen adam, gider seks işçileriyle de yapar.
Orada da kadının düşmanı gene kadın mı oluyor?
Yoksa bu niyetteki ve ahlaksızlıktaki erkeklerin soyu tükenmedikçe, arz talep ilişkisi gibi kadınları suçlamaktan vazgeçmemiz mi gerekiyor?

Daha bu neki modaya cikti evli erkekle beraber olmak yada evli olup bekar kizi sevgili edinmek bunlarin akillari nasil calisiyor bilinmez .. Allah islah etsin .. yuvalar bu sekilde dagiliyor iste lanet olsun

hadi adam ın kalbi şeyinde atıyorda benim anlamadığım daha 19 yaşındaki kıza nasıl ayrı ev açabiliyor ki,bu kızın anası,babası yok mu anlamadım ki.söyleyin adamın karısına yada karının ailesine bilsinler.
Ablasıda biliyormus kızın hatta birlikte geziyolarmıs arada. O ev kısmıda birlikte kalmak içindir sanırım. Ailesi dışta galiba bende bilmiyorum o kısmı cok. Aklıma geldi zaten karısına söylemek az önce abimle konuştum karısı öğrenmiş zaten boşanma sürecindelermiş içim rahatladı biraz öğrendiği için Allah sabır versin kadıncağıza

Bu konuda kadının düşmanı neden kadın oluyor, onu anlayamadım.
Evlilik yemini eden, soyadını eşine veren, karnında çocuğu taşınan bir adam var.
Diğer kadını ne bağlıyor adamın evli olması?
Aldatmak isteyen adam, gider seks işçileriyle de yapar.
Orada da kadının düşmanı gene kadın mı oluyor?
Yoksa bu niyetteki ve ahlaksızlıktaki erkeklerin soyu tükenmedikçe, arz talep ilişkisi gibi kadınları suçlamaktan vazgeçmemiz mi gerekiyor?
Canım dedigimi yanlıs anlamıssın ben adamı savunmadım ki hatta ne kadar serefsiz olduğunu belirttim zihniyet yok o adamda zaten ama bir kızın adamın evli olduğunu bilip çocuklarının olduğunu bilip o adamı kabullenmesine çok şaşırdım bir kadın olarak. Evet bir kadının düşmanı yine kadın bu sözümün arkasındayım. Eğer kadınlar namusunla edebinle vicdanınla dursalar bu olaylar olmucak anca gider sizin tabirinizle seks işcilerinle yaparlar.

X