Bu hayat nasıl bir şey çözebilene aşk olsun..bu arada ben yeni üyeyim..Evleniyoruz aman bu adam benim arkamda durur kötülüklerden başka erkeklerden korur diyoruz. Ama adam resmen annem babam diyor.sen evin hizmetçisi konumunda.kaynanayı ayrı bir idare ediyosun. kaynatayı ayrı bir idare kocayı ayrı bir idare..burada bayanlar yazıyoruz. yok boşanıcam nası bi adam bu yok içkisi var yok aldattı yok maaş kartımı aldı yok efendim evine bakmıyor sorumsuz..resmen insan hayatta tek kalıyor.idare ediyorsun.aşk cok yalan.hep sen birilerine iyiysen cogu seyin sorumluluğunu alıyorsan sen iyisin.yoksa kimse kimseyi menfaatsiz sevmiyor bu hayatta. Evlenmeden önce en sevdiği insan sen iken evlendikten sonra yok anneme gittinmi onu sevdinmi yemek yaptınmı onlara.eee yap karsılıgı ne. bi sorun olunca bizim gelin böyle kötü söyle beceriksiz..ee sen nasılsın peki dörtdörtlükmüsün? kadınların hepsi bu evliliği ben idare ediyorum yoksa olmaz diyor..eee neden çekiyorsun..cocugum var maddı ımkanım yok..vay be demek hayat bu demek..meğer hayatta TEK BASINAYMISIZDA HABERIM YOKMUS.