Aşk neden bu kadar zor

Farz olan 5 vakit namaz kilmaz, ahlaklı ol emrine uymaz, dinin hiç bir gereğini yerine getirmez, evlenmeye gelince 2 eş. Hadi lan ordan Allah'ı mi kandırıyorsun avanak herif diyip her yerden engelleyin. Arabaya kimi indiriyor kimi bindiriyor düşünmeyin bile. İnşallah daha lüks arabalı birini bulursun 🙃

Özellikle dini alet etmeyin ya. Dinimiz bunu emretmiyor böyle bir şey yok caiz olan herşey de yapılmaz. Size iki kadın alacağım eve demiş ve sizde beş yıl verdim diyorsunuz. Kalan beş yıllarinizi da mi bu doyumsuz adama mi harcamak istiyorsunuz.
Ayrıca bir kadınla gecinemiyor insanlar. Sizinki parklarda buluşan adam iki kadını nerde idare edecekmiş. Azıcık aklınız varsa uzak durun

Pis uçkurlarına dini alet etmeye utanmıyor böyle ök...zler yanar yanar ona yanarım.
Nisa suresi 3.ayet bu çok eşlilik olayının bahsedildiği kısımdır ve sizin sapkın sevgilinizin anlattığı gibi bir şey yazmıyor orada. Ya gece gece asabım bozuldu cidden böyle at hırsızı tipleri çok mu arıyorsunuz? Bunların evlenmemesi ürememesi lazım. Soyları kurumalı bu düşünme yetisi olmayan mahlukatların.
Ayrıca k...çı b...klu bir arabayla havaya girecek kadar kompleksli ve görgüsüz biriyle geçirdiğiniz 5 yılı çöp sayıp yok edin

İyi akşamlar canlar, gerçekten kimseye söyleyemediğim bir şey canımı sıkıyor.

Eski sevgilim ve ben ayrıldığımızdan beri birbirimizle iyi iletişim halindeyiz. Birbirimizi son gördüğümüzde benimle evlenmek istediğini itiraf etti. Bunu duyduğumda çok mutlu oldum çünkü güvenim her şeyden zedelenmiş olsa da ben de onunla evlenmeyi o kadar çok isterdim ki.
Bunu konuştuğumuzda birdenbire gelecekte ikinci bir eşle evlenmek istediğini söyledi. Şok olmuştum! Kuran'da öyle yazdığı için bizim dinimizde caiz olur dedi. Dinimize saygım var ama geleceğimi böyle istemiyorum. 5 buçuk yıldır hayatımda ve onunla evlenmeyi o kadar çok istiyordum ki, resmen hayal kırıklığına uğradım. Yıkıldım. Hep bana “sen mükemmel bir eş olursun, her şeyi becerirsin” diye iltifatlara bulunuyordu. Demek ki ben ona yetmiyormuşum..

Şimdi gelelim asıl sorunuma.
Tanıştığımızdan beri hep onun yanında oldum, tüm kararlarında onu destekledim. Başta hiç paramız yoktu ve karda kışta yağmurda dışarda parklarda görüşüyorduk, hayal ediyorduk bir gün buralara gideriz diye bu arabamız olur diye. Bir kaç ay önce kendine o hayal ettiği arabayı aldı ve ben onun adına çok sevindim, çünkü ne zorluklarla aldı. Beni evimde alıp gezdirdi, çocuklar gibi sevindik eğlendik. Ve o son evlilik hakkında konuştuğumuz görüşmeden sonra biriyle tanıştığını öğrendim.. Bide gelmiş diyor ki “eee sana söyledim iki evlilik yapmak istediğimi” falanda filanda. Yanlış anlamayın ama ben onun en zor günlerinde yanındaydım, şimdi hayal ettiği arabasını aldığı için bir bambaşka kişilik görüyorum. Burnu havada artist haraketler, bayanlar nasıl olsa zaten arkamda koşuyorlar gibi tavırlar. Ben onu hayatımda çıkarmaktan o kadar çok korkarken o çoktan benden vazgeçmiş gibi geliyor bana.. ve bu bana çok koyuyor. Yani yanında ben olmak varken yetmiyormuşum gibi gözü başkalarında.

Tamam şimdi saf olma dersiniz ama yani ben koskocaman 5 buçuk yılımı verdim bu adama. Ben mi hafife aldım? Ben mi yanlış yaptım?

Düşüncelerinizi almaktan çok memnun olurum..
Çünkü çevremde kimseyle konuşamıyorum..
Kuranda ıkıncı bır es dıye ayet yok(sart) , dini sacma sapan kendıne kılıf olarak kullananlardan nefret ediyorum sanki herseyı dort dortluk ıkıncı esı de kuran da yazıyor dıye alacak la havle..

Ayrıca sunuda eklemek istiyorum boylelerine yuz vermeyın turemesınler ne bıcım dusunce seklı ya

Yüzüme baka baka kuma getircem diyen adamı döverim herhalde , konu sahibesi 5 yıl verdim yazmış bir de :ruh: allahını seven üstüme toprak atsın
Ay bi de daha biriyle evlenmeden ikinci in yerini hazırladığı yetmez gibi başka kızla şimdiden konuşmuş. Konu sahibi de bunu aldatıldım olarak bile değerlendiremeyecek kadar beynine perde inmiş.

Eski sevgilim ve ben ayrıldığımızdan beri birbirimizle iyi iletişim halindeyiz. Birbirimizi son gördüğümüzde benimle evlenmek istediğini itiraf etti. Bunu duyduğumda çok mutlu oldum çünkü güvenim her şeyden zedelenmiş olsa da ben de onunla evlenmeyi o kadar çok isterdim ki.
Bunu konuştuğumuzda birdenbire gelecekte ikinci bir eşle evlenmek istediğini söyledi. Şok olmuştum! Kuran'da öyle yazdığı için bizim dinimizde caiz olur dedi. Dinimize saygım var ama geleceğimi böyle istemiyorum. 5 buçuk yıldır hayatımda ve onunla evlenmeyi o kadar çok istiyordum ki, resmen hayal kırıklığına uğradım. Yıkıldım. Hep bana “sen mükemmel bir eş olursun, her şeyi becerirsin” diye iltifatlara bulunuyordu. Demek ki ben ona yetmiyormuşum..

Tanıştığımızdan beri hep onun yanında oldum, tüm kararlarında onu destekledim. Başta hiç paramız yoktu ve karda kışta yağmurda dışarda parklarda görüşüyorduk, hayal ediyorduk bir gün buralara gideriz diye bu arabamız olur diye. Bir kaç ay önce kendine o hayal ettiği arabayı aldı ve ben onun adına çok sevindim, çünkü ne zorluklarla aldı. Beni evimde alıp gezdirdi, çocuklar gibi sevindik eğlendik. Ve o son evlilik hakkında konuştuğumuz görüşmeden sonra biriyle tanıştığını öğrendim.. Bide gelmiş diyor ki “eee sana söyledim iki evlilik yapmak istediğimi” falanda filanda. Yanlış anlamayın ama ben onun en zor günlerinde yanındaydım, şimdi hayal ettiği arabasını aldığı için bir bambaşka kişilik görüyorum. Burnu havada artist haraketler, bayanlar nasıl olsa zaten arkamda koşuyorlar gibi tavırlar. Ben onu hayatımda çıkarmaktan o kadar çok korkarken o çoktan benden vazgeçmiş gibi geliyor bana.. ve bu bana çok koyuyor. Yani yanında ben olmak varken yetmiyormuşum gibi gözü başkalarında.

Tamam şimdi saf olma dersiniz ama yani ben koskocaman 5 buçuk yılımı verdim bu adama. Ben mi hafife aldım? Ben mi yanlış yaptım?

ne anlatıyorsun sen arkadaşım
adam 2 evlilik demiş sen 5.5 yıl emek vs diye saçmalıyorsun. şaka yapıyorsun herhalde

Cahilliklerini uçkurlarına gelince nasılda kullanıyorlar. 1. Si KURAN da öyle bir ayet yok 2. Evlilik yapilabilir dini nikahla fakat 1. Eşin izni ve rızası olursa birde müşkül durumlarda. Yani uçkurunu düsünüp 3 5 kisiyle evleniyim diye bir mesele yok sizi kandırmış yada kör cahil kulaktan duyma şeylerle bunu kendinde hak görmüş. Hala nasıl sevgi besliyorsunuz evlenmek istiyorum diyebiliyorsunuz. Ilerde 2 3 tane kuma getirip sizide eve kapatir boyle tipler

5 yıl emek verdiysen devam et o zaman ne diyebiliriz ki?
Geleceğin için geçmiş 5 yıldan vazgeçmiyorsun, demekki müthiş bir aşkmış, zor değilmiş.
Aşk zor değil yani, harika birşey baksana. 2. Eş alma düşüncesi bile seni soğutamamış.
Dinde öyleymiş bir de, haah. Ne kadan da dindar (!) Dini kendi uçkuruna göre yontmaya çalışan bir denyo sadece.
Okumadım bile devamını.
İkinizde de zerre kadar akıl yok, kusura bakmayacaksın.
Ha ayrıca, konuya inanmadım. 😉😃
Yine de yazdım, belki rencide olursun😃

Dinin her dediğini yerine getirmiş de ikinci eş kalmış. 5 buçuk yılınızı verdiğiniz adam sizi kumanız ile tanıştıracak yakında, siz hala ama ama diye mıyır mıyır dolanıyorsunuz. İyi misiniz siz? Alooov kendinize gelin, çatır çatır aldatılıyorsunuz, hem de göz göre göre, gözünüze sokula sokula. Şöyle yüzsüz herif de az bulunur, çok aradınız mu bu numuneyi siz?

Madem dini karistiriyor sorsana bir seni 5 yil nikahsiz nasil yaninda tuttu. Islerine gelse nasilda dini kullaniyorlar. Daha bir kadina koca olamamis, ikinciyi düsünüyor. Bunu islak tuvalet terligi de dövmek lazim.

Back
X