• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir evliliğim var? Bazen çok mutsuzum.

sevgi_kelebegi

Huzur Omzunda Kocacım
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2011
681
16
46
İzmir
.........................................

kızlar buraya derdimi anlattıktan sonra sizin yorumlarınızla eşime anlayışsız ve sinirli davrandığımı fark ettim ve daha anlayışlı davranarak mutlu evliliğin sırrını çözdüm ve bu konuyu açtığım günden beri en ufak bir tartışma yaşamadık, teşekkürler kadınlar kulübü

Son düzenleme:
Canim uzulme oluyor bole seyler evliligin zmnlari..okuldan gelince uyu aksam erken uyuma sende..cocuk olayini da takiodur kafaya istio sen istemiosun ya..mutlaka oluyor bole seyler iki yil dolana kdr evlilik sikinti yaratiormus..uzme kdnii..

canımmmm mutlu olmaya çalış okuduğumda eksik bir yan yok vajinismus insanı çok gerer ve sinirli hale getirir düzelmiş olman gerek bende senin gibiydim 6 ay neler çektim ama şöle düşün bu dert bi tek senin değildi aslında erkekler belli etmiyor ama oda bunun sıkıntısını yaşamış hem 8 geç bir saat değil lütfen hayatı güzel yönleriyle ele al .... sana mevlanadan bir alıntı yapıcam....

İnsanda o kadar büyük bir aşk, hırs, arzu ve üzüntü vardır ki yüzbinlerce alem kendisinin olsa yine huzur bulamaz. Bu zevklerin, arzuların hepsi bir merdivene benzer. Merdiven basamakları oturup kalmak için elverişli değildir; üzerine basıp geçmek için yapılmıştır. Uzun yolu kısaltmak, ömrü bu merdiven basamaklarında heder etmemek için çabuk uyanan ve durumu bilen insana ne mutlu!

hoşça kal...

Canim uzulme oluyor bole seyler evliligin zmnlari..okuldan gelince uyu aksam erken uyuma sende..cocuk olayini da takiodur kafaya istio sen istemiosun ya..mutlaka oluyor bole seyler iki yil dolana kdr evlilik sikinti yaratiormus..uzme kdnii..

beni dinlediğin için çok teşekkür ederim canım. ilk aylar daha fazla kavga ediyorduk. şimdi daha iyi boşanmayı düşünemem bile etrafa bakıyorum da erkekler çok kötü. inş senin de hayırlı sağlıklı , akıllı bir bebeğin olur

canımmmm mutlu olmaya çalış okuduğumda eksik bir yan yok vajinismus insanı çok gerer ve sinirli hale getirir düzelmiş olman gerek bende senin gibiydim 6 ay neler çektim ama şöle düşün bu dert bi tek senin değildi aslında erkekler belli etmiyor ama oda bunun sıkıntısını yaşamış hem 8 geç bir saat değil lütfen hayatı güzel yönleriyle ele al .... sana mevlanadan bir alıntı yapıcam....

İnsanda o kadar büyük bir aşk, hırs, arzu ve üzüntü vardır ki yüzbinlerce alem kendisinin olsa yine huzur bulamaz. Bu zevklerin, arzuların hepsi bir merdivene benzer. Merdiven basamakları oturup kalmak için elverişli değildir; üzerine basıp geçmek için yapılmıştır. Uzun yolu kısaltmak, ömrü bu merdiven basamaklarında heder etmemek için çabuk uyanan ve durumu bilen insana ne mutlu!

hoşça kal...

canım doğru söylüyorsun vajinusmus olmak bizi yıprattı, evliliğimizin ilk günleri kırıcı konuşuyorduk.bana kızma hakkına sahip oluyordu,ben alttan alıyordum haklı buluyordum onu ama alttan alamıyorum artık.. yukarda yazdığımdan daha kırıcı cümlesi yok ama onlar bana dokundu. doğru söylüyorsun ben mutluyum şanlıyım , ah bir de bazı şeleri takmasam , büyütmesem

Canım yazını okudum aslında çokta abartılacak bir şey yok yani
Galiba sen fazla kırılgan birisin.hemen alınıyorsun
birazcıkta olayları büyütüyor musun ne sanki bana öyle geldi
Her insan farklıdır tabi ama
elinden geldiği kadarıyla alttan almaya çalış kendini ezdirmeden ama
fevri davranma.Ya ne bileyim benim kocam öyle mesela ben tatlı dille
güleryüzle bir şeyi anlattığım vakit beni daha iyi dinler ve anlar
kafana takmamaya çalış
Çocuk neden istemiyorsun aslında yaşınızda uygun çocuk için
Kimsenin evliliğide 4 4 lük değilki canım
olur böyle pürüzler
bide sana tavsiyem eşine karşı sonradan pişman olacağın şeyler söyleme
çünkü erkekler hep eski defterleri açmayı severler ve başa kakılır..
Mutlu ol boşver şu 3 günlük dünyada

Canım yazını okudum aslında çokta abartılacak bir şey yok yani
Galiba sen fazla kırılgan birisin.hemen alınıyorsun
birazcıkta olayları büyütüyor musun ne sanki bana öyle geldi
Her insan farklıdır tabi ama
elinden geldiği kadarıyla alttan almaya çalış kendini ezdirmeden ama
fevri davranma.Ya ne bileyim benim kocam öyle mesela ben tatlı dille
güleryüzle bir şeyi anlattığım vakit beni daha iyi dinler ve anlar
kafana takmamaya çalış
Çocuk neden istemiyorsun aslında yaşınızda uygun çocuk için
Kimsenin evliliğide 4 4 lük değilki canım
olur böyle pürüzler
bide sana tavsiyem eşine karşı sonradan pişman olacağın şeyler söyleme
çünkü erkekler hep eski defterleri açmayı severler ve başa kakılır..
Mutlu ol boşver şu 3 günlük dünyada

canım benim çok güzel şeyler yazmışsın.rahatladım. sağolsun eşim eski olayları açmaz ben açarıp hep.aslında mantıklı biri olduğumu düşünürüm ama ev , eş konusunda olamıyorum galiba. inş sen de çok mutlu olursun.tatlı dilli güler yüzlü olduğun belli...bir kaç ay içinde çocuk isteyeceğim ama bu korkulardan kurtulmayı bekledim hep.

canım benim çok güzel şeyler yazmışsın.rahatladım. sağolsun eşim eski olayları açmaz ben açarıp hep.aslında mantıklı biri olduğumu düşünürüm ama ev , eş konusunda olamıyorum galiba. inş sen de çok mutlu olursun.tatlı dilli güler yüzlü olduğun belli...bir kaç ay içinde çocuk isteyeceğim ama bu korkulardan kurtulmayı bekledim hep.

Sende çok mutlu ol canım inşallah..
Birgün kayınvalidem bizdeydi biz yine kavgaya tutuştuk ben çok nazlıydım ve hemen
çıt diye kırırlırdım.kayınvalidem bana dediki sen böyle yaptığın sürece bu evlilik zor yürür...
Ay benim nasıl zoruma gitti anlatamam.bu kadın bile böyle diyorsa dedim ve toparladım kendimi
onun yüzünü kara çıkartacağım dedim
Yani ben değiştim ve bu kez gerçekten mutlu oldum..
Bebek olayına gelince bence yap derim şimdi biz mumla arıyoruz inanki
o kadar muhteşem bir duyguki anne olma isteği
rabbim tüm isteyenlere versin
Sanada tekrar mutluluklar canım

Sende çok mutlu ol canım inşallah..
Birgün kayınvalidem bizdeydi biz yine kavgaya tutuştuk ben çok nazlıydım ve hemen
çıt diye kırırlırdım.kayınvalidem bana dediki sen böyle yaptığın sürece bu evlilik zor yürür...
Ay benim nasıl zoruma gitti anlatamam.bu kadın bile böyle diyorsa dedim ve toparladım kendimi
onun yüzünü kara çıkartacağım dedim
Yani ben değiştim ve bu kez gerçekten mutlu oldum..
Bebek olayına gelince bence yap derim şimdi biz mumla arıyoruz inanki
o kadar muhteşem bir duyguki anne olma isteği
rabbim tüm isteyenlere versin
Sanada tekrar mutluluklar canım

şimdi aradı işten çıkıyorum bir istediğin var mı bitanem diyor :) daha iyi olmayı düşündüm ama gurur yapıyorum ya, o hep düşünceli, kibar olmalıymış gibi geliyor..ama daha anlayışlı olmaya çalışacağım.sağol tatlım ya..:)

kızlar kimseye anlatamıyordum içime atıyordum, büyük bir sorun gibi geliyordu, herşeyiyle anlattım,sizlerin bunlar önemli değil demenize çok sevindim. eşimin hakkında kötü şeyler söyleseydiniz ondan daha çok soğuyacaktım.size anlattığım için kendimi çok huzurlu hissediyorum. tşk ederim

yanlış anlamayın bende öğretmenim meslektaşız..ama yazdklarınızı okudum bence biraz daha tatlı dilli sevyeli sayglı olmanız gerekmıyormu...beni eleştrinz diye müsade ettğnz için yazıyorum,bir eğitimcinin ağna köpek vs gibi cümleler hiç yskışmıyor..ne olursa olsun aslliğnizi koruyun daima...
bende nişanlmda bisürü badrler atlattık ama ne onun ağzndan ne benm ağzmdan böyle kelmeler çıkmaz..asla ve aslada geçmşi anmayız..
eşiniz çok yuce brymış ki siz eski sevgilmle evlenmemi allah nasıp etmedi demenize rağmen sizinle hala evli..şahsen ben erkek olsam kalrmazdım bu sözü...liseli bi ergen gibi konuşmuşsnz...
hiç bi derdnz yok misler gibi size yardm eden ailenin değerde gösterdği bir evllilk içindesnz..ne beklıyodnzki evllkten...elbette çalşcaksınz yorulup yatacaksnz....aşk kaybolmuyor aşk oralarda bi yerde evinzn bir koşesnde arada onu açığa çıkarıp tatlı gibi tadım sonra demlenmesi için saklarsanz evlilğnzn ömrnü uzatrsınz...ama o aşkı herdaim tatmak istersenz yani çayı demsiz içersenz hiçbişeyn tadna varamazsanz yine....
ne demek istedğimi anladnz umuyorum...galiba hiç derdnz yok ki evllğnze kusur aramaya başlamssnz.eşinz sizin bu tavrlarnz yuzunden sizden uzaklaşmaya başlayabilir lütfen dikkatli olun silkeleyn kendnzi kokusu çok güzeldi ne demek evli bi bayansınz....halinze şükredin benciilk yapmayın

Son düzenleme:
Evlilik duygusal, ekonomik, sosyal, düşünsel pek çok yönü içine aldığından eşlerin bu konulardaki değerleri, düşünceleri, duyguları evliliğin ilk yıllarında uyumsuzluklara ve çatışmalara neden olabiliyor, bu nedenle evliliğin ilk yılları zor geçebiliyor.

Öneriler;

Kafanızdaki ‘iyi’ eş modelinden vazgeçin
Eşinizin farklılıklarına saygıyla bakın
Kadınlarla erkeklerin farklı olduğunu unutmayın
Eşinizle iletişiminize dikkat edin
Nitelikli beraberlik fırsatları yaratın
‘Mükemmel eş’ olmaya çalışmayın
Görev dağılımını netleştirin
Sorunlarınızın çözümünü ertelemeyin
Yaşadığınız sorunları eşinizin penceresinden de değerlendirmeyi deneyin
Kendinize ait uğraşlar edinin
Ailelerinizin aleyhinde konuşmayın
Evliliğinize ilişkin özel konuları paylaşırken iki kere düşünün.
Eşinizle ev dışındaki paylaşımlarınızı artırın
Fiziksel temastan çekinmeyin
Hiçbir kavgada,asla eşinizin kişiliğini yıkacak şeyler söylemeyin,zaaflarını kavgada koz olarak kullanmayın.(H.Topcu)

Gelişen,güzelleşen,pekişen,sağlıklı ilişkilere muaffak olmak dileğiyle...:16:

kızlar kimseye anlatamıyordum içime atıyordum, büyük bir sorun gibi geliyordu, herşeyiyle anlattım,sizlerin bunlar önemli değil demenize çok sevindim. eşimin hakkında kötü şeyler söyleseydiniz ondan daha çok soğuyacaktım.size anlattığım için kendimi çok huzurlu hissediyorum. tşk ederim[/QUO
bence artık hatayı dönüp kendnzde aramalısınz...hiçbişeyle yetnmeyen mutlu olmayan sürekli eşinin iyi kibar olmasnı bekelyen bencil bi kişlk gibi gelnz...
yuvayı dişi kuş yapar diye bi söz var unutmayın...eşinize artık iyi niytnzi güler yuzunzu gösterin...mutlu olmaya ilgi görmeye artık onun ihtycı var....dilerim hersey yoluna girer ama dedğim gibi bana tek sorun siz gibi gelndz...

yanlış anlamayın bende öğretmenim meslektaşız..ama yazdklarınızı okudum bence biraz daha tatlı dilli sevyeli sayglı olmanız gerekmıyormu...beni eleştrinz diye müsade ettğnz için yazıyorum,bir eğitimcinin ağna köpek vs gibi cümleler hiç yskışmıyor..ne olursa olsun aslliğnizi koruyun daima...
bende nişanlmda bisürü badrler atlattık ama ne onun ağzndan ne benm ağzmdan böyle kelmeler çıkmaz..asla ve aslada geçmşi anmayız..
eşiniz çok yuce brymış ki siz eski sevgilmle evlenmemi allah nasıp etmedi demenize rağmen sizinle hala evli..şahsen ben erkek olsam kalrmazdım bu sözü...liseli bi ergen gibi konuşmuşsnz...
hiç bi derdnz yok misler gibi size yardm eden ailenin değerde gösterdği bir evllilk içindesnz..ne beklıyodnzki evllkten...elbette çalşcaksınz yorulup yatacaksnz....aşk kaybolmuyor aşk oralarda bi yerde evinzn bir koşesnde arada onu açığa çıkarıp tatlı gibi tadım sonra demlenmesi için saklarsanz evlilğnzn ömrnü uzatrsınz...ama o aşkı herdaim tatmak istersenz yani çayı demsiz içersenz hiçbişeyn tadna varamazsanz yine....
ne demek istedğimi anladnz umuyorum...galiba hiç derdnz yok ki evllğnze kusur aramaya başlamssnz.eşinz sizin bu tavrlarnz yuzunden sizden uzaklaşmaya başlayabilir lütfen dikkatli olun silkeleyn kendnzi kokusu çok güzeldi ne demek evli bi bayansınz....halinze şükredin benciilk yapmayın

çok güzel yazmışsınız , anlatıklarınızı çok iyi anladım. haksız olduğumun söylenmesinizi istediyordum ben de.. okudukça mutlu oldum yemin ederim, gerçekten derdim yok ve dert çıkarıyorum ben....işte bu huyuma da kızıyorum..

yalnız bir şeyi düzelticem kokusu güzel olan eşim.. ben gelecekteki eşime bağlı olup kendimi çok koruduğum için vajinusmus olmuştum, orayı hemen düzelteceğim. nişanlınızla mutluluklar dilerim..

Evlilik duygusal, ekonomik, sosyal, düşünsel pek çok yönü içine aldığından eşlerin bu konulardaki değerleri, düşünceleri, duyguları evliliğin ilk yıllarında uyumsuzluklara ve çatışmalara neden olabiliyor, bu nedenle evliliğin ilk yılları zor geçebiliyor.

Öneriler;

Kafanızdaki ‘iyi’ eş modelinden vazgeçin
Eşinizin farklılıklarına saygıyla bakın
Kadınlarla erkeklerin farklı olduğunu unutmayın
Eşinizle iletişiminize dikkat edin
Nitelikli beraberlik fırsatları yaratın
‘Mükemmel eş’ olmaya çalışmayın
Görev dağılımını netleştirin
Sorunlarınızın çözümünü ertelemeyin
Yaşadığınız sorunları eşinizin penceresinden de değerlendirmeyi deneyin
Kendinize ait uğraşlar edinin
Ailelerinizin aleyhinde konuşmayın
Evliliğinize ilişkin özel konuları paylaşırken iki kere düşünün.
Eşinizle ev dışındaki paylaşımlarınızı artırın
Fiziksel temastan çekinmeyin
Hiçbir kavgada,asla eşinizin kişiliğini yıkacak şeyler söylemeyin,zaaflarını kavgada koz olarak kullanmayın.(H.Topcu)

Gelişen,güzelleşen,pekişen,sağlıklı ilişkilere muaffak olmak dileğiyle...:16:

tşk ederim uarım siz de çok mutlu olursunuz, hepsini aklımın bir köşesinde tutacağım.

çok güzel yazmışsınız , anlatıklarınızı çok iyi anladım. haksız olduğumun söylenmesinizi istediyordum ben de.. okudukça mutlu oldum yemin ederim, gerçekten derdim yok ve dert çıkarıyorum ben....işte bu huyuma da kızıyorum..

yalnız bir şeyi düzelticem kokusu güzel olan eşim.. ben gelecekteki eşime bağlı olup kendimi çok koruduğum için vajinusmus olmuştum, orayı hemen düzelteceğim. nişanlınızla mutluluklar dilerim..

o zaman bende özür dilerim yanlış anladğım için şaşardım bende:)sizede mutluluklar...yuvanızın değerni iyi bilin..kolay gelmednz o günlere..:16:

o zaman bende özür dilerim yanlış anladğım için şaşardım bende:)sizede mutluluklar...yuvanızın değerni iyi bilin..kolay gelmednz o günlere..:16:

sevgili bulusis
asaletimi bozduğumun fakındayım, hani bir insanın dolma noktası vardır oraya geldiğimde yapmıştım sadece bu 2 olayda yaptım,söylememek için sabretmiştim o da masum değildi, o nedenle.. ama bir daha yapmayacağım evliliğimizi, ikimizi yıpratan şeyler oldu.

eşim geliyor salata filan yapmaya çıkıyorum, yorumlarınızı okumak için sabırsızlanıyorum, rabbim herkesi yuvasında mutlu etsin.

Back
X