Benim yorumum bambaşka olacak maalesef, evlilik öncesi beraber olmak istemediğin için sen aldatılmayı hak ediyorsun demesi, gezmek istediğin ve çocuk düşünmediğin için anneliğe yakıştırmaması ciddi anlamda çok kırıcı. İleride daha kırıcı bir adam olacağını düşünmekteyim ama sen bana bakma, bak evli olan hanımlar bunlar normal diyor, ben de hemen kırılıp incinirim ve soğurum o yüzden evlenemiyorum, onun için dediğim gibi bana bakma ama ben bu olayların bebek olduktan sonra çok daha fazla artacağını katlanarak büyüyeceğini düşünüyorum.
Canım bekara karı boşamak kolay derler ya biz de evlenmeden beklentilerimiz bambaşka ve çeşitli oluyo, isteklerimizi çok oluyor.. ben de bekarken senin gibi düşünüyordum ben de sana yardımcı olmak amaçlı şunu yazacağım.evlilikten korkma.bazen mutsuzum yazma nedenim benim karakterimden olayları büyütüp, tüm sevgimi yıkabiliyorum..1. sayfaya unutamadığım kötü olayları yazdım.o gün kırgın olduğum bir gündü.....ama yazmadığım çok güzel şeylerde var
bunları sana evliliği sevmen ve kötü şeyler olabileceği gibi iyi şeylerde olabileceğini anlamanı istediğim için yazacağım
1. tüm arkadaşlarım doğum günümü biliyordu,o gün okul gecesi düzenlemiştik ,sadece eşim detaylı kutladı,kocaman bir pasta yaptırmış, 100 kişilik ve üstünde iyi ki doğdun karıcığım yazıyordu..alkışlar ve ıslıklarla pastayı kestim tm veliler hala imrenerek bakar bana.
2.her yere birlikte katılıyoruz, onun iş arkadaşlarında yemekte müdür karısı olduğum için en özel yerde oturuyoruz ve sadece benimle ilgileniyor, büyük alkışlarla dansa kaldırıyor.
3.kayın validem kahvaltı hazırlıyor, bana yardım et anneme bile demiyor,olurda arada yardım edersem seninle gurur duyuyorum diyor.
4.tüm akrabalarının içinde bana masaj yapıyor ve bana karıcığım, bebeğim,bitanem diye sesleniyor.tabi kendi içimizde daha özel
5.ben kibar ve sessiz biri olmama rağmen tüm arkadaşlarım evde benim sözümün geçtiğini eşimin daha sabırlı olduğunu söylüyor..
6. arada yemeğe kahvaltıya gidiyoruz benim isteklerim doğrultusunda , sosyal hayatı tamamen benden oluşuyor.
7.aileme çok saygılı , hergün işten gelişini heyecanla bekliyorum , öpücükle, sarılarak karşılıyoruz birbirimizi.
8.her gece sarılarak uyuyoruz, her sabah uyandığında , işe giderken beni öpüyor öyle gidiyor.
9. cinsel anlamda tam hazır olmam ve mutlu olmam için elinden geleni yapıyor, bu hastalıktan kurtulduğum için hala şükrediyor.
10. her akşam kucağına uzanıyorum saçımı okşuyor tv izlerken
ve daha bir sürü şey.
evlilik bence sevgiliyken suçluluk duyulan gezme değil.özgürce, hürce , her zaman onunla olma
ben evlilikte kötü şeylerin de iyi şeylerinde olduğunu anladım..ve bir terazi koyduğumda eşim dışında kimseyle aynı evde bukadar geçinemezdim, aileme 3 gün gidiyorum hemen kocamı evimi özlüyorum..ve yalnız da yaşayamazdım... evliliği tavsiye ediyorum canım.
bu başlığı açtığımdan beri kalbimle sevdiğim için kendimi tarttığım için o kadar mutluyduk ki , küçük bir tartışma yaşamadık bile.. lütfen bana kızmayın, herkesin benden daha mutlu olmasını diliyorum allaha dua ediyorum.
ben büyüdüm artık mutluluğumun farkındayım, çok şükür