• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl bir evliliğim var? Bazen çok mutsuzum.

Bizler kraliçeyiz :) ama onlar kral değil.
N'apsınlar bu kadar geliyor ellerinden :)

Anlattıklarına bakılırsa iyi bir kocan var. Evlilik yapınızda güzel.
İyi kazanan mühendis koca, öğretmen hanım.
Bizim mühendis arkadaşların hayali :)

Ben ilkinde işletmeci aldım, baktım olmadı, şimdi mühendis ile evlenicem yaza inş.

Çok mutlu olmanı dilerim canımm :)))

canım tartıştığımızda eşim de bazen barışmak için adım atmıyor, mesela senin eşin gibi horul horul uyuyabilir yada hiç bişey yapmadan durur ama barışmak için yanıma da gelmez yani. benim öyle anlarda içim içimi yer, beklerim beklerim o gelmedikçe daha çok deli olurum. gurur yapıp bi süre gitmem ama sonunda dayanamayıp yine ben giderim ya kızıp bağırarak yada alttan alarak. onlar nasıl durabiliyor yada uyuyabiliyor bilmiyorum ama erkekler ve kadınların yapıları farklı olmasından galiba. erkekler marstan kadınlar venüsten kitabında okumuştum, erkekler sorunlarla karşılaştıklarında kendi içlerine kapanıyorlar, iletişime kapalı oluyorlar diye. böyle davranmaları bundan ileri geliyor olsa gerek

sevgi kelebeği selam.bende öğretmenim ve bende sneinle aynı sorunları yasıyorum.sanırım biz cok agresifiz,1haftadır eşimle didişip duruyoruz.sanrım o haklı ama bende de inanılmaz bi gurur var,bir seyde hatalıysam onu kabullenmem saatlerimi alıyor.esim cok yumusak huylu ve ben onu deli ediyorum,bende bazen korkuyorum acaba sonu kötü olur mu diye ama sevgi cözer diyolar.herkes cok mutlu olur inş sonucta bu ilişkilere yıllarımızı verdik :)

Back
X