- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
Benim bir erkek arkadasim vardi.yakin bir de kiz arkadasim.bir zaman sonra bu kiz arkadasimin benim laflarimi insanlara tasiyip arkamdan konustugunu hatta atip tuttugunu ogrendim.erkek arkadasimin bu kadinin pesinden kostugunu da ogrendim.velhasili kelam iliskim bitti ben isimden ayrildim baska bi kurumda basladim vs vs.neredeyse 7 ay oldu.bu imsanlari hayatimdan cikardim.ama sonra bu kadin terfiler etti iyi yerlere geldi...ben bu kadinla komsuyum ve istemsizce takip ediyorum son bir aydir.cumadan pazar a kadar eve gelmiyor mesela acabA benim eski erkek arkadasimla beraber ve onda mi kaliyor diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.mutlular mi diye dusunmekten kendimi alikoyamiyorum.belki uedigim kaziklarin etkisi aptal yerine koyulmamin etkisi bilmiyorum.baska hic kimseye bakmiyorum mesela benimle tanisnak isteyen gorusmek isteyen insanlar var lakin asla konsantre olamiyorum ya beraberleese diye dusunmekten.kizi bi cuma is cikisi takip etmeyi bile dusundum laki arabayi tanir korktum acikcasi.bi de biri gorurse sapik gibi hos olmaz.mutlu olma ihtimallerini dahi hazmedemiyorum.
Belki tercih edilmemem belki o kadinin alavere dalavereyle onume gecmesi bilmiyorum hazmedemiyorum onume bakamiyorum hanimlar.niye yazdim onu da bilmiyorum belki akil akildan ustundur bi sey soyler biri bi isik yanar bende bilmiyorum
Belki tercih edilmemem belki o kadinin alavere dalavereyle onume gecmesi bilmiyorum hazmedemiyorum onume bakamiyorum hanimlar.niye yazdim onu da bilmiyorum belki akil akildan ustundur bi sey soyler biri bi isik yanar bende bilmiyorum