çoktan kestirip attım şuan muhattaplığım yok zaten.umursamıyorumda .en yakınımdakı ınsanla küs olmasına rağmen msj attı.bılerek yapıyor.boşverdim aynı odada çalıştığım ınsanlara da msj atıyor.sınırlenmemek elde değilnasıl bi kişilik olduğu üzerine kafa yormanıza anlam veremedim. nasıl olduğu gayet belli. herkes doğru olacak diye bi kaide yok. bu arkadaş da yanlış olmayı seçmiş. sizin yanlışınız da bu insanla ilişkiyi sürdürmek. kestirip atsanıza?
içimi dökeyım dedım. =)Hepsini okumadım ama sorunuzun cevabı anlattığınız olaylarda.
zaten anlatmadım hiç anlatmamda..konuşmuyorum ne olduğunu anladıktan sonra kestım çoktan..konuşmayı kstıkten sonra cevremdekı konuşmadığı ınsanlara msj atıp kendını hıssettırmesi sinirlerimi bozuyor.Arkadaş olmak ya da karşı taraf soruyor diye özelinizi anlatmak zorunda değilsiniz. İletişimi sınırlandırın.
vala okadar değişik ınsan varkı tek kişi hariç kımseyle muhatap olmuyorum.mesafemı ne olduğunu anladıktan sonra çoktan koydum konuşmuyorum zaten.çevremdekı ınsanlara msj atıp duruyor.küs olduğu halde hemde.umursamıyorum zaten hiç bi şekılde.oyle içimi doktumBu kadar tasvip etmiyorsanız neden hala görüşüyorsunuz? neden mesafe koymuyorsunuz öyle ya da böyle uzak durur kulaklarınızı kapatırsınız olur biter yani özelinizi neden anlatıyorsunuz ki. Umursamam banane der geçerim yok gibi davranırım neden kafa patlatayım ki çeşit çeşit insan var herkesle görüşüp konuşmak zorunda değiliz
Düzgün bir kişilik olmadığı ortada zaten siz niye bunu burda sorma gereği duydunuz onu anlamadım.
Yazdıklarınız taraflı değilse bu kişi psikolojik olarak normal değil.
Siz niye iletişiminizi devam ettiriyorsunuz?
Hadi diyelim çeşitli sebeplerle asgari iletişim kurmak zorundasınız. Niye nasıl biri olduğuna kafa yoruyorsunuz.
Bu sorunun altında farklı şeyler olduğunu düşünüyorum.
içimi doktum sadece! bır gunluk bır olay yıllık bırıkım ve kanrılmışlığın aptal yrıne koyulmuşluğun sınırı var.tum ıyı nıyetımı harcadı.ettirmıyorum kestım iletişimi. umursamdığım için delırıyor zaten.en nefret ettiği insanla sırf ben konuştum dıye konuşmaya başladı.ne gibi farklı şeyler çok merak ettim =DDüzgün bir kişilik olmadığı ortada zaten siz niye bunu burda sorma gereği duydunuz onu anlamadım.
Yazdıklarınız taraflı değilse bu kişi psikolojik olarak normal değil.
Siz niye iletişiminizi devam ettiriyorsunuz?
Hadi diyelim çeşitli sebeplerle asgari iletişim kurmak zorundasınız. Niye nasıl biri olduğuna kafa yoruyorsunuz.
Bu sorunun altında farklı şeyler olduğunu düşünüyorum.
Umarım yaptığım yorum sizi üzüp rahatsız etmemiştir. Yazım dili birbirimizi tam anlamıyla anlamamız için ne yazık ki yeterli olmuyor çünkü birbirimizin beden dilini, jest ve mimiklerini göremiyoruz. Ses tonlamalarını duyamıyoruz. Konunun başlığının 'nasıl bir kişilik?' olması beni ve bir kaç kişiyi konunuzu daha farklı anlayıp dolayısyla farklı yorum yapmaya yönlendirmiş olabilir. Takdir edersiniz ki algılarımızı ve yorumlarımızı etkileyen pek çok faktör var.içimi doktum sadece! bır gunluk bır olay yıllık bırıkım ve kanrılmışlığın aptal yrıne koyulmuşluğun sınırı var.tum ıyı nıyetımı harcadı.ettirmıyorum kestım iletişimi. umursamdığım için delırıyor zaten.en nefret ettiği insanla sırf ben konuştum dıye konuşmaya başladı.ne gibi farklı şeyler çok merak ettim =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?