Nasıl bir kombin?

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.854
57.512
798
Mevra-Yesil-Peplum-Abiye-Elbise-11545-36-B.jpg

Kızlar Merhaba. .
Bu renk bir elbise ile yakın arkadaşınızin nikahina gidecek olsanız, hangi renk esarp, çanta ayakkabı ile kombin yapardınız acaba?
Fikirlerinizi alabilir miyim?

Elbise aynısı mı? Yani açıklı koyulumu yoksa tek renk mi?

Düz renkse ve hangi yeşil olursa olsun çok açık olmayan bir bej, sütlü kahve tonları ya da pudra, somon olabilir. Hatta pudra ya da somon çok yakışabilir.

Son düzenleme:
Nude, bordo veya çok koyu bir mor yakısır diye dusunuyorum bu renge.

Elbise aynısı mı? Yani açıklı koyulumu yoksa tek renk mi?

Düz renkse ve hangi yeşil olursa olsun çok açık olmayan bir bej, sütlü kahve tonları ya da pudra, somon olabilir. Hatta pudra ya da somon çok yakışabilir.

Sadece şalımı mor seçerdim. Ayakkabı ve çantada elbisenin içindeki geçişlerde bulunan koyu yeşilden olurdu.

Gümüş rengi buna harika olur. Parlak gümüş. .

Elbise tek etek renginde düz sade bir model kizlar. Teşekkürler fikirleriniz için. Mor benimde aklıma geldi yanar dönerli mor şallar geldi hatta.

Pudra zemin üstüne aynı yeşil tonlarda desen olan esarp nasıl olur sizce peki?

Bence bu elbiseye en güzel gümüş parlak renk ayakkabı ve eşarp giderdi. Peki düğüne ne giymeyi planlıyosun daha planlamadıysan ben çok güzel elbiseler buldum istersen link atayım :)

Bence bu elbiseye en güzel gümüş parlak renk ayakkabı ve eşarp giderdi. Peki düğüne ne giymeyi planlıyosun daha planlamadıysan ben çok güzel elbiseler buldum istersen link atayım :)

Gümüş hiç düşünmedim doğrusu elbise bu model değildi. Çok sade bir elbiseydi. Pudra ve vizon ile tamamladım güzel oldu aslında. Düğün olmayacak canım. Kına ve nikah sadece.
Yine de link alabilirim lazım olursa site bilmek istiyorum..

Canım sen kapalı mısın

Evet canım :KK66:

Evet canım kapalıyım, hatta düğün yapmış biri olarak tesettürdeki abiyeler konusunda epeyce fikrim var :)

Atıyım mı linkleri istersen?
Isterim teşekkür ederim canım :KK66:

Ben siyah sal tercih ederdim. Tabi altinada siyah bone.
Elbise nin rengi ve deseni on planda olurdu.
Ayrica siyah canta.
Cok sik olurdu.
Ayrica elbisein modeli supermis, cok asil bisey.
Gule gule kullan.

Back
X