Nasıl Bir Mesaj?

future

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2008
600
2
96
Diğer
Selam kızlar...

Çok uzatmadan konuya gireceğim. Kuzenim birinden bana göre fena halde hoşlanıyor. Ona göre aşık. Ve aralarında bir etkileşim varmış. Fakat erkek hala açılmamış, gelip birşey de söylememiş. Kuzenim ben bir mesaj yazacağım ve söyleyeceğim diyor. Ben yapma dedim ama illa yazacak. Sakın yazmasın söylemlerine girmeyin. Çünkü dinlemiyor.

Benim aklıma gelen " senden hoşlanıyorum ve bu içimde kaldıkça beni yiyip bitirecek, sadece bil istiyorum..." oldu.

Siz olsanız ne yazardınız?

bence sole daha iyi:
senden hoslaniyorum ve icimde kalmasin sadece bil istedim.

yiyip bitircek deyince cok derin bi anlam oluyor.

kızlar hoşlandıklarında en ufak bi hareketine bile hoşlanıo yakıştırması yapıolar
oysaki hoşlanan aşık olan adam KESıNLıKLE söyler
eğer o çocuğu kendinden uzaklaştırmak istiosa kuzenin durmasın sölesin
en azından aklı başına gelir ve bidahada böle hata yapmaz
bir müsibet bin nasihattan daha etkilir ne de olsa......

bence sole daha iyi:
senden hoslaniyorum ve icimde kalmasin sadece bil istedim.

yiyip bitircek deyince cok derin bi anlam oluyor.

doğru.. bu daha iyi..

aynılarını bende söyledim.. dinleyene aşk olsun..
ama illa yapacak..

kuzeninin açılması terste tepebilir,bu sefer kuzenin çok acı çeker bunuda düşünün.
Kaçan kovalanır hesabı.:mymeka:
Bence direk söylemesin ima etsin sadece.Seninle zaman geçirmek güzel,çok hoşuma gidiyo vb.şeyler
fikir sadece yerimseniben

inan bunları ben de söyledim. Yanlış anlıyorsan ne olacak peki dedim. Yanlış anlamadığını söyledi. o zaman bekle biraz bu arada ona sana duygularını belli etmesi için fırsat ver dedim. yeterince beklemiş, artık söyleyecekmiş. hergün beklemektense bi kerede söyleyip kurtulacakmış..

future kuzenin bu mesajı yazdıktan sonra ne yanıt aldığını burdan duyur ama ok

bence içinden ne geliyorsa söylesin..bunu anlamayacak ve kaçacak adamdan da zaten hayır gelmez yaniii

bırak içinden ne geliyosa onu yazsın.döksün içini.eğer duyguları kuvvetliyse açılmasında ne gibi sakınca olabilirki?keşke herkez bu duyguları tatsa!aşk kadar güzel şey varmı ölümlü dünyada:asigim:

future kuzenin bu mesajı yazdıktan sonra ne yanıt aldığını burdan duyur ama ok

gece yazıp gönderdi. Hala bir cevap yok. Bir gelişme olursa mutlaka yazarım canım.

bence içinden ne geliyorsa söylesin..bunu anlamayacak ve kaçacak adamdan da zaten hayır gelmez yaniii

kuzenim de anlamış olur inşallah...

üzülmesii istemiyorum o yüzden engellemiştim ilk başta ama baktım vazgeçmeyecek yazıp gönderdik. lakin hala bir dönüş olmadı.

kaç saat geçti olumlu yada olumsuz bir mesaj almamış kuzenim.
teşekkürler kızlar.

bu saate kadar hiç bişey yazmamışsa kuzenin gerçekten umudunu kessin bence. :umursamaz:

gerçekten çok zor bi durum,insan karşılaşıncada ne yapacağını şaşırır :1shok:
inşallah herşey yolunda gider canım

yaa emen kesmesin umudunu:):) banada ilk msjla açıldı ama geri dönemedim kontörüm yoktu:):):) ne rezillik... bir hafta sonra cvp verdimm hemde hergün işyerinde birbirimizi görmemize rağmen...onunda çok morali bozulmuş.. belki böle bir durumdur:) relax biraz::):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…