Nasıl Bir Oyunun İçindeyim Allah'ım!!!

Böyle kardeş olsa ne olmasa ne mutluluk huzur kaçıran patavatsız insanlar hayatında olsa kime yararı ne :oklava:

hayatından sonsuza kafdar çıksa daha çok büyük iyilik etmiş olur...

siz kardeşinizle hiç mi kabvga etmiyorsunuz kavga ettiğiniz zaman bir yanınız hiç boş kalmıyor mu benim kalıyo arkadaşım haklı da olsam haksız da olsam kardeşimle kavga edince içim sızlıyo ki bırakın aylarca görüşmemeyi
arkadaş isterse görüşmeye bilir ben olsam görüşmem görümcemden banane boshayallersmileboshayallersmile

Öncelikle görümcenle kötü olmanin sebebi esinle sensin arkadasim.

Sen esine bana göre cok gereksiz bir konuda sitem etmissin esinde bunun üzerine kardesine sitem etmis.
Ha el kizinin dolduruslari ile kalkip bana tavirmi aliyorsun diyen görümcende diyer kardesleri ile birlesip sana cephe almis.....

O iftira konusuna gelince sadece sunu diyebilirim

Insanlardan hersey beklenir, görümcen o sözleri söylemisde olabilir, ama ayni sekilde o kuzen iftirada atmis olabilir...yani kimsenin bu konuda günahini alamazsin!

Lakin söyle birseyde var, esin kuzeni evden kovacak kadar bu olaya tepki göstermis ise, vardir bir bildigi, neticede o kuzenini senden daha iyi taniyordur öyle degilmi?

Her ne olursa olsun, bence bunlari daha fazla kafana takma güzelim, görümcen böyle bir beddua etmis ise, döner dolasir kendine basina gelir gelen....o alev denilen sahisda böyle bir iftira atmissa, oda onun günahi vebali.:delphin:

Sen esinle mutlu olmaya bak....:1hug:
yani sultann bişi demiyorum artık sana
bakıyorum sen yorum yaptıysan ben gerek duymuyorum
duygularıma tercüman oluyosun
sağol canım

bence sız hatalısınız burda..
esyaların aynısı alındı dıye esınıze sıtem etmenız ve onunda kardesıne bunu demesı bence hoş degıldır..
esyadır kırılır yenısı alınır pekı ya dostluk aıle bagları omur boyu yuzyuze bakıcanız kısıler ıle boyle bı dıyaloga gırmenıze yazık olmus derım..
gorumcenız demıs olabılırmı olabılır ınsan oglu sonucda hersey beklenır..
ama dıkkatımı bısı cekdı sıze bakmaya gelen kuzen bunları anlatınca sızde gorumcenız hakkında bısıler dedınızmı?..bence bu sefer bu oyundan cıkıpda dedıkodu kazanına doner..
eger demıssenız oda gıdıp gorumceye demıstır..
belkıde gorumcenız ona boyle boyle demesını soylemısdır sızın onun hakkındakı dusuncelerınızı ogrenmek ıcın..:delphin:

Mobilya konusunda bence haklısınız !!
Hiç hoşlanmam her aldığımn aynısından alınmasını...
Tamam bir şeyi beğendi ikinciyide üçüncüyüde. . . kaydirigubbakcemile Ama daha fazlası sinirimi bozar guclubacismile
Dedikodulara gelirsek. .Eşin sanki kardeşine laf getirmemek için kuzenini evden kovmuş.seninde huyunu bildiği için sölenenlerden etkileneceğini düşünerek böyle bi tavır sergilemiş olsa gerek . . :bbo:
Zaten sen görümcenle konuşmuosun bu saatten sonra dert etmenin bir manası yok. . . Bırak alevde görümcende yaptığıyla kalsn . . lülülülülülü
Sana ailenle sağlık ve huzur Diliorum yerimseniben

İNSANLARDAN HERŞEY BEKLENİR DURUMDA. OYZUDEN SEN ONLARI BOŞVER YAVRUNA VER KENDİNİ. ANLAŞILAN Bİ ÇEKEMEMEZLİK VAR. NE DEMEKTİR UTANMADAN HAMİLE KALMIŞ DEMESİ. BENDE OLSAM NE ALIIRSAM GİDİP AYNINI ALSA BENDE BOZULURUM. ANLAŞILAN GÖRÜMCE BİRAZ DENGESİZ. SEN ONLARI BOŞVER UZAK DUR BENCE HİÇ BULAŞMA EN İYSİ BÖYLE.zemuszemus

iftira konusuna bi yorum yapamıycam kulağınla duyduğuna bile zor inanıyo insan ama mobilya konuşunda bence sen fesatlık etmişsin görümcen almazsa başkası aynısı alır yani nolmuş aynı olsa eşinle sen ayıp etmişsiniz bence

siz kardeşinizle hiç mi kabvga etmiyorsunuz kavga ettiğiniz zaman bir yanınız hiç boş kalmıyor mu benim kalıyo arkadaşım haklı da olsam haksız da olsam kardeşimle kavga edince içim sızlıyo ki bırakın aylarca görüşmemeyi
arkadaş isterse görüşmeye bilir ben olsam görüşmem görümcemden banane boshayallersmileboshayallersmile

Mutluluğumu huzurumu bozan ve adice karnımdaki doğmamış çocuğa laf edecek görümceden olan kardeşliğin ben.............................

simdi alevin yerine koyalim kendimizi. ve gercegi soyledigini farzedelim. oncelikle soyledigi sey yuzunden esiniz onu evden kovdu, sonra butun herkes ona cephe aldi. soyledigi dogru bile olsa bin pisman edildi yani. bu durumda kendini tekrar dislandigi gruba kabul ettirme cabasi icine girmesi lazim. yani boyle durumlarda iki gucten biriyle isbirligi icinde olmali psikolojik olarak yoksa yalniz kalicak. e siz de onu kovmussunuz... belki de dogru soyledi ama pisman oldu. bu durumda gorumcenize tekrar yaranmak icin sizin hakkinizda gorumcenizi ihya edicek seyler soylemis olmali... kisacasi bence alev %90 dogru soylemistir ama esinizin tepkisi onun geri adim atmasina sebep olmustur. cunku gorumcelerinizi sizin kadar taniyordur. nasil tepki vereceklerini biliyordur. yalan soylemeye cesaret edemzdi bence. ama sizin onu savunacaginizi zor durumda birakmayacaginizi dusundu muhtemelen. burayi yanlis hesaplamis olmali. isler dusundugu gibi gitmeyince de daha guclu olan cepheyi secip onlarla mecburen birlik yapmak zorunda kalmistir

Canım kocan kovmus ve senın kızdıgın seylerede aynı sekılde tepkı vermıs. Bosver nıye takıyorsun sen hıcbırsey soylemeden dur yerınde. Kocan senı korumasaydı yada tepkı vermeseydı konuya takılmana anlam verebılırdım ama zaten oyle bır durum yok . Ne yaparlarsa yapsın senden evınden uzak olsunlar yeter. Kım gobek attıysa allah onu bıldıgı gıbı yapsın de gec.

Amaaaan boşver, kafana taktığına değmez, nasılsa konuşmuyorsun, bırak kendi kuyruğuyla kudursun dursun.

Sen kocanla mutlu ol ya boşver sizin mutluluğunuz ve senin onu umursamaman onu deliye çevirecektir zaten

canım o sözleri söylemişte olsa söylememişte olsa neticede görümcen,bunu değiştiremezsin,hayatının bir köşesinde hep olacak,şimdi konuşmuyorsan söylenilenleri kafana takmaya yada bir şekilde ispatlamaya gerek yok,herşeyi oluruna bırak söylemişsede söylememişsede formalite icabı kabul et.başka yapabileceğin ne varki;;
şu andada konuşmuyorsan bırak herkes kendi hayatını sürsün
bebeğine ve eşine bak sen,

iyi de zaten konuşmadığınız bir insan size beddua etse ne olur etmese ne olur?
hem sizin hakkınızda bir iftira göremedim ben. sadece ortada bir yalan dönüyor; görümce mi alev mi söylemiş belli değil.
he küsme konunuz da ayrı bir alem, eşyalarımın aynısını aldı diye.
bırakın alsın canım size özel mobilyalar değildi sonuçta, ne isterse onu alır..

iftira benim hakkımda değiş zaten, alev lale ye iftira atmış, güya lalenin dediğine göre..

ben perde alıyorum arkasından aynı model aynı renk sipariş veriliyor
ben mobilya alıyorum arkasından aynı renk aynı model sipariş veriliyor
ben tv alıyorum arkasından aynısı alınıyor

sanırım uzaktan bakıldığı kadar kolay olmuyor yaşaması alt tarfaı eşya diyorsunuz ama, ben eşimle büyük bir aşkla 6 sene sonunda evlenebildim, herşeyimi sindire sindire en özel şekilde yaşamak istedim. Bir hayalim vardı o heyecanım, evimin bana özel olma hevesi kursağımda kaldı.

evimizdeki bütün eşyalar aynından, bir yığın mobilyacı bir yığın mobilya türü var, istemediğin kadar ama her nedense, ben taa mersinden getirtiyorum mobilyalarımı, oradan gidip beğeniyorum, hanımefendi abisinden numarayı alıp aynısından sipariş veriyor.

bahsettiğim birkaç eşyayla sınırlı değil, sadece evimizin odaları farklı onun dışında herşeylerimizi aynı yaptı, zaten onun evine giren benim evime girmiş gibi oluyor, herkes onu ayıpladı, evet zevk benim, ve ben benim zevkimin taklidini sevmiyorum, beğenilmek te hoşuma gitmiyor bu açıdan. herkes kendi karakterini yansıtmalı evinde.kendine özel olmalı. Ben buna inanırım.

üstelik aynı taklitçi görümcem , kayınvalidesi eltisine kendisine aldığı çantanın aynısını aldı diye ortalığı yıkan birisikafamçokkarıştı sadece bir çanta için krizlere giren sevgli görümcemkafamçokkarıştı benim evimin aynısını düzdü.

kendi kocası bile eleştirdi onu bizim yanımızda, dedim ya uzaktan bakması gibi olmuyor, birebir yaşamak gerek sanırm.

canım o sözleri söylemişte olsa söylememişte olsa neticede görümcen,bunu değiştiremezsin,hayatının bir köşesinde hep olacak,şimdi konuşmuyorsan söylenilenleri kafana takmaya yada bir şekilde ispatlamaya gerek yok,herşeyi oluruna bırak söylemişsede söylememişsede formalite icabı kabul et.başka yapabileceğin ne varki;;
şu andada konuşmuyorsan bırak herkes kendi hayatını sürsün
bebeğine ve eşine bak sen,

ben görümcemle konuşmuyor değlim, alev le de aslında ama alev benle görüşmüyor, dayısından korkusuna heralde. görümcemle görüştüğümüz halde, bizden gizli alevle barışmışlar hem de 9 aydır falan görüşüyorlarmış.yani bizi aptal yerine koymaları beni çıldırttı. ama bu haberi öğrendiğimin ertesi günü sakinleştim,

dediğnizi yapıyorum, kim ne yaparsa yapsın, kim ne dediyse desin.. ben yoluma bakıyorum, onlar küçük beyinleriyle bizimle dallga geçtiklerini bizi kandırdıklarını sanıyorlar ama herşeyden haberim oluyor çok şükür. beni hiç ilgilendirmiyorlar, görüşmeye devam edeceğim, dediğin gibi malesef o benim görümcem ve evliliğim devam ettiği sürece görümcem olmaya devam edecek, eşimin hatrına hiç bişey olmamış gibi devam edeceğim.

ne yaparlarsa ne derlerse desinler.. umrumda değller artık bunu samimiyetimle söylüyorum, bir nebze ilgilenmiyorum hiçbirisiyle

ben görümcemle konuşmuyor değlim, alev le de aslında ama alev benle görüşmüyor, dayısından korkusuna heralde. görümcemle görüştüğümüz halde, bizden gizli alevle barışmışlar hem de 9 aydır falan görüşüyorlarmış.yani bizi aptal yerine koymaları beni çıldırttı. ama bu haberi öğrendiğimin ertesi günü sakinleştim,

dediğnizi yapıyorum, kim ne yaparsa yapsın, kim ne dediyse desin.. ben yoluma bakıyorum, onlar küçük beyinleriyle bizimle dallga geçtiklerini bizi kandırdıklarını sanıyorlar ama herşeyden haberim oluyor çok şükür. beni hiç ilgilendirmiyorlar, görüşmeye devam edeceğim, dediğin gibi malesef o benim görümcem ve evliliğim devam ettiği sürece görümcem olmaya devam edecek, eşimin hatrına hiç bişey olmamış gibi devam edeceğim.

ne yaparlarsa ne derlerse desinler.. umrumda değller artık bunu samimiyetimle söylüyorum, bir nebze ilgilenmiyorum hiçbirisiyle

canim gelip sana laf yetistirirlerse hic ilgilenme..kotu bisey derlerse de oyle birsey demezler gibilerinden konus..onlara koz verme herzamn mutlu gorun..sen esine bak bosver onlari kendi pislikleri icinde bogulsunlar..ay sinir oldum..

iftira benim hakkımda değiş zaten, alev lale ye iftira atmış, güya lalenin dediğine göre..

ben perde alıyorum arkasından aynı model aynı renk sipariş veriliyor
ben mobilya alıyorum arkasından aynı renk aynı model sipariş veriliyor
ben tv alıyorum arkasından aynısı alınıyor

sanırım uzaktan bakıldığı kadar kolay olmuyor yaşaması alt tarfaı eşya diyorsunuz ama, ben eşimle büyük bir aşkla 6 sene sonunda evlenebildim, herşeyimi sindire sindire en özel şekilde yaşamak istedim. Bir hayalim vardı o heyecanım, evimin bana özel olma hevesi kursağımda kaldı.

evimizdeki bütün eşyalar aynından, bir yığın mobilyacı bir yığın mobilya türü var, istemediğin kadar ama her nedense, ben taa mersinden getirtiyorum mobilyalarımı, oradan gidip beğeniyorum, hanımefendi abisinden numarayı alıp aynısından sipariş veriyor.

bahsettiğim birkaç eşyayla sınırlı değil, sadece evimizin odaları farklı onun dışında herşeylerimizi aynı yaptı, zaten onun evine giren benim evime girmiş gibi oluyor, herkes onu ayıpladı, evet zevk benim, ve ben benim zevkimin taklidini sevmiyorum, beğenilmek te hoşuma gitmiyor bu açıdan. herkes kendi karakterini yansıtmalı evinde.kendine özel olmalı. Ben buna inanırım.

üstelik aynı taklitçi görümcem , kayınvalidesi eltisine kendisine aldığı çantanın aynısını aldı diye ortalığı yıkan birisikafamçokkarıştı sadece bir çanta için krizlere giren sevgli görümcemkafamçokkarıştı benim evimin aynısını düzdü.

kendi kocası bile eleştirdi onu bizim yanımızda, dedim ya uzaktan bakması gibi olmuyor, birebir yaşamak gerek sanırm.

Zevkinin taklit edilmesinden hoslanmiyor olabilirsin....gercektende tipa tip aynisini almasi evini ayni senin evin gibi dayayip dösemesi bencede hos birsey degil....ve bende bu denli taklitcilikten hoslanmam acikcasi.....lakin bu durumdan cok rahatsiz oluyorsam bunu esime sitem ederek, bir sekilde kardesine karsi doldurarak degil direkt ilgili sahisla konusarak hallederdim....

Galiba görümcenin en cok kizdigi nokta bunu kardesinden duymasi....belki sen kendin alip karsina konussaydin bu kadar sana karsi cephe almazdi.

Zevkinin taklit edilmesinden hoslanmiyor olabilirsin....gercektende tipa tip aynisini almasi evini ayni senin evin gibi dayayip dösemesi bencede hos birsey degil....ve bende bu denli taklitcilikten hoslanmam acikcasi.....lakin bu durumdan cok rahatsiz oluyorsam bunu esime sitem ederek, bir sekilde kardesine karsi doldurarak degil direkt ilgili sahisla konusarak hallederdim....

Galiba görümcenin en cok kizdigi nokta bunu kardesinden duymasi....belki sen kendin alip karsina konussaydin bu kadar sana karsi cephe almazdi.

canım ben eşimle konuşmadan önce görümcemle konuştum zaten, bu konuyu açık açık paylaştım, ben zaten sevmem öyle başkası aracılığıyla haber göndermeyi, ben herşeyi birebir konuşurum insanlarla. bu olay olmadan önce biz eşim ben görümcem ve nişanlısı bir avm ye gittik, orada eşim bana bir süeter aldı, ertesi gün baktım görümcem benim süeterin aynısını almış, nişanlım aldı dün sende görünce dedi, bende dedim ki, lale nişanlına söyle ben böyle şeylerden hiç hoşlanmam dedim, işte aradan 1 ay geçti biz perde siparişi verdik, perdelerimiz takıldı, eve gelldi, abi ben de sizin perdeciden diktireyim dedi, gitmiş aynı modelleri beğenmiş, ben de öğrenince karşıma aldım söyledim,bak dedim ben böyle şeylerden hoşlanmıyorum, keşke farklı modeller beğenseydin dedim, yaa işte yenge şöyledir böyledir dedi, kıvırdı. ya bu olaylar çok hızlı gelişti.

bir de sandığınız gibi ben eşimi dolduruşa getirmedim. eşim kızkardeşinin yaptıklarını farketmişş ve bana dedi ki, laleyle bugün televizyonla buzdolabı bakmaya gittik bizimkinden sipariş verdi dedi. herşeyi bizimkiyle aynı oldu valla dedi, ben de onun üzerine bu durumdan rahatsız olduğumu hoşuma gitmediğini sadece 1 ya da 2 cümleyle ifade ettim ve uyumaya gittim, kesinlikle bir dolduruş değildi bu, sitemdi ,eşimle bu kadar konuşmanın da normal olduğunu düşünüyorum, o benim eşim ve ben üzüntülü, kızgın ya da mutlu olduğumda onunla paylaşmayı seven birisiyim,her bayan da sever herhalde ve zaten bu durumdan eşimin kendisi de rahatsız olduğunu söylemişti. mesaj atmasını, arayıp engellemesini konu dahi etmedim. hatta ve hatta kardeşiyle bu konu üzerine konuşmasını bile istemedim ben.

sizler beni tanımadığınız için dolduruşa getirmiş şeklinde düüşünebilrsiiniz,, size de hak veriyorum, ama beni tanıyanlar çevremdekiler benim asla böyle bişey yapmayacağımı bilirler, kii dedim yaa herkes görümcemi ayıpladı.görümcem de benim böyle bişey yapmayacağımı aslında çok iyi bilyor ama, kendini haklı çıkarmak iiçin öyleymiş gibi göstererek,çevreye de öyle anlatarak kendini aklamaya uğraştı ama bir kere görünen köy klavuz istemiyor işte.

Son düzenleme:
aman neyse ne yaa,, dedim yaa artık ilgilenmiyorum onlarla, eşimin kardeşidir, ben nasıl kendi kardeşlerimi atamazsam o da kardeşini atamaz, kimse beni sevmek zorunda değil, ben de kimseyi sevmek zorunda değil, artık saygı da beklemiyorum.. umursamıyorum, bu konuyu açtığımdaysa çok kızgındım. kendimi aptal yerine konulmuş hissettim, sizlerden fikir alıp öfkemi azaltmanızı istedim. şimdi öfkeli falan da deilim, ben neleri unutmadım ki bunu unutmayacağım..

Eşya konusunda haklısın bence.bazı insanların böyle bir huyu vardır illa başkasının aldığının aynısını almaya çalışırlar.Ben kimsede olmayan birşeyi kullanmayı severim mesela.eşya veya kıyafet.kimsede olmasın diye özellikle uğraşırım bir kıyafetimin aynısını bir kişide görsem asla bir daha giymem.senin başına gelen benim başıma gelse bende çok sinir olurdum
diğer konu ise çok ciddi.görümcen böyle birşey dediyse bu çok kötü birşey..görüşüyor olsaydın nasıl davranmlıyım diye düşünürdün bence onunla zaten görüşmediğine görede sorun yok.

al birini vur ötekine.birakin ne halleri varsa görsünlerrr.sizde icinizi ferah tutun söylenenleride duymazdan gelin bence.esiniz ve kizinizla bir ömür boyu mutluluklar..(kiskananlar catlasin!)

Back
X