Eşya konusunda haklısın bence.bazı insanların böyle bir huyu vardır illa başkasının aldığının aynısını almaya çalışırlar.Ben kimsede olmayan birşeyi kullanmayı severim mesela.eşya veya kıyafet.kimsede olmasın diye özellikle uğraşırım bir kıyafetimin aynısını bir kişide görsem asla bir daha giymem.senin başına gelen benim başıma gelse bende çok sinir olurdum
diğer konu ise çok ciddi.görümcen böyle birşey dediyse bu çok kötü birşey..görüşüyor olsaydın nasıl davranmlıyım diye düşünürdün bence onunla zaten görüşmediğine görede sorun yok.
,,
ben de aynıyım canım, tıpkısını anlatmışsın, ben benim aldığım kolyeden bir arkadaşımda var diye o kolyeyi hiç takmadım biliyor musun? sevmiyorum elimde değil.
al birini vur ötekine.birakin ne halleri varsa görsünlerrr.sizde icinizi ferah tutun söylenenleride duymazdan gelin bence.esiniz ve kizinizla bir ömür boyu mutluluklar..(kiskananlar catlasin!)
teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum, bakıyorum yuvam içinde çok mutluyum, eşimden çok memnunum, gerisini takmıyorum.. ne yaparlarsa yapsınlar.. ölen bebeğime bile laf eden insanlardan ne hayır beklenir kii, olabilecek yapılabilecek bütün kötülüklere hazırım artık, ölen bebeğime laf etmelerinden günahsız kızıma laf etmelerinden daha kötü ne yapabilrler ki benim canımı acıtacak... yapacaklarını yaptılar zaten..
gorumcen senin aldigin televizyonun aynisini almis...tamam normaldir, begenmistir almistir. tencere takiminin, tabaklarinin aynisini almis...tamam normaldir diyorum ama ayni mobilyayi ve ayni halilari falan almak nedir yaa ne kadar abartmis!!! ben olsam ben de kizardim. ayni alinan sey bir tanecik kiyafet, ayakkabi, telefon, bilgisayar gibi kucuk seyler degil yani gorumcen evini sen ne yaptiysan ona gore duzenlemis, cok ayip bir sey! belki esin mesajla degil de bunu yuz yuze otururken soyleseydi daha dogru olurdu diye dusunuyorum ama artik hersey coktan olmus bitmis zaten. bebegini kaybettiginde soyledikleri cok acimasizca ama unutma ki beddualar doner dolasir yine soyleyen kisinin basina gelir, Allah'indan bulsun. suratina bir daha bakmazsin olur biter tatlim bosver. yegeninize gelince onun gidip gorumcenizle kanki olmasi cok garip. ikisi bir olup sizi uzmeye calisiyorlar sanirim...birbirine iftira atan iki kisi nasil samimi olabilir? bu imkansiz...bu size yaptiklari bir oyun sanirim
eşim keşke yüzyüze konuşsaydı ona ben de kaltılıyorum, mesajı attığından benim haberim yoktu, dedim yaa ben uyurken atmış mesajı, uyandığımda eşim kıpkırmızıydı elleri titriyordu, ne oldu dedim, yok bişey boşver dedi, içeri gitti, o içeri gidince eşimin telefonuna bir mesaj geldi, eşim yokken mesaja ben baktım, mesajda aynen şu yazıyordu, bu mesajı karın attı biliyorum diye...:1shok::1shok:aynen böyle kaldım, ne karısı ne mesajı deyince eşim mesaj attığını söyledi, ben de kızdım eşime, ama iş işten geçmişti birkere
ama şu sözlerine aynen katılıyorum, benim düşüncelerime tercüman olmuşsun.
ikisi bir olup sizi uzmeye calisiyorlar sanirim...birbirine iftira atan iki kisi nasil samimi olabilir? bu imkansiz...bu size yaptiklari bir oyun sanirim
işte aynen ben de bunun bir oyun olarak düzenlendiğini düşünüyorum, paslaşıyorlar güya küçük beyinleriyle..
ama 3 arkadaşımın da düşünceleri aynen beni ifade ediyor. Anlaşılabilmek çok güzel. yorum yapan bütün arkadaşlara, farklı düşüncesini de dile getiren herkese teşekkür ederim ama beni anladığınız için adiyef skorpion ve hikom sizlere yarıca teşekkür ederima.s.