Nasıl Bir Oyunun İçindeyim Allah'ım!!!

gorumcen senin aldigin televizyonun aynisini almis...tamam normaldir, begenmistir almistir. tencere takiminin, tabaklarinin aynisini almis...tamam normaldir diyorum ama ayni mobilyayi ve ayni halilari falan almak nedir yaa ne kadar abartmis!!! ben olsam ben de kizardim. ayni alinan sey bir tanecik kiyafet, ayakkabi, telefon, bilgisayar gibi kucuk seyler degil yani gorumcen evini sen ne yaptiysan ona gore duzenlemis, cok ayip bir sey! belki esin mesajla degil de bunu yuz yuze otururken soyleseydi daha dogru olurdu diye dusunuyorum ama artik hersey coktan olmus bitmis zaten. bebegini kaybettiginde soyledikleri cok acimasizca ama unutma ki beddualar doner dolasir yine soyleyen kisinin basina gelir, Allah'indan bulsun. suratina bir daha bakmazsin olur biter tatlim bosver. yegeninize gelince onun gidip gorumcenizle kanki olmasi cok garip. ikisi bir olup sizi uzmeye calisiyorlar sanirim...birbirine iftira atan iki kisi nasil samimi olabilir? bu imkansiz...bu size yaptiklari bir oyun sanirim

Eşya konusunda haklısın bence.bazı insanların böyle bir huyu vardır illa başkasının aldığının aynısını almaya çalışırlar.Ben kimsede olmayan birşeyi kullanmayı severim mesela.eşya veya kıyafet.kimsede olmasın diye özellikle uğraşırım bir kıyafetimin aynısını bir kişide görsem asla bir daha giymem.senin başına gelen benim başıma gelse bende çok sinir olurdum
diğer konu ise çok ciddi.görümcen böyle birşey dediyse bu çok kötü birşey..görüşüyor olsaydın nasıl davranmlıyım diye düşünürdün bence onunla zaten görüşmediğine görede sorun yok.
,,

ben de aynıyım canım, tıpkısını anlatmışsın, ben benim aldığım kolyeden bir arkadaşımda var diye o kolyeyi hiç takmadım biliyor musun? sevmiyorum elimde değil.

al birini vur ötekine.birakin ne halleri varsa görsünlerrr.sizde icinizi ferah tutun söylenenleride duymazdan gelin bence.esiniz ve kizinizla bir ömür boyu mutluluklar..(kiskananlar catlasin!)

teşekkür ederim ben de öyle yapıyorum, bakıyorum yuvam içinde çok mutluyum, eşimden çok memnunum, gerisini takmıyorum.. ne yaparlarsa yapsınlar.. ölen bebeğime bile laf eden insanlardan ne hayır beklenir kii, olabilecek yapılabilecek bütün kötülüklere hazırım artık, ölen bebeğime laf etmelerinden günahsız kızıma laf etmelerinden daha kötü ne yapabilrler ki benim canımı acıtacak... yapacaklarını yaptılar zaten..

gorumcen senin aldigin televizyonun aynisini almis...tamam normaldir, begenmistir almistir. tencere takiminin, tabaklarinin aynisini almis...tamam normaldir diyorum ama ayni mobilyayi ve ayni halilari falan almak nedir yaa ne kadar abartmis!!! ben olsam ben de kizardim. ayni alinan sey bir tanecik kiyafet, ayakkabi, telefon, bilgisayar gibi kucuk seyler degil yani gorumcen evini sen ne yaptiysan ona gore duzenlemis, cok ayip bir sey! belki esin mesajla degil de bunu yuz yuze otururken soyleseydi daha dogru olurdu diye dusunuyorum ama artik hersey coktan olmus bitmis zaten. bebegini kaybettiginde soyledikleri cok acimasizca ama unutma ki beddualar doner dolasir yine soyleyen kisinin basina gelir, Allah'indan bulsun. suratina bir daha bakmazsin olur biter tatlim bosver. yegeninize gelince onun gidip gorumcenizle kanki olmasi cok garip. ikisi bir olup sizi uzmeye calisiyorlar sanirim...birbirine iftira atan iki kisi nasil samimi olabilir? bu imkansiz...bu size yaptiklari bir oyun sanirim

eşim keşke yüzyüze konuşsaydı ona ben de kaltılıyorum, mesajı attığından benim haberim yoktu, dedim yaa ben uyurken atmış mesajı, uyandığımda eşim kıpkırmızıydı elleri titriyordu, ne oldu dedim, yok bişey boşver dedi, içeri gitti, o içeri gidince eşimin telefonuna bir mesaj geldi, eşim yokken mesaja ben baktım, mesajda aynen şu yazıyordu, bu mesajı karın attı biliyorum diye...:1shok::1shok:aynen böyle kaldım, ne karısı ne mesajı deyince eşim mesaj attığını söyledi, ben de kızdım eşime, ama iş işten geçmişti birkere

ama şu sözlerine aynen katılıyorum, benim düşüncelerime tercüman olmuşsun.ikisi bir olup sizi uzmeye calisiyorlar sanirim...birbirine iftira atan iki kisi nasil samimi olabilir? bu imkansiz...bu size yaptiklari bir oyun sanirim

işte aynen ben de bunun bir oyun olarak düzenlendiğini düşünüyorum, paslaşıyorlar güya küçük beyinleriyle..

ama 3 arkadaşımın da düşünceleri aynen beni ifade ediyor. Anlaşılabilmek çok güzel. yorum yapan bütün arkadaşlara, farklı düşüncesini de dile getiren herkese teşekkür ederim ama beni anladığınız için adiyef skorpion ve hikom sizlere yarıca teşekkür ederima.s.

Yaşananlar yaşanmış zaten şu saatten sonra bu konuları eşinize karşı sürekli tekrarlayıp dile getirmeyin bence sizde olanlara sünger çekip eşinizle mutluluğunuza bakın bence.

akarabaya boşuna akrep dememişler bence demiştir zaten eskisi gibide ilişkiler olmaz :kahve:

Yakında estetik filanda yaptırmasın :) Her ne kadar beğenmiş almış ne var ki densede bence hastalıklı bir durum. ınsanın hiç mi kendi zevki olmaz, bunun neresi normal, gelsin birde senin hayatını yaşasın. He takılcak bir durum mu boşver hayatını yaşamaya bak.
Bu iki kişi için büssürü senaryo çıkabilir ama sonuç olarak besbelli ki ikiside birbirinin aynı, tencere kapak anlaşıyorlarmış işte. Doğru söylese ne söylemese ne, birbirlerinin yüzüne bakabildiklerine göre sorunlular zaten.

Son düzenleme:
ya cidden inanamıyorum insan öz abisinin bebeyine bunu dermi yaa bilmiorum çok ilginç eşinizin akrabasıda böyle bi konuyu gelip anlatırmı size çünkü görümcede onun akrabası gene bi görümce olayı ayy bizlerde görümceyiz ama siz en başta soğukluk yaşamışsınız eşyalar aynı vs diye konuşmuyomuşsunuzda ne bileyim bence madem aranız bozuk görümceyle ne onunla neden alevle görüşün

Ben sneindemi yerinde olsam kendimle gurur duyarım
vay be derim amma zevkim guzelmiste beni kiskanip!(zira bu kadarı iğneden ipliğe aynısı yapmak ozendigini beğendiğini değil resmen kiskandigini gösterir ) kendimle gurur duyarım
diğer laflarada kötü soz sahibinindironun bebeği olmuyorsa kiskanmistir ama asla onaylamamaz böyle söylemiş oldunu kabuk etmek vs
senin bebeğin sağmıyor hayattami sagliklimi gersini bosver kötü söyleyen o sen bosver bak benim erken dogum riskim var 33 haftadyainn ve sadece bebeğim iyi olsun sağlıklı olsun istiyorum herkezin etrafında böyle sorunlar oluyor emin ol

desene ne olacak demese ne olacak..şimdi bunları düşünüp kendini yormanın anlamı yok çünkü ilişkiniz zaten kopmuş...
sen önüne hayatına bak düşünüp düşünüp kendini hasta etme boşuna...

bence olmus bebegin arkasindan sevinmesi mumkun degil... sevindiyse insan degil zaten.. hele hele kardesinin bebegi icin asla sevinmez diye dusunuyorum

vallaa canımm alevdeee çok haklı olsaa arkasından resmen yalancı demişlerrr birdaha yüzlerine bakmaması gerekirdiiiii....hepsiini kınıyorummmmm...

Yakında estetik filanda yaptırmasın :) Her ne kadar beğenmiş almış ne var ki densede bence hastalıklı bir durum. İnsanın hiç mi kendi zevki olmaz, bunun neresi normal, gelsin birde senin hayatını yaşasın. He takılcak bir durum mu boşver hayatını yaşamaya bak.
Bu iki kişi için büssürü senaryo çıkabilir ama sonuç olarak besbelli ki ikiside birbirinin aynı, tencere kapak anlaşıyorlarmış işte. Doğru söylese ne söylemese ne, birbirlerinin yüzüne bakabildiklerine göre sorunlular zaten.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebek arabamızın da aynısını alınca, ( telefon edip abi ben sizinkini hatırlamıyorum bir tane bebek arabası aldık ama dediğinde eşim aldıkları mağazaya gidip soruyor biizmkinin aynısını aynı rengini almış::)) oysa bakıcımız almadan önce bize geldiğini ve 10,15 dakka bebek arabasını inceleidğini söyledii)
bu kadar da olmaz deyip ben çıldırdımeyvahedigeldismile sonra o sinirle ağlaya ağlaya ablamı aradım, ablam bana ne dedi biliyor musun?bişey sorcam bu kız bebeğine Ülkü Nisa adını mı verdi? yoksa sizi mi kandırıyor:roflol::roflol: ağlayan ben bu lafları duyunca gülmeye kapıldım...

şimdi senin dediğin de hoşuma gitti, hakkaten estetik yaptımayı aklına sokma bir tane daha benden olur mu olur vallaaa:roflol:

bu arada bebeğine aybuke adını koydu.. bizim kızımızakoymayı düşündüğümüz bir isimdi aybuke, biz aybuke koyarız kızımıza dediğimizde abi hiç beğenmedim bu ismi demişti, aradan 8 ay sonra kendi doğurdu, kızına aybuke adını koydusırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada kadın doğumcumuzun ve doğum yaptığımız hastanenin de aynı olduğunu tahmin edersiniz sanırım....lülülülülülü

ben şimdi neyden korkuyorum biliyor musUnuz? BEN DAHA yeni evaldım, bizim ev aldığımız apartmanın 1. katı satılık, şimdi kocasına baskı yapmaya başladı mı acaba, yengem o dairede oturuyor bana o evi al diye?? görümcemlekomşu olursak hiç şaşırmam yanii,, boşuna emitasyon demiyorum, taklitçilikte sınır tanımıyoooo

ayyy senin görümcen yapıyo benimse komşum ...........ben ne alırsam rengi bile aynısı oluyo alıyo ,ayakkabı ,kıyafet eşya çıldırcam bende artık ! aldığım bişeyi gösteremez giyemez oldum o derece başkasıyla aynı şeyi giymekten nefret ederim!neyse.......bana iftira atan biriyle aynı havayı solumam ,beddua konusuna gelince Allah bilcek be canım sende kendi kulağınla duymadın bende bişey diyemem dense bile öfkeyle demiştir kimse bi bebeğin hayatına o derece konuşacak kadar kötü de olamaz ya heralde :(

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bebek arabamızın da aynısını alınca, ( telefon edip abi ben sizinkini hatırlamıyorum bir tane bebek arabası aldık ama dediğinde eşim aldıkları mağazaya gidip soruyor biizmkinin aynısını aynı rengini almış::)) oysa bakıcımız almadan önce bize geldiğini ve 10,15 dakka bebek arabasını inceleidğini söyledii)
bu kadar da olmaz deyip ben çıldırdımeyvahedigeldismile sonra o sinirle ağlaya ağlaya ablamı aradım, ablam bana ne dedi biliyor musun?bişey sorcam bu kız bebeğine Ülkü Nisa adını mı verdi? yoksa sizi mi kandırıyor:roflol::roflol: ağlayan ben bu lafları duyunca gülmeye kapıldım...

şimdi senin dediğin de hoşuma gitti, hakkaten estetik yaptımayı aklına sokma bir tane daha benden olur mu olur vallaaa:roflol:

bu arada bebeğine aybuke adını koydu.. bizim kızımızakoymayı düşündüğümüz bir isimdi aybuke, biz aybuke koyarız kızımıza dediğimizde abi hiç beğenmedim bu ismi demişti, aradan 8 ay sonra kendi doğurdu, kızına aybuke adını koydusırnaşık şeysırnaşık şey

bu arada kadın doğumcumuzun ve doğum yaptığımız hastanenin de aynı olduğunu tahmin edersiniz sanırım....lülülülülülü

off bu ne bicim bir kadin yaaa senin yerinde olsam ona iyi bir ders verirdim...manyak mi ne her esyanin aynisindan aliyor...hadi herseyi birak cocuguna koymak istedigin ismi bile caliyor...ozur dilerim kabalasicam ohhhhhhaaaaaaaaaaaaa! gonder onu bana bir benzeteyim canim kötükedihüso

baskasının bana ettigi beddua beni hic baglamaz, ancak ona gunaha girdigi icin aciyabilirim...sunu bunu demis mi dememis mi hic onemi yok, herkes degerini kendi belirler...Sen de bu tartismanin icine girereki yuzgoz olarak kendi degerini dusurme. Esya konusuna gelince, bu tip bi insanin evine gidip gelmeyecegim, gormeyecegim icin sorun olmazdi

esyalarin aynisini almasini ben olsam hosuma giderdi demekki zevkliyim ben herkesin sahsina ait zevki yoktur

esyalarin aynisini almasini ben olsam hosuma giderdi demekki zevkliyim ben herkesin sahsina ait zevki yoktur

o zaman sana şöyle diyimm, inşallah benimki gibi bir görümcen ya da komşun olur.. bakalım gerçekten sevecek ,hoşuna gidecek mi??kafamçokkarıştı

Back
X