- Konu Sahibi BosnakGuzeli
Selam merhaba arkadaşlar benim bir sorunum var yardım ederseniz sevinirim..Şu anda birinden çok hoşlanıyorum.O esnaf 2 dükkan yanımızda çalışıyor ben geçen haftaya kadar çalışmıyordum onuda bu arada gördüm çok efendi bir çocuğa benziyor çok hoşlandım abiside anlamış olacakki bana kardeşinin numarasını verdi ama ben aramadım ilk adımı ben atmamak için..neyse şimdi birbirimize yakınız ben ona bakıyorum o bana bakıyor ama adım atmıyor.Bugünde abisi beni gördü sen burdamı çalışıyosun dedi bende evet komşu olduk artık dedim ben seni görmedim valla hiç dedi ama x söyledi bana burda çalıştığını dedi bende kim dedim kardeşim dedi.Abisi hoşlandığımı anladı galiba =) Yani öyle yalnız arkadaşları benim eski erkek arkadaşımı tanıyor biz ayrılalı 2 yıl oluyor ama belki ondan aklında soru işaretleri vardır diye düşünüyorum.Ne yapacağımı bilmiyorum kaçan kovalanır taktiğimi uygulasam yada ben mi ilk adımı atsam ama rezil olmakta var arkadaşlarına söylerse lütfen bana bi akıl verin.onu seviyorum ne yapayım bakmayımmı?