- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
-
Onceleri bu konuda cok tartismalarimiz oldu. Gerci benim eski konulara bakarsaniz, bu kalma mevzusunun beni neden rahatsiz ettigini anlarsinuz. Beni asla önemsemiyorlar. Esim de yapi olarak bana karsi acimasiz ama aileye karsi ezik. Ya aslinda buraya insan ne yazsa eksik kaliyor.Eşinizle bu durumu paylaştınız mı?
Esimin ezikliginden oluyor butun bunlar. Beni kullaniyor ve bunu yaparken bana da ogluma da acimiyorBence eşinizle konuşun bu şekilde olmaz.Baktılar sesiniz çıkmıyor getiriyorlar her seferinde.Bebeğinizde varmış yani bu insanları anlmıyorum herkesin kendi düzeni var.
Kullandırmayın kendinizi, açık açık söyleyin esinize, ailenizin de size ihtiyacı varmisEsimin ezikliginden oluyor butun bunlar. Beni kullaniyor ve bunu yaparken bana da ogluma da acimiyor
Ben de aynisini dusundum. yaslidir, ogludur geldi kaldi 3 hafta. Fakat bir daha gelecek olursa , esime izin alip annesinin yaninda kalmasini soyleyecegim. Ben de annemlere gidip destek olurum. Baska turlu beni anlamayacaklarBu kadar yoğun olduğunuzu bile bile buna katlanmak kendinize saygısızlıktır her şeyden önce sizin bebeğiniz var ve yedi sekiz kollu değilsiniz her şeye koşuşturamazsınız. Eşinizle bu durumu konuşun ve eğer işe yaramazsa, Bebeğinizi alıp annenizin babanızın yanına gidin. Eşinizin annesi kıymetli ise sizinkilerde kıymetli. Son zamanları olup olmadığınıda bilemezsiniz. En azından hem siz hem vicdanınız böyle daha rahat olur
Esim annesi ve aileden bir iki kisiye yaranmak icin benliginden vazgecen biri. Ben 2 yila askindir cocuguma televizyon acmamis insanim, cikolata kapali urun yedirmedim. Uyku duzeni sabah7 aksam 8 ama inanin 3 hafta icinde cocuga yedirileb cikolatanin haddi hesabi yok. Arkami donuyorim cikolata verilnis. Butun gun tv acik. Bir de sabah aksam tam pansiyon . Ya yazarkeb bile aptal hissediyorum kendimi. Benim evliligim zaten evlilik degil bir de boyle seyler olunca kendini kaybediylrum.Kullandırmayın kendinizi, açık açık söyleyin esinize, ailenizin de size ihtiyacı varmis
Nasil bir konusma yapabilirim. Cidden soruyorum. Bana hak verecegi ve "sen benim yasli anami sigdiramadin mi" diyemeyecwgi bir konusna nasil yapabilirimBence eşinizle konuşun bu şekilde olmaz.Baktılar sesiniz çıkmıyor getiriyorlar her seferinde.Bebeğinizde varmış yani bu insanları anlmıyorum herkesin kendi düzeni var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?