- 1 Ocak 2014
- 1.172
- 788
- 323
- 35
- Konu Sahibi beyzat2014
merhaba arkadaslar. Eşim 9 kardes ve 7 kızkardesı var. Erkek kardesi bekar. Ben suan aileme yakin tek cocugum. Babamve annem ayakta kendi islerini yaparlar fakat ikisinin de kronik coddi hastaliklari var ve evde yatalak erkek kardesim var. Esimle diger kardeslerinden ayri baska sehirdeyiz. Diger hepsi ayni sehirde ve bekar 5 kizkardesivdaha var. Yaslari 34-45 arasinda degisen. Esas mesele su ki, istiyorlar ki anneleri yazlari koyde kislari bende olsun. Bir bahane bulup mutlaka bize getiriyorlar. Kayinvalidem 3. hafta oldu bizde ve haftasonu mecbur gidecek fakat sonra yine ogluna dönersin diye konustuklarini duydum. Benim sinilerim gerildi. Orda önü arkasi bos kizlari varken. Sizce haksizlik degil mi bu yaptiklari? Ben 3 haftadir annemi babami ziyaret edemedim ki kesinlikle yardima ihtiyaclari oluyor. Hasta kardesimi almaktan kucaga, beli tutulmus annecigimin. Kayinvalideyi evde yalniz birakamiyorum cubku kendi hafif unutkanlik gosteriyor. Annemlere de her defasibda goturemem. Zaten bebegim var, bir de boyle olunca cok bunaliyorum artik. Ne yapmam lazim bilemiyorum.