nasıl bir tedavi gerekli :(

ozge0566

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2010
108
0
96
28 yasındayım 1 yıllık evliyim adetlerim düzenliydi bence hersey yolundaydı.6 aylık evliyken hormon tahlillerimde lh yüksek cıktı (20) diane 35 e basladım ilacı kullanmaya baslaıgım 2. ayda hormonlar normale döndü ama doktorumuz işi garantiye almak için 3 ay devam etmemi söyledi ilacı bıraktıgım ay yumurta fazla gelişti ve 47 mm lik kist olustu tabi bu arada lh yine fırladı(17).bu seferde kisti eritmek için yasmin kullandım 1 ay. en sonunda bu ay klomene basladım günde 2 tane ama tek yumurta gelişti oda 15. gün 19 mm oldu ovitrelle çatlatma iğnesi yapıldı bekliyoruz . 1 yıllık evllikte malesef 6 ay dogum kontrol hapı kullandım, bunun sonunda klomen ve 1 yumurta sadece ve benim hiç umudum yok tutacagından. size sormak istediğim bu durumda klomene ne kadar devam edeyim yada hiç beklemeden aşılama yada tüp bebeğe gecsem ne kadar mantıklı olur. yorumlarınız için şimdiden tsklr

Sadece 3 ay devam ediliyor benim bildiğim sonrası iğne tdavileri... Klomen kist yapmadıysa ne mutlu... Belki bu ay olur... Bu arada eşinde spermlerine bakılsın ihmal etmeyin bence...

Back