Nasıl bir yere düştüm ben.

Rengarenk kelebekler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2017
608
283
23
34
Bu sene çalışmaya başladığım kurum hem yönetim yönünden hem de iş arkadaşlığı yönünden berbat bir yer..
Yönetim aşırı otoriter ve baskıcı.. Her sorumluluğu çalışanına yükleyen ve sinek uçsa çalışanını suclayan insanlarla dolu
.arkadaslar ise birbirine önce giler yiz gösteren sonra bir sürü malzeme bulup taşıyan insanlarla dolu..kendimi arkadaşlık ortamın yönünden ilkokulda gibi hissettim..ne yapıcağını bilmiyorum.
Dallas gibi bir yerdeyim.kimin eli kimin cebinde belli degil..millet birbirinin kuyusunu kazmaya yer ariyor..
Bana insanca yaklaşanlar, aa buninsanmis dediklerim bir anda canavara donusuyirlar..kimseyi tanıyamıyorum. BUZ gibi oldum

Tanıdığımı sandığım,değer verdiğim arkadaşım şu an bunlardan biri oldu..konustum,bir problem olup olmadığını sordum..eskisi gibi olmadığını sordum..Herhangi bir sorun olmadığını soyledi. Tamam güzel fakat aynı tavırlı davranışlara devam.selamsiz,sabahsız gezmelere devam...artik ben de takmıyorum insanlari..sahte olmaktansa yalnız olmayi tercih ederim..
Işın acı tarafı ben bu insanları iyi bilip benim için özel olan şeyleri anlattım ve çok pişmanım.. Farklı bir şekilde karşıma çıkmasından korkiyorum..
Kimseye guvenmiyorum..

İşyerinde genelde bu tip sorunlar olur. Fazla samimi olmayın ama kendinizi de çok geri çekmeyin. Kaç saat birlikte çalışıyorsunuz. Herkes birbirini idare etmeyi bilmeli.

Herkesle yüz göz olunmazki... işte sonra böyle oluyor... özel şeylerinizi de anlatmışsınız...rekabet ortamı, özel hayatın ne işi var orda... sadece işinizi yapın, kimseyi takmayın
Kimseyle bir tartışma yaşamadım.yuz göz olunma noktasına gelmedim yani.bu konuda safım.yalnizligimdan ötürü birilerine kararsiz kaldığım konularda bir şeyler anlatma ihtiyacı hissedoyorum.Kararsiz kaldığım bir ilişki durumumu anlatmıştım sadece.

Kimseyle bir tartışma yaşamadım.yuz göz olunma noktasına gelmedim yani.bu konuda safım.yalnizligimdan ötürü birilerine kararsiz kaldığım konularda bir şeyler anlatma ihtiyacı hissedoyorum.Kararsiz kaldığım bir ilişki durumumu anlatmıştım sadece.
Boşverin zaten çözmüşsünüz olayı... teşhis koymuşsunuz çalışma arkadaşlarınıza...mesafeli olursunuz bundan sonra olur biter

Back
X