- 2 Mayıs 2020
- 2
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi didemderviss22
Öncelikle merhaba bundan 1 buçuk yıl önce biriyle tanıştım kendisi müzisyen 3 gun sonra whattsaptan konuşmaya başladık gece bana cinsel içerikli bir fotoğraf attı engelledim lay lay lom takılan biri ilk zamanlar uzaktan takip ettim ama sonradan etrafındaki insanlara sosyal medya uzerinden mesaj attım ve bu durum onu rahatsiz etti yanima geldi hoş bi kizsin boyle seyler yapma dedi kapattik daha sonra erkek kardeşinin sevgilisine mesaj atilmis fake bir hesaptan ve o benden suphelenmis (kızla birbirimizi tanımıyoruz ) beni aradı nerdeysen geliyorum konusucaz bu sensin biliyorum dedi gel dedim geldi ama sakin bir şekilde konuştu kardrşim asker dedi seninle.kotu olmak istemiyorum birbirimizi gördüğümüzde kafamızı çevirmek istemiyorum iyi kötü biseyler yaşandı ismini silemiyorum dedi yakınlaşmaya çalıştı karşılık vermedim kapandı gitti . Evimi öğrendi o gece ve tam 2 ay sonra evde otururken kapyi bir açtim o ailemle konusmak istedogini söyledi ben izin bermedim birbirimize girdik ailem bunu iceri aldi falan anneme babama kiziniz beni seviyor ve bu yuzden etrafimdakilere saldiriyor kiziniz fake hesap aciyor kızınızın arkadaşları kötü yanındakiler bile onu kötülüyo dedi bana aşık artık hastalık derecesinde beni taciz ediyor şeklinde ki ailem inanmadı buna. 2 gün sonra bende anneme anlattım o öfkeyle o bana ilk gün cinsel içerikli foto attı diye tam da o gün bu şahıs annemi aradı abla nasil oldun iyimisin hayırlı ramazanlar diye annemde ona iyi olmaya çalışıyorum oğlum ama ben biseyler öğrendim hiçhoş değil yazık sen birde sanatçısın dedi kapattı ve korkudan sms attı anneme abla o fotoğrafın hikayesi bambaşka