- 19 Eylül 2019
- 33
- 92
- 13
- Konu Sahibi Sakindenizlerde
-
Süt akan yerden dicektim ben . Hayır emzirmiyorum ."baktım süt kanlı akıntı geliyo mecburen doktora gittim "
emziriyor musunuz
Henüz teşhiş yok , ameliyatta alınan kitleleri patalojiye gönderip öyle teşhis yapcaklarmış .Size teşhis olarak ne dediler? Bir de büyük sehirde misiniz?
Teşekkür ederim sağolun .Geçmiş olsun canım.Ekimin 1'ine daha 11 gün var.
Daha erken randevu alamaz mısın?Vakit kaybetmemek için.
Süt akan yerden dicektim ben . Hayır emzirmiyorum .
İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere gitme şansınız varsa araştırma hastanelerine de gidin derim. Çok geçmiş olsun.Henüz teşhiş yok , ameliyatta alınan kitleleri patalojiye gönderip öyle teşhis yapcaklarmış .
Son kan alınırken , kan alan hemşireye sordum neden bu kadar çok kan alınır diye , kötü bi hastalıktan şüphe edilirse diye dedi bana .
Sağolun , amin İnşAllah . Allah çocukkarımdan ayırmasın .Çok geçmiş olsun inşallah kötü bişey yoktur
Klasik olacak ama neden ihmal ettiniz daha öncesinden sertlik varmış zaten
Ekimin 1'e randevu alabildim .Baska doktora da gorundunuz mu? Hemen ilk doktorda ameliyat olmamak lazim ben olsam baskalarina da giderdim. Cok gecmis olsun.
Çok sağolun teşekkür ederim amin İnşAllah .Öncelikle Allah şifa versin umarım kötü bir şey çıkmaz hemen endişelenmeyin çocuğunuz var mı? Bence arastırma hastanesıne gidin devlet arastırma hastahaneleri çok iyi arastırma yapıyorlar gerçekten en ufak ayrıntıya kadar bakıyorlar birkaç tane hastaneye gidin
Eğer bu gideceğim doktor da ameliyat derse 3. bir doktora daha gitmeli miyim ?3 tane doktora gorunmek cok daha iyi 2. Doktorda ameliyata sicak bakmiyorsa arada kalmak olasi ama 3. Gorusle fikirler netlesir banada doktor yumurtalik kisti icin ayni seyi demisti ameliyat olmaliymisim 2 doktora daha gorundum gerek yok dediler hakli ciktilar ilkini dinlesem bosuna ameliyat olucaktim
Büyük şehirdeyiz zaten , ve şimdiki gittiğim hastane araştırma hastanesi .İstanbul, Ankara gibi büyük şehirlere gitme şansınız varsa araştırma hastanelerine de gidin derim. Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?