Kayınpederin 2 saat ne konuşuyor seninle çok merak ettim? Hadi kayınvalide kadın sonuçta, herşeyi konuşur anlatır ama kayınpeder biraz garip geldi. Ben dedemle, dayımla, rahmetli babamla bile maximum 3 dakika konuşuyordumÖzellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi
Mesafeni şimdiden koymazsanız bir daha kırmadan dökmeden koyamazsınızHer şeyi konuşuyor gün içinde yaptıklarını falan bazen bir şeyi 20 kez dinliyorum abartısız nasılsa boş evde diye bunu yerine getirmem gereken bi görev olarak mı görüyorlar anlamış değilim
O mesafeyi nasıl koyacağımı bilmiyorumMesafeni şimdiden koymazsanız bir daha kırmadan dökmeden koyamazsınız
ki eşinizde sizi suçlar baştan söyleseydin madem diye
İnsanlar çok ilginç ya, ben kendi annemle iki saat konuşucak birşey bulamam kaldı ki kv kp le ne konuşulur..Kibarca kapatıcaksınız ders çalışmam lazım, şu işim var falan diyip kısa kesiceksiniz zamanla anlarlar heralde..Her şeyi konuşuyor gün içinde yaptıklarını falan bazen bir şeyi 20 kez dinliyorum abartısız nasılsa boş evde diye bunu yerine getirmem gereken bi görev olarak mı görüyorlar anlamış değilim
Özellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi
Komiser eşim tayin durumu evet. Sonbaharda inşallah.Eşinizle neden ayrı şehirlerdesiniz ? Nikahı tayin için erken kıydınız diye düşündüm ancak kpss ye hazırlanıyormuşsunuz.
Ne zaman eşinizle aynı evde yaşamaya başlayacaksınız ?
Benim de ayırma vaktim geliyor sanırım2 saat konuşmaya telefonla yollarımı ayırırım be
Ki çok severim telefonu mu
Soruna cevap bile vermeye gerek bile duymam
Anormal mi ha haha
Taviz tavizi doğurur unutmayın bu sözüO mesafeyi nasıl koyacağımı bilmiyorumnikah oldu değişti dedirtmek de istemiyorum ama artık bunaldım. Er gün arasa beş on dk yine konuşurum ama saatlerce konuşamıyorum.
Söyledim ders çalışıyorum diye bir buçuk saat konuşuyorsak bir saat konuşuyoruz. Ben önüne geçemiyorum maalesef sizi tebrik ederimSiz nişanlıymissiniz birde. Eski sevgilimin anne babasiyla tanistiktan sonra bir den kendimi dklar suren konuşmalar icinde buldugum oluyordu. Hem annesi hem babasi. Kpss calisirken yada evdeyken ariyorlardi. Ama onlar once tabi mesaj atarlardi kizim musait misin sesini duymak isteriz diye. Bende musaitsem ariyordum. Yada baktim aramaları sıklasti her aradıklarini bilerek acmaz sonrasında isim vsrdi musait degildim. Yada ders çalışıyorum diye izah ederdim. Onlar ben boyle yapa yapa rahatsiz etmemek adına aramamaya başladılar yada arasalar bile nasılsın deyip uzatmadan kapatiyorlardi. O yuzden sizde 2 aciyorsaniz 1 acmayin musait degildim ders çalışıyordum diye derseniz belki kendilerini geri cekerler o sekilde kirilmiyorlarda. Ben kirmamakta istiyordum tabi
Onlarınkisi biraz alışkanlıkta olmus. Siz bunu 2-3 defa kirarsaniz (yani alışkanlığın önünü keserseniz kalp kirma degildeSöyledim ders çalışıyorum diye bir buçuk saat konuşuyorsak bir saat konuşuyoruz. Ben önüne geçemiyorum maalesef sizi tebrik ederimbence karşı tarafın anlayış düzeyi de çok önemli. Kayınpeder zaten konuşmayı seven biriymiş. Bir de ilk gelin olunca tutamıyormuş kendini.
sevdiklerinden yapmiyorlar, kontrol etme cabalari bunlar. kendinde suc aramayi birak. once onlari iyice gozlemle, sonra kendine bi taktik belirleÖzellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?