Nasıl bir yol izlemeliyim ?

Pnr1990

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
795
627
103
35
Özellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi

Anormal bir durum tabi ki. 2 saat ne konuşulur Yaa çok garip gerçekten. Olduğu gibi söyle. Kusura bakmayın ders çalışmam lazım kapatıyorum bu kadar, nişanlına da rahatsızlığını belirt açık açık. Her zaman mesafeli ol, yoksa evlenince işin yaş.

Kayınpederin 2 saat ne konuşuyor seninle çok merak ettim? Hadi kayınvalide kadın sonuçta, herşeyi konuşur anlatır ama kayınpeder biraz garip geldi. Ben dedemle, dayımla, rahmetli babamla bile maximum 3 dakika konuşuyordum

Her şeyi konuşuyor gün içinde yaptıklarını falan bazen bir şeyi 20 kez dinliyorum abartısız nasılsa boş evde diye bunu yerine getirmem gereken bi görev olarak mı görüyorlar anlamış değilim

Her şeyi konuşuyor gün içinde yaptıklarını falan bazen bir şeyi 20 kez dinliyorum abartısız nasılsa boş evde diye bunu yerine getirmem gereken bi görev olarak mı görüyorlar anlamış değilim
Mesafeni şimdiden koymazsanız bir daha kırmadan dökmeden koyamazsınız
ki eşinizde sizi suçlar baştan söyleseydin madem diye

Mesafeni şimdiden koymazsanız bir daha kırmadan dökmeden koyamazsınız
ki eşinizde sizi suçlar baştan söyleseydin madem diye
O mesafeyi nasıl koyacağımı bilmiyorum nikah oldu değişti dedirtmek de istemiyorum ama artık bunaldım. Er gün arasa beş on dk yine konuşurum ama saatlerce konuşamıyorum.

İnsanlar çok ilginç ya, ben kendi annemle iki saat konuşucak birşey bulamam kaldı ki kv kp le ne konuşulur..Kibarca kapatıcaksınız ders çalışmam lazım, şu işim var falan diyip kısa kesiceksiniz zamanla anlarlar heralde..

Her aradıklarında dönüş yapmazsanız
Alışırlar zamanla. Bahaneler bulmanız yeterli

Eşinizle neden ayrı şehirlerdesiniz ? Nikahı tayin için erken kıydınız diye düşündüm ancak kpss ye hazırlanıyormuşsunuz.

Ne zaman eşinizle aynı evde yaşamaya başlayacaksınız ?

Eşinizle neden ayrı şehirlerdesiniz ? Nikahı tayin için erken kıydınız diye düşündüm ancak kpss ye hazırlanıyormuşsunuz.

Ne zaman eşinizle aynı evde yaşamaya başlayacaksınız ?
Komiser eşim tayin durumu evet. Sonbaharda inşallah.

2 saat konuşmaya telefonla yollarımı ayırırım be
Ki çok severim telefonu mu
Soruna cevap bile vermeye gerek bile duymam
Anormal mi ha haha

Siz nişanlıymissiniz birde. Eski sevgilimin anne babasiyla tanistiktan sonra bir den kendimi dklar suren konuşmalar icinde buldugum oluyordu. Hem annesi hem babasi. Kpss calisirken yada evdeyken ariyorlardi. Ama onlar once tabi mesaj atarlardi kizim musait misin sesini duymak isteriz diye. Bende musaitsem ariyordum. Yada baktim aramaları sıklasti her aradıklarini bilerek acmaz sonrasında isim vsrdi musait degildim. Yada ders çalışıyorum diye izah ederdim. Onlar ben boyle yapa yapa rahatsiz etmemek adına aramamaya başladılar yada arasalar bile nasılsın deyip uzatmadan kapatiyorlardi. O yuzden sizde 2 aciyorsaniz 1 acmayin musait degildim ders çalışıyordum diye derseniz belki kendilerini geri cekerler o sekilde kirilmiyorlarda. Ben kirmamakta istiyordum tabi

O mesafeyi nasıl koyacağımı bilmiyorum nikah oldu değişti dedirtmek de istemiyorum ama artık bunaldım. Er gün arasa beş on dk yine konuşurum ama saatlerce konuşamıyorum.
Taviz tavizi doğurur unutmayın bu sözü
şu an sadece konuşuyorsunuz fakat bu tür davranışlar
nasıl olsa tolere ediyorsunuz diye daha da artacak

Söyledim ders çalışıyorum diye bir buçuk saat konuşuyorsak bir saat konuşuyoruz. Ben önüne geçemiyorum maalesef sizi tebrik ederim bence karşı tarafın anlayış düzeyi de çok önemli. Kayınpeder zaten konuşmayı seven biriymiş. Bir de ilk gelin olunca tutamıyormuş kendini.

Çok bunaltıcı kapatmam lazım kusura bakmayın ders çalışıyorum diyebilirsin beş dk on dk sonra yani çok yorucu

Onlarınkisi biraz alışkanlıkta olmus. Siz bunu 2-3 defa kirarsaniz (yani alışkanlığın önünü keserseniz kalp kirma degilde ) konuşmayı şekillendirirsiniz. Bahaneler cok esiniz anlayışlı oldugu surece 2 konusun 3 gecistirin

sevdiklerinden yapmiyorlar, kontrol etme cabalari bunlar. kendinde suc aramayi birak. once onlari iyice gozlemle, sonra kendine bi taktik belirle

Ben de nişanlıyım haftada bir sadece on dk kv ile konuşurum hepsi bu, aramız da çok iyi, bence aradıklarında açma, mesaj ile sonradan ders çalıştığını yaz, yoksa saddce aramakla da kalmayacaklar, aynı şehre taşındığınızda her gün geldiklerini düşünsene, şimdiden önlemini almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…