- 16 Haziran 2011
- 15.922
- 69.191
- 798
Komiser eşim tayin durumu evet. Sonbaharda inşallah.
Bu süre zarfında, eşinizin yanında yaşama imkanınız yok mu ?
Muhtemelen , aramazlarsa ; sizin kendinizi dışlanmış hissedeceğinizi düşünüyorlardır.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komiser eşim tayin durumu evet. Sonbaharda inşallah.
Taviz tavizi doğurur unutmayın bu sözü
şu an sadece konuşuyorsunuz fakat bu tür davranışlar
nasıl olsa tolere ediyorsunuz diye daha da artacak![]()
Maalesef yok öyle bir imkanımız. Valla hiç dışlanmış gibi hissetmem aksine mutlu olurumBu süre zarfında, eşinizin yanında yaşama imkanınız yok mu ?
Muhtemelen , aramazlarsa ; sizin kendinizi dışlanmış hissedeceğinizi düşünüyorlardır.
Sürekli çekilmez bu. Aradıklarında hep birkaç dakikadan sonra bir bahaneyle kapat. Birkaç kereden sonra alışırlar muhtemelen. Alışmazlarsa da artık bu, onların sorunu. Yoksa size resmen dert bu durum.. Çok, sıkıcı ve bunlatltıcı. Bozulurlarsa da bozuşsunlar ucunda ölüm,Özellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi![]()
Teşekkür ederim. En güzel zamanlarım gelinlik bakacam hiç hevesim kalmadı. Sürekli sonrasını düşünüp duruyorum. Eşimle de paylaşamıyorım alınır kırarım diye bu sefer günlük hayatıma da yansıyor ve hırçınlaşıyorum biraz rahat olmam gerekiyor sanırım gereksiz kastım. Umarım anlarlarSürekli çekilmez bu. Aradıklarında hep birkaç dakikadan sonra bir bahaneyle kapat. Birkaç kereden sonra alışırlar muhtemelen. Alışmazlarsa da artık bu, onların sorunu. Yoksa size resmen dert bu durum.. Çok, sıkıcı ve bunlatltıcı. Bozulurlarsa da bozuşsunlar ucunda ölüm,
yok. Ama ben de olsam çok daralırdım. Kibarca şu işim, var bu işim var vs lerle kapatmak zorundasınız. Yoksa resmen mengenede sıkışmış gibi olur hasta olursunuz. Kızmadan bozmadan kibarca kapatın kısa sürede derim ben. Yaşlılar çocuk gibi oluyrlar. Allah yardımcınız olsun, mutluluk versin yuvanızda.
normal değil maalesef aslında böyle durumlarda ailelerin dşünmesi gerek çok fazla sıkmamak aşırıya kaçmamak gerektiğini ama işte evlilikte sıkıntı yaratıyorlar her seferinde. Ben telefonda konuşmayı hiç sevmiyorum ya nasıl dayanıyorlar sürekli telefondaÖzellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi![]()
Bence söyle eşine, sonra biriktirip anlatsan daha kötü, nazikçe açıklayamaz mısın,?Teşekkür ederim. En güzel zamanlarım gelinlik bakacam hiç hevesim kalmadı. Sürekli sonrasını düşünüp duruyorum. Eşimle de paylaşamıyorım alınır kırarım diye bu sefer günlük hayatıma da yansıyor ve hırçınlaşıyorum biraz rahat olmam gerekiyor sanırım gereksiz kastım. Umarım anlarlar![]()
2 saat ne konuşuyorsunuz ya ? Ben ayda 1 dakikayı dolduramiyorumÖzellikle yeni evli ya da deneyimli arkadaşlarım üç ay önce nişanım geçen hafta da nikahım oldu eşimin ailesiyle de eşimle de farklı şehirlerdeyiz. Ailesi her gün bazen de gün aşırı arıyor en az 1.5 saat telefonda tutuyor. Sevmiyorum pek telefon muhabbetlerini bi paylaşım olmayınca haliyle konuşacak bi şey de bulamıyorsun özellikle kayınpederim. Çok rahat yetiştim ben ayak uyduramıyorum. Bazen aradığını görmüyorum bakıyorum kaynanamla peş peşe aramışlar hem whatsap üzerinden hem normal yan yana olduklarını biliyorum. KPSS’ye hazırlanıyorum ders çalışmaya fırsat bulamıyorum. Eşime de bir şey söyleyemiyorum çok nahif çok kibar biri. Söylesem anlayışla karşılar ama babasına karşı bir şey diyebileceğini düşünmüyorum bi keresinde söyledi babası alınmış ona. Beni sevdiklerini sevdiklerinden yaptıklarını biliyorum ama alışık değilim bu böyle bir şey mi en başından çok Güler yüzlü davrandın diyor ne yapmam gerekiyordu uzaktan gelen insanlara bir de hayır diyemem hayatta insanlara kapatalım diyemiyorum aradıklarında da. Şimdiden bunaldım. İki sene ayrı yaşayacak onlardan daha sonra aynı şehirde süreç beni çok korkutuyor nasıl sınır koyabilirim ya da bunu karşı tarafa nasıl anlatabilirim abartıyor muyum bilmiyorum gün aşırı 2 saate yakın her biriyle ayrı ayrı konuşmak normal mi![]()
Teşekkür ederim. Zaten arada söylüyorum ama yine fark eden yarım saat oluyor bir saati tamamlıyoruzO kadar saçma ki, bu kısma sarfedecek kelime bulamadım.
Aradıklarında açmayın. Kısa bir süre sonra dönüş yapın ders çalışıyordum deyin, siz arayın mesela. Sonra kısa kesin.
Kapı çaldı, kargo geldi, arkadaşım geldi, ders çalışıyorum, kendimi sınav yapıyorum saat tuttum vs vs sıradan bahanelerle geçiştirin.
Bazen sadece müsait değilim diyin, detaysız.
Bazen açmayın siz dönün.
Bazen açın söyleyin kapatın.
Derken azalacaktır.
Eşinize de burada olduğu gibi nahif bir şekilde konuşursanız, o da bahsettiğiniz gibi biriyse anlar zaten
Birşey yapamasa bile durumu bilsin. Sizin rahatsızlığınızın ama saygınızı bozmadığınızın farkında olsun.
Ama mümkünse birşey yapmalı. Babası ne bulabilir saatlerce..
Sorarım, kaç kiçi kayınpederle saatlerce telefonda konuşabilir? Normal değil.
Ama şimdiden fazla bilenmeyin, boşuna güzel günlerinizi heba etmeyin.
Gündelik bahanelerle geçiştirin değişir bu düzen![]()
Kandilde de aranması gerekiyor muEvlendim 9 ay oldu 9 ayda sadece 3 kere konuşmuşumdur aramayı telefonda konuşmayı sevmediğimi söyledimkandilde onda bunda aramamı beklemeyin gibisinden, ama güzel dille seviyolar benide sağolsunlar..
Amaa. Cidden yeni nikahlanmışısınız buladar çok aranması saçma geldi.
Aradığında napıyosun diye soeuyolardır eminim, valla başımı derslerden kaldıramıyorum hep ders çalışıyorum bu aralar dahada çok çalışmam lazım fln desen belki anlarlar![]()
Ayyyy ne biliyim arayan var zart zurta ben aramıyorum vallaKandilde de aranması gerekiyor muben şimdilik bayramda arasam yeter dedim
![]()
Ya doğuma gelirlerseAyyyy ne biliyim arayan var zart zurta ben aramıyorum valla
Bayramdada doğurcammm ondada yırttım![]()
Nikahtan önce de bu şekildeydiEvlendim 9 ay oldu 9 ayda sadece 3 kere konuşmuşumdur aramayı telefonda konuşmayı sevmediğimi söyledimkandilde onda bunda aramamı beklemeyin gibisinden, ama güzel dille seviyolar benide sağolsunlar..
Amaa. Cidden yeni nikahlanmışısınız buladar çok aranması saçma geldi.
Aradığında napıyosun diye soeuyolardır eminim, valla başımı derslerden kaldıramıyorum hep ders çalışıyorum bu aralar dahada çok çalışmam lazım fln desen belki anlarlar![]()
Aşama aşama azalt bence sen de üzülme onlar daNikahtan önce de bu şekildeydibaştan sınır koymadığım için sanırım. Fazla sevgi de bencilleştiriyor ama insanı şu an sevilmek istemiyorum inanın
belki düğünden sonra düzelirler farklı bi hayata girildiği için bilemiyorum.
O allahın emri zaten 10 dk mesafedeler allahdan gün içinde gidip gelirler yardım ederler kalmazlarYa doğuma gelirlerse![]()
Ben sanmıyorum böyleyse böyle gider, aynı şehire gittiğinizdede bu sefer gelin gelin diyip durucaklar yada onlar gelicek inşallh abartmazlar bence dediğim gibi yap ders çalıştığını belli etNikahtan önce de bu şekildeydibaştan sınır koymadığım için sanırım. Fazla sevgi de bencilleştiriyor ama insanı şu an sevilmek istemiyorum inanın
belki düğünden sonra düzelirler farklı bi hayata girildiği için bilemiyorum.