Nasıl bir yol izlemeliyim

ThankfulNovember

Oğlum,canımdan canımm
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
3.710
4.258
698
Merhaba canlar;
Derdim o kadar karmakarışık ki yazsam sğmaz buralara.Kısaca söyle anlatayım.Annem ,babamdan ayrılınca babamdan önce evlendiği yani ilk eşine geri döndü.Oysa benim için ailemden bir tek geriye annem kalmıştı.Babamla görüşüyordum ama sadece evlatlık görevim için,içimde ona karşı sevgim kalmadı yaptıklarından dolayı.Anneme o kadar güven duyuyordum,onunla hayaller kuruyordum ki herşeyimi ona göre planladım,herşeyde o vardı.Ama onun için yokmuş
.Üniversite son senem annem okulu bitirene kadar yanıma geldi,benden de gizledi eski eşine döndüğünü ama ben tesadüfen öğrendim.Bütün hayallerim yıkıldı,güvenim sarsıldı hayata karşı olan tüm şevkim bitti.Aileden geriye sap gibi bir ben kaldım.Annem senin okul bitince açıklayacaktım o zaman evlenecektim diyor,babam okulun bitince hayatımı düzene sokucam diyor.Herkes bana bağlı.Böyle bir hayat istemiyorum.Zaten aile yaşantım hiç iyi değildi,artık pik yaptı olaylar.Sormak istediğim şu arkadaşlar,annem benim yanımda ağır bir işte çalışıyor,ben de diyorum ki sen madem seçimlerini yapmışsın daha fazla burada durmana gerek yok ağır bir işte çalışmana gerek yok,istediğini yapabilirsin diyorum.Hata mı yapıyorum?:59:

annen eski eşiyle evli mi şu anda resmi olarak? eğer evliyse ve senin de yanında durmasına gerek yoksa gitsin bence.. herkes yolunu çizmiş, sen de kendininkine bakacaksın canım. okulun da bu sene bitiyormuş sen de kendi yolunda ilerleyeceksin başka çözüm yok malesef... :(

Yok resmi olarak evli değil canım işte benim okulumu bitirmemi bekliyormuş.Babamla ayrıldılar 1 senedir ama kimse boşanma davası açmıyor annem baban açsın diyor babam annen açsın diyor yani annem resmi olarak babamla evli daha

Yok resmi olarak evli değil canım işte benim okulumu bitirmemi bekliyormuş.Babamla ayrıldılar 1 senedir ama kimse boşanma davası açmıyor annem baban açsın diyor babam annen açsın diyor yani annem resmi olarak babamla evli daha

annenin nereye gidebilir peki? önce boşanma davası açılıp sonuçlansın, sonra seçimlerini yaşayabilir. şu anda hala babanın soyadını taşıyor...

Eski eşi başka bir şehirde,benim yanıma gelmeden önce 2-3 ay yanında yaşamış.Bende oraya dön diyorum,seni bırakamam diyor.Ne yapacağımı şaşırdım bu durumla yaşamak çok zor :58::58: En iyisi hiçbişey dememek o zaman heralde canım,susup içime atıcam yapabileceğim bişey yok maalesef.İyice asosyal oldum kimseye anlatamıyorum erkek arkadaşım var o da askerde.O yüzden sizlere danışıyorum kızlar yanlış bişey yapmak istemiyorum.Yanlış bişey derken yanlış bir tavır almak istemiyorum kimseye karşı :59:

Son düzenleme:
Canim herkes secimini yapmis ne denebilirki...Annende böyle olsun istemezdi napsin kadin zaten babanla 1 senedir ayrilarmis o da kendine bi yol cizmis sen üzülme diyede okulunu beklemis.Napsaydi bi ömür yalnizmi kalsaydi bu ona haksizlik olmazmi?Anneme yasattiklarindan dolayi babama sevgim yok diyorsun bak demekki annende cok cekmis kirma kalbini , hem son senenmis derslerine-egitimine öncelik ver herkes hayatini bi sekilde ciziyor sen istesende istemesende....

Back
X