Nasıl bir yol izlemeliyiz

bilmiyorum. Kafayı takmış. Hakkını sonuna kadar söke söke arayıp alan mücadeleci bir kadın.
Bırakın alsın tepe tepe kullansın, kimseye fayda gelmez ki bu parazitten ona gelsin? Bi süre sonra vurur tekmeyi size geri gönderir, tanimiyomus gibi yapın avzgf

Anne babanın velisi sen değilsin, hala bu asalak oğluna dertleniyorsa kendi bilir kendi hayatına bak. Adama da sponsor olup durmayın artık biri bana da sponsor olsa ben de yatarım bütün gün.
Kadınları da boşanmış diye etiketleyip duruyorsunuz da sizin kardeşiniz çok mu iyi mal sanki ? Hem boşanmış hem tembel hem asalak

Yani sevmiştir. Aşk, sevgi insanın gözünü kör edebiliyor ne yazık. Gerçekten hormonlar coştuğu zaman kimi insan duygularına kapılıp gider, kimi mantığını devredışı bırakmaz. Bu kadın mantığını dinlemeyen taraf, onunla olayım da ne olursa olsun zihniyetinde . Ben her iki hali yaşadım oradan biliyorum. Ya zorlayarak, engel olacaksınız ayrılacaklar ya da kadın zamanla soğuyacak. Siz engel olursanız adı kavuşulmamış aşk olur, daha çok değere biner. Ne yaşıyorsanız yaşayın, bizden maddi destek olmayacak, hayat sizin hayatınız, beraber olmak istiyorsanız olun diyin ve tüm maddi desteği kesin. Su akar yatağını bulur.. ya düzelecek kardeşin ya da ayrılacaklar, ya da kadın tüm kahrını çekecek. Sizlik bir şey yok, bırakın hayat onun hayatı, size niye zarar gelsin kazık adam adam ve kadın.
Size laf gelirse, kimse bizi dinlemiyor der geçersiniz.

Yok doğru demiyorum zaten msjlarda belırttım ama kadının kocası veya yakınları buna zarar verırse ailem ne olur onu düşünüyorum. Bır de bir ınsanın yanlışı goremeyecek kadar gözü bu kadar kör olabılır mı? Akıl devre dışı kalır mı bu kadar? İlk evlılığını de onaylamamıştık hiç dinlememiştı sonra çok çile çektı boşandı. Aynı hata nıye yapar bır ınsan?

Kastettiğim kocasına atmışlar resmi,takip ediliyormuş dediniz ya o açıdan yazdım.Kolaylıklar diliyorum

Yok zaten ben de onun için doğru demiyorum zaten. Hepımız mutsusuz moraller sıfır. Boşanmışdan kastım boşanmış olmak ayıp değil ama yanı bulduğu kadınlar eşinden ayrılmış kadınlar. Ve bır oncekı kadın gece gunduz ağlıyor yanı ona uzuldum bır bayan olarak. Ama onlara desen bırakın bu adamı dıye. Bırakmıyorlar da

Anneniz için kullanılır kolay değil doğru ne kadar yaş alsada evlat .Fakat bir alimden bir katil bir katilden bir âlim doğar diye atasözü bile var .Başına geleni çekiyor insanoğlu elbette yaş aldıkça aileniz anneniz babanız için kardeşinizin bu davranışlarina üzülmemek zor .Fakat onun hayatı kendi istemedikten sonra yapılacak birşey yok.Dua etmek lazım başka çocuğu falan olmasın da bu kadarla kalsın kendi cocuguna babalık yapsın nafaka versin .

Haklısınz ama işde başı dolaştığında bıle sıyrılıp kendını kurtaramayacak kadar aciz zayıf biri. Aileme bırşey yansısın ıstemıyorum işde. Sonuçta hasta ve yaşlılar..

Tşk ederım . bızımkı doğru bır adam değil ama kadını da ailemin gözü hiç tutmadı. Ve boşanmadan eve alıyor. Ama başına bışeyler gelırse yine aileme yansımıcak mı?

Cıkar ılıskıso olarak dusunuyor. Aılesını de kullanıyor, sevgılılerını de. 45 yasına kadar duzen kurmamıs bırı her fırsatta yolunacak kaz arar

Siz niye bir yol izliyorsunuz anlamadim, ben ne olucam demiyor mu bu adam kendi beyni yok mu... ne yapalım derseniz emeklisi olan bir kadın bulun, tipe yaşa basa bakmayın yamayin ortada dımdızlak kalmasın ne yazalım başka

Bırakın ne hali varsa görsün. Sırf başına bir şey gelir diye düşünüp duygusal tepkiler vermeyin. Siz onun için doğrusunu söylersiniz gerisi onu ilgilendirir

Haklısınz ama işde başı dolaştığında bıle sıyrılıp kendını kurtaramayacak kadar aciz zayıf biri. Aileme bırşey yansısın ıstemıyorum işde. Sonuçta hasta ve yaşlılar..

Kontrolcülük zararlı bir davranıştır.

Çüş ya! 45 yasinda adam
boşuna dememisler
" ölüsü olan bir gun, delisi olan hergun" diye.

Evli kadın kardeşinizi boşanmadan eve alıyor değil. Bu cümleyi kardeşiniz 20 yaşında olsa kurabilirsiniz.
Aksine, kardeşiniz, 45 yaşında koca adam, evli barklı kadınlarla birlikte olmakta bir beis görmüyor - diğer bütün negatif özelliklerinin yanında.

45 yaşındaki adamın faturalarını ödemeyin ki , örneğin, elinde bütün gün telefon diye şikayet ettiğiniz şey , hattı kapanınca ortadan kalksın.

Kadını gözünüz tutmamış, bunu anladım. Ancak, saydığınız özelliklerde 45 yaşındaki bir adamı, hangi aklı başında durmuş oturmuş, prensipleri değerleri olan kadın tercih edecek, bunu da sorun kendinize. Ama herşeyden önce, siz de aileniz de maddi desteği kesin. İyilik yapmıyorsunuz verdiğiniz harçlıklarla. Durumuyla yüzleşmek, kendi hayatının sorumluluğunu üstlenmek zorunda kalmadan yaşıyor.

Bende 44 yaşındayım benim hayattaki gözlemim arkası toplanan bireyler zayıf yalancı dalavereci tembel oluyorlar
İnsanın parasıda bitecek yolda da kalacak açlığıda bilecek emeği çalışmayı bilecek öğrenecek bunun tadına varacak
Ah vah canım cicim olan çocuktan bir halt olmaz
Sizde olduğu gibi
Bırakmamışsınız şimdiye kadar şimdi bırakınca yüzleşsin hatalarıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…