Herkesin bi alıcısı var demek ya, napcak ki o kadın bu herifi?
Bırakın alsın tepe tepe kullansın, kimseye fayda gelmez ki bu parazitten ona gelsin? Bi süre sonra vurur tekmeyi size geri gönderir, tanimiyomus gibi yapın avzgfbilmiyorum. Kafayı takmış. Hakkını sonuna kadar söke söke arayıp alan mücadeleci bir kadın.
Yok doğru demiyorum zaten msjlarda belırttım ama kadının kocası veya yakınları buna zarar verırse ailem ne olur onu düşünüyorum. Bır de bir ınsanın yanlışı goremeyecek kadar gözü bu kadar kör olabılır mı? Akıl devre dışı kalır mı bu kadar? İlk evlılığını de onaylamamıştık hiç dinlememiştı sonra çok çile çektı boşandı. Aynı hata nıye yapar bır ınsan?45 yasındakı herıften 20 yasındaymıs gıbı bahsetmıssınız. Daha kendıne hayrı yok adamın. Annenız babanız ne gıbı evlatlıgını gormus. Vıcdan yapıyorsunuz, kardeş öteye atılmıyor ama herkes kendı hayatından sorumludur. Ayrıca kadın ve kocası nıye çorap orsun. Sızın kardeşınız çok mu doğru insan?
Kastettiğim kocasına atmışlar resmi,takip ediliyormuş dediniz ya o açıdan yazdım.Kolaylıklar diliyorumBoşanmamış kadının evıne erkek almasının doğru olmadığını düşünüyorum. İşi yok evet. Dedığınz gibi aklı devre dışı kalmış. Hatalar ustuste. Nasıhat dinlemıyor. Para verceksın hessp sormıcaksın dedteklıceksın bunu. Ailem zaten başedemez. Annem kendı derdınde zaten. eve gelmelerini ıstemıyor
Anne babanın velisi sen değilsin, hala bu asalak oğluna dertleniyorsa kendi bilir kendi hayatına bak. Adama da sponsor olup durmayın artık biri bana da sponsor olsa ben de yatarım bütün gün.
Kadınları da boşanmış diye etiketleyip duruyorsunuz da sizin kardeşiniz çok mu iyi mal sanki ? Hem boşanmış hem tembel hem asalak
Haklısınz ama işde başı dolaştığında bıle sıyrılıp kendını kurtaramayacak kadar aciz zayıf biri. Aileme bırşey yansısın ıstemıyorum işde. Sonuçta hasta ve yaşlılar..45 yaşında.
Kıırrkk beeeeş.
O o yaşta ısmarlama akılla hareket edecek değil, siz de anne babanınızın ebeveyni değilsiniz.
Kendi hayatınıza odaklanın, kurtarıcılığa soyunmayın.
Herkes kendi kararlarının bedelini ödeyecek ya da kendi üzüntüsünün/kaygısının sorumluluğunu alacak yaşta.
Size ne oluyor yahu?
Tşk ederım . bızımkı doğru bır adam değil ama kadını da ailemin gözü hiç tutmadı. Ve boşanmadan eve alıyor. Ama başına bışeyler gelırse yine aileme yansımıcak mı?Yani sevmiştir. Aşk, sevgi insanın gözünü kör edebiliyor ne yazık. Gerçekten hormonlar coştuğu zaman kimi insan duygularına kapılıp gider, kimi mantığını devredışı bırakmaz. Bu kadın mantığını dinlemeyen taraf, onunla olayım da ne olursa olsun zihniyetinde . Ben her iki hali yaşadım oradan biliyorum. Ya zorlayarak, engel olacaksınız ayrılacaklar ya da kadın zamanla soğuyacak. Siz engel olursanız adı kavuşulmamış aşk olur, daha çok değere biner. Ne yaşıyorsanız yaşayın, bizden maddi destek olmayacak, hayat sizin hayatınız, beraber olmak istiyorsanız olun diyin ve tüm maddi desteği kesin. Su akar yatağını bulur.. ya düzelecek kardeşin ya da ayrılacaklar, ya da kadın tüm kahrını çekecek. Sizlik bir şey yok, bırakın hayat onun hayatı, size niye zarar gelsin kazık adam adam ve kadın.
Size laf gelirse, kimse bizi dinlemiyor der geçersiniz.
Cıkar ılıskıso olarak dusunuyor. Aılesını de kullanıyor, sevgılılerını de. 45 yasına kadar duzen kurmamıs bırı her fırsatta yolunacak kaz ararYok doğru demiyorum zaten msjlarda belırttım ama kadının kocası veya yakınları buna zarar verırse ailem ne olur onu düşünüyorum. Bır de bir ınsanın yanlışı goremeyecek kadar gözü bu kadar kör olabılır mı? Akıl devre dışı kalır mı bu kadar? İlk evlılığını de onaylamamıştık hiç dinlememiştı sonra çok çile çektı boşandı. Aynı hata nıye yapar bır ınsan?
Bırakın ne hali varsa görsün. Sırf başına bir şey gelir diye düşünüp duygusal tepkiler vermeyin. Siz onun için doğrusunu söylersiniz gerisi onu ilgilendirirMerhabalar..erkek kardeş 45 yaşında. Evlendi ayrıldı. 1 çocuğu var. Ailemi çok üzüyor dinlemiyor. Yalan su gibi. Çalşmaz. Ordan burdan harçlık alır. Gece gunduz elınde telefon sohbet. Faturasını harçlığını borcuna ben ve ailem destekledi bu zamana kadar. Şimdi bir kadın bulmuş. Kadının boşanma mahkemesi devam edıyor. 3 ay sonra boşanacağına garantı gözüyle bakıyor. Bu arada kardeşim bu kadının evınde yatıp kalkıyor ailemede yalan soyluyor. Bundan oncesınde de başka boşanmş bır kadınla arkadastı yedı içti bıraktı o da gurur yaptı düştü bunun peşine. Bizimkisi bizimle herşeyi paylaşmaz. Güya bu çok bunalımlıyken bu 2.kadın sahıp çıkmış bızımkısı ağlamış zırlamış bu kadına. Kadında acımışmış birbirlerini bırakmıyorlar.Evıne gırıp çıkarken güya resmı çekılıp kocasına atmışlar takıp edılıyorlarmış. Konuştuğumzda karşı çıktığımzda yüzümüze dinlemiyor köpek gibi çemkiriyor. İkisi konuşmak için ailemle yüzyüze geldiler. Kesınlıkle karşılar. Annem babam şiddetle karşı çıktılar. Önceki eviliğindede kimseyi dinlemedi bu adam.Annemin ağrıları var rahatsız tansiyon şeker hastası. Babam da hasta. ben il dışındayım. 1 ay yanlarında kaldım. Ben de çalşyorum. Yanıma çağırsam gelmıyorlar. Yarın obur gün bu kadın veya kocası bi çoraplar örerse ailem üzüntüden ne olur? Napayım arkadaslar çok üzülüyorum. Nasıl yol izleyelim mantıken.? Annem de yinede evlat deyip üzülüyor.
Haklısınz ama işde başı dolaştığında bıle sıyrılıp kendını kurtaramayacak kadar aciz zayıf biri. Aileme bırşey yansısın ıstemıyorum işde. Sonuçta hasta ve yaşlılar..
Yok gibiSiz niye bir yol izliyorsunuz anlamadim, ben ne olucam demiyor mu bu adam kendi beyni yok mu... ne yapalım derseniz emeklisi olan bir kadın bulun, tipe yaşa basa bakmayın yamayin ortada dımdızlak kalmasın ne yazalım başka
Olmaaaaz iki gün aglar susarlar. Olursa da olsun essek jadar herife bebe muamelesi yapmayın yaCanım benım ben aileme üzülüyorum.zaten ona söz nasihat geçmiyor. Başına bışey gelse yıne ailem perişan olcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?