Nasıl bir yol izleyeyim ?

Arkadaslar bir arkadas beni bir arkadasiyla tanistirmak istedi. Cocuk baska bir sehirde. Fotograftan begendim ve sor hayatinda kimse yoksa o da begenirse gorusmek isterim diye. Arkadasta oyle olmasin yanina birlikte gidelim o seni begenirse bana soyler dedi. Neyse birlikte gitme isi olmadi ben is amacli tek basima gidecegim. Cocugun is amacli herkese acik hesabi var. Cocuga adimi soyadimi soyledi hangi gun gidecegimi biliyor. Ama bu kadar biliyor. Sizce cocugun bu is hesabini gitmeden takip etsem mi? Bir de cocuk bekar(hayatinda kimse yok) ve bu arkadasima bana birini bul diyen biri gidince nasil davransam:)
Siz gidensiniz. Bırakın bundan sonrasını o düşünsün.
Kaldı ki is için bile gitsem ilk seferde görüşme adım çok netim bu konuda

Bana abes geldi.
Beni biriyle tanıştır diyen o.
Önce ona fotoğraf gösterip onu sizin ayağınıza getirseymiş keşke.
Ben fesat bir insanım sanırım iyi niyetli düşünemiyorum.
Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı mesela. Şiir dinletisine gitmişler öğretmenler olarak. Arkadaş da bizim okuldaki genç kızı eşinin arkadaşına göstermiş. Çocuk beğenince kıza gel tanıştırayım tam sana göre falan dedi. Kızın babası hastaydı tedaviye götürüyordu devamlı. olmaz yürütemem dedi çocuğu görmeden. Ama yöntem bu olmalı. Arkadaş erkek adam reddedilebilir, zaten edilmiştir bu zamana kadar, edilmediyse de alışsın, ben kızı ezdirmem, reddedilmeye alışması gerekmiyor çünkü bizim toplumda dedi. Çok takdir ettim. Yol yordam biliyorsun aferin dedim 😂

Bu kadar meraklı gözükmeniz hüsranla sonuçlanır
Gerçekten iş için bile gidiyor olsanız onun sizinle ırtıbatta olması gerekiyor
Sizin değil!

Gerçekten iş için mi gidiyorsunuz?😀

Bu kadar meraklı gözükmeniz hüsranla sonuçlanır
Gerçekten iş için bile gidiyor olsanız onun sizinle ırtıbatta olması gerekiyor
Sizin değil!

Gerçekten iş için mi gidiyorsunuz?😀
Evet gerçekten öyle aylar öncesinden o şehire gideceğim belliydi iş için:)

Evet gerçekten öyle aylar öncesinden o şehire gideceğim belliydi iş için:)
O zaman o aracı arkadaşa söyleyin
Çocuğa söylesin. Ne zaman gideceksiniz, nasıl kalacaksınız orda diye. Bilgi versin
Yani siz degil, onun sizin peşinizde dolaşması gerekiyor.
Yoksa gerçekten kıymetiniz olmaz

Benim bir arkadaşım öyle yapmıştı mesela. Şiir dinletisine gitmişler öğretmenler olarak. Arkadaş da bizim okuldaki genç kızı eşinin arkadaşına göstermiş. Çocuk beğenince kıza gel tanıştırayım tam sana göre falan dedi. Kızın babası hastaydı tedaviye götürüyordu devamlı. olmaz yürütemem dedi çocuğu görmeden. Ama yöntem bu olmalı. Arkadaş erkek adam reddedilebilir, zaten edilmiştir bu zamana kadar, edilmediyse de alışsın, ben kızı ezdirmem, reddedilmeye alışması gerekmiyor çünkü bizim toplumda dedi. Çok takdir ettim. Yol yordam biliyorsun aferin dedim 😂
Arkadaşınız çok iyiymiş gerçekten yani kızı erkeği kalmadı aslında günümüzde ezdirmem vs o kadar derin düşünmüyorum artık ben. Yani neden ezilmiş olsun kız da reddedilebilir duygularını söyleyip ilk adımı atabilir neden olmasın. Keşke yapabilsem ben :)

O zaman o aracı arkadaşa söyleyin
Çocuğa söylesin. Ne zaman gideceksiniz, nasıl kalacaksınız orda diye. Bilgi versin
Yani siz degil, onun sizin peşinizde dolaşması gerekiyor.
Yoksa gerçekten kıymetiniz olmaz
Haklısınız normalde birlikte gidecektik çocuğa öyle söyledi çocukta sordu nerede kalacaksınız vs diye ama arkadaşım gelmeyebilir net değil çocuğa henüz kendi gelmeyeceğini söylemedi

Haklısınız normalde birlikte gidecektik çocuğa öyle söyledi çocukta sordu nerede kalacaksınız vs diye ama arkadaşım gelmeyebilir net değil çocuğa henüz kendi gelmeyeceğini söylemedi
Kalacak yeri ayarlamıştır sanirim işyeri
Sakın çocukla kalmak gibi bir hata yapmayın :)

Siz fotoğraftan beğenmişsiniz adamı. O da fotoğraftan bakıversin önce. Beğendiğini belli ederse siz iş için mecburen gittiğinizde davet ederse oturur konuşursunuz. İş yapacağınız kişi o beğendiğiniz adam değilse, ortada hiçbir şey yokken neden yanına gidesiniz ki?

Arkadaşınız çok iyiymiş gerçekten yani kızı erkeği kalmadı aslında günümüzde ezdirmem vs o kadar derin düşünmüyorum artık ben. Yani neden ezilmiş olsun kız da reddedilebilir duygularını söyleyip ilk adımı atabilir neden olmasın. Keşke yapabilsem ben :)
Hiç ilk adımı atmamış biri, alışmış olandan daha çok üzülür. Erkeğin sonuçta mutlaka hayır cevabı almışlığı vardır. Bu kızın var mı bilemeyiz. Ezdirmem derken üzülmesine sebep olmak istemem anlamında söylüyor

Hiç ilk adımı atmamış biri, alışmış olandan daha çok üzülür. Erkeğin sonuçta mutlaka hayır cevabı almışlığı vardır. Bu kızın var mı bilemeyiz. Ezdirmem derken üzülmesine sebep olmak istemem anlamında söylüyor
Anladim. Herseyin bir ilki vardie:) biraz da kisinin karakteri ve olgunluguyla alakali aslinda.

Siz fotoğraftan beğenmişsiniz adamı. O da fotoğraftan bakıversin önce. Beğendiğini belli ederse siz iş için mecburen gittiğinizde davet ederse oturur konuşursunuz. İş yapacağınız kişi o beğendiğiniz adam değilse, ortada hiçbir şey yokken neden yanına gidesiniz ki?
Mantikli olan bu da iste

Back
X