Nasıl Bitecek Bu ???

Nxnckdjck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2014
766
307
123
Kızlar depresyonda olduğumu hissediyorum. Hiç bir işten zevk almıyorum. Sorun yokken durduk yere içimde bi boşluk hissediyorum. Sizinde başınıza geldi mi bilmiyorum bi sıkıntı oluyo ama ne olduğunu bilmiyorum.
Psikologlara hep karşı olmuşumdur. Genelde çatlak oluyolar. Onlar daha sorunlu gibi :P
Ne yapıcam Bennn

ben de bu konuda bazı problemler atlatan biri olarak eğer ki depresyonda olduğunu düşüyorsanız -ki insan kendini en iyi tanıyandır- bir uzmana başvurmanızı öneririm.gittiğiniz psikologa son derece açık olun ve sıkıntınız neyse detaylı olarak anlatın o da gerek görürse sizi bir psikiyatra yönlendirir görmezse terapiyle devam eder.ama kendinizi sakın ihmal etmeyin hele ruhsal bir sorunda.nasıl ki bedenimiz zaman zaman rahatsızlanabiliyor ruhumuz da bedenimizin bir parçası.önemsemezseniz kendi kendine geçmeyecek aksine ilerleyen zamanlarda daha yoğun bir şekilde sizi etkisi altına alacaktır.geçmiş olsun.

okumayı cok severdim fakat egitim hayatını ve kurumları oldum olası hic sev(e)medim...

ancak bulundugunuz yeri arkadaslarınızla daha neseli ve dersleriniz dısında farklı seyler de paylasıp okuyarak tartısarak veya baska sanatsal alanlarda ureterek gecireceginiz yerlere donusturebilirsiniz ;)

Okuldan nefret eder bir halin var. Bu da davranislarina yansiyor.

Aslında okulu severim ama sevmediğim öğrencilerin robot gibi yetiştirilmesi özellikle tarih gibi düşünme hakkı tanınmıyor ve ben anlatılanların yanlış olduğunu biliyorum 11 eylülü bile terör saldırısı olarak anlatıyorlar
İnsanlar düşünse araştırsa daha iyi bence :ssz:

Back
X