Nasıl bitti anlamadım :(

Onunda cani aciyordur , bazen mantigimiz yüregimizin önüne gecer. Olmayacak yürümeyecek br iliskiye devam etmenin anlami yoktur. Onu düsünmeyi birak bir ask acisi cekiyorsun bu durumdan kurtulmaya bak.. Ona ne yapiyormus diye düsünme kendini hirpaliyorsun. Iki yillik bir iliskide ne hale gelmissin. Bu durum 5-6 yildan sonra olabilirdi.

haklısın canım aynaya baktığımda kendimi bile tanıyamıyorum onun için nasıl değişmişim yapmam dediğim şeylerden nasıl taviz vermişim... Toparlanmaya çalışıyorum ama ona bile gücüm yok sanki allah bu durumda olan herkesin yardımcısı olsun

şu an ne desem boş,hiç bir şey teselli etmez seni,bir süre üzüleceksin...ve daha sonra sanki o yokmuş hiç olmamış bir rüya görmüşsün yarım yamalak hatırlıyorsun gibi olacak.herkes unutuluyor ve emin ol Allah bir üzüntü yaşatmıyor daha sonra anlayacaksın ki bu Tanrının sana yaptığı bir iyilik.

gerçekten çok acı olmuş.. ama gitmeyi kafasına koyanın önünde dağ dursa yine de aşar gidermiş yaa.. öyle bir durum olmuş sanki..

gitsin ve layığını da bulsun..

Canınız yanacak ama sabredin,

bir söz vardır; canı yanan sabretsin canı yakan canının yanacağı günü beklesin diye...

Siz sabrınızı koruyun...

her şeyin yoluna girdiği, rahat nefes alabildiğiniz gün gelecektir mutlaka.. :34:

şu an ne desem boş,hiç bir şey teselli etmez seni,bir süre üzüleceksin...ve daha sonra sanki o yokmuş hiç olmamış bir rüya görmüşsün yarım yamalak hatırlıyorsun gibi olacak.herkes unutuluyor ve emin ol Allah bir üzüntü yaşatmıyor daha sonra anlayacaksın ki bu Tanrının sana yaptığı bir iyilik.

O kadar kötü bi haldeyim ki unutmak bile istemiyorum düşünün :( Sanki unutursam herşey yok olacakmış gibi o yok olsun istemiyorum :( Çok güçsüzüm..

gerçekten çok acı olmuş.. ama gitmeyi kafasına koyanın önünde dağ dursa yine de aşar gidermiş yaa.. öyle bir durum olmuş sanki..

gitsin ve layığını da bulsun..

Canınız yanacak ama sabredin,

bir söz vardır; canı yanan sabretsin canı yakan canının yanacağı günü beklesin diye...

Siz sabrınızı koruyun...

her şeyin yoluna girdiği, rahat nefes alabildiğiniz gün gelecektir mutlaka.. :34:

haklısın canım... Gitmek istedi gitti 2 yıl boyunca hep gitti...

hayatım ne desem bilemedim :( dua et tatlım. eden bulur.. ettiğini bulacak ve çokta pişman olacak. boşver.
sen değerlisin bırak o kaybetti..

canım bütün yorumları okumadım ama gecmiş tecrübeme dayanarak sunu söyleyim, UNUTACAKSIN. ilk anlarda cok acıyacak ama gececek.

aklıma gelen en önemli şey, dönsün die bekleme, dönmesi icin onu ikna etmeye calısma. çünkü dönmeyecek, yani tamamen eskisi gibi olacak şekilde dönmeyecek, bi süreliğine dönse de eskisi gibi olmayacak, yüzüne baktıgında sana yaptıkları aklına gelecek, ve bi süre sonra o yine gidecek.

bi kere giden, hem de böyle adice giden bi insandan hayır bekleme. şimdi bırakabilen o zaman da bırakacak.

acı cekecegini kabul et ama bu acı hep aynı kalmayacak, hafifleyecek ve bi bakmıssın ki yok.

hayatına saglam, adam gibi bi adam girecek inşaallah ve sen şükredeceksin iyiki ömür boyu onunla ugrasmak zorunda kalmamısım. aslında o acı ayrılık ne büyük nimetmiş Rabbim diyeceksin bi gün.

ama şimdilik sabır...

Umarım en kısa zamanda atlatırsın. Ne kadar zordur kim bilir.
Bunları okudukça aşktan korkuyorum...

canım bütün yorumları okumadım ama gecmiş tecrübeme dayanarak sunu söyleyim, UNUTACAKSIN. ilk anlarda cok acıyacak ama gececek.

aklıma gelen en önemli şey, dönsün die bekleme, dönmesi icin onu ikna etmeye calısma. çünkü dönmeyecek, yani tamamen eskisi gibi olacak şekilde dönmeyecek, bi süreliğine dönse de eskisi gibi olmayacak, yüzüne baktıgında sana yaptıkları aklına gelecek, ve bi süre sonra o yine gidecek.

bi kere giden, hem de böyle adice giden bi insandan hayır bekleme. şimdi bırakabilen o zaman da bırakacak.

acı cekecegini kabul et ama bu acı hep aynı kalmayacak, hafifleyecek ve bi bakmıssın ki yok.

hayatına saglam, adam gibi bi adam girecek inşaallah ve sen şükredeceksin iyiki ömür boyu onunla ugrasmak zorunda kalmamısım. aslında o acı ayrılık ne büyük nimetmiş Rabbim diyeceksin bi gün.

ama şimdilik sabır...

Ne güzel konuşmuşsun öyle canım.. Keşke uyusam uyandığımda herşey geçmiş olsa. Tavsiyelerini her zaman aklımda bulunduracağım çok teşekkür ederim

çok üzüldüm gerçekten ama ben okuyunca başka biri çoktan varmışta fırsat kollamış ayrılmak için gibi geldi..neyse sonuç önemli 3 günde seni unutabilen biri zaten sana zarardan başka bişiy vermez iyi ki kurtuldun.bu hayatta herşey geçiyo.

dünyadaki en degerli şey sensin unutmaa.
böyle böyle gercekten ömür geçirilecek insanı buluyosun

dilerim çok mutlu olursun...

zor durum haklısın canım...
ama sabırlı ol...
her geçen gün biraz daha ilaç olacak sana merak etme....

çok üzüldüm gerçekten ama ben okuyunca başka biri çoktan varmışta fırsat kollamış ayrılmak için gibi geldi..neyse sonuç önemli 3 günde seni unutabilen biri zaten sana zarardan başka bişiy vermez iyi ki kurtuldun.bu hayatta herşey geçiyo.

dünyadaki en degerli şey sensin unutmaa.
böyle böyle gercekten ömür geçirilecek insanı buluyosun

dilerim çok mutlu olursun...

Dün başka biriyle biirlikte oldum dediğine göre benim aptallığımmış canım farkedemedim. O kadar aşıktım ki göremedim. Dilerim bende bana yaşattıklarını allahım ona hiç unutturmaz.

o çoktan unutmuş tadını çıkarıyor..
bunları boşver havale et bırak ilahi adalet var..
hayat ondan ibaret degil.
karşına neler çıkacak.
ondan kurtulduguna şükredeceksin..
hem karanlık olmasa aydınlıgın güzelligini farkedermiydik

sevgiler...

Son düzenleme:
sen allah bilir daha yemek de yememişsindir unutma şuan önemli olan tek şey sensin ....şuan dunyada en önemli insan sensin ..sen ve keyfin ...nolur iii bak kendine çünkü daha zor günler bekliycek gibi görünıyor seni....

Ne kadar cabuk ayaga kalkarsanız..
ne kadar cabuk gittiğiniz yerlerden geçip, bulustugunuz yerlerde olursanız okadar cabuk toparlanacaksınız..
ilk günler öyle acı verecek ki belki yasamak istemeyeceksiniz..
ama sakın artık ona ulasmayın, o ulasmaya calısırsa bunu engelleyin..
acınız cok taze belki ne desek fayda etmeyecek ama inanın gececek.
önce bunu kabul etmeniz, neden, niçin sorularını bırakmanız gerek.

ne insanlar var vay arkadaş.
geçer canım bu acı da geçer.
öyle geçsin demekle geçecek bir acı değil bu.
yapman gereken kendini bırakmamak.
ağla elbette. ama için rahat mı, sen elinden geleni yaptın mı? cevap evetse geri kalanını yaradana bırakacaksın.
o sorar hesabını merak etme.
hayat onunla başlamadı onunla bitmez.

Back
X