• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl boşanılır

Aynısının tipkisi bende vardı. Ben eş kişisinin 6 ay banyo yapmadığını bilirim. Rahatsız olmuyorum derdi. Çıkardığı kirli camasirlara bakılırsa disarda falan banyo yaptığını düşünmedim hiç. Ben de yıllarca girmedim ilişkiye. Sonuç boşanıyorum. Oh be. Hergun o pis insanı gormekten midem bulanıyordu. Insanın kendine yoksa eşine saygısı olur değil mi ?
Aynı sayılırız

Ben de 36 yaşındayım. Tek kuruş istemiyorum gel anlaşmalı boşanalım diyorum. Ona yanaşmıyor. Çekişmeli sürüyor bizim. Sağolsun hakim ikinci durusmayi eylüle attı. Aklın varsa ikna edebiliyorsan anlaşmalı olsun. Benimki sündü iyice
Ee neden para pul istemiyorsun işte. Çekişmeli niye

Doktora gitmesini teklif ettim ama gitmiyor. Kendim için doktora gittiğimde eşimde geldi. psikiyatri doktoruna tam çıkarken vajinusmusu anlatmıştım tedavi edeyim eşin kabul ederse dedi. Kapıya çıktım Eşime dedim doktor tedavi etmek istiyor kabul edersek dedim. Eşimde tezgah mı kurdun bana dedi.
Vajinusmusdan dolayi degil, onun hijyenle sorununu cozmelisiniz once. Bu da konusarak altinda yatan nedenini bularak olur. Doktor degil bahsettigim cift/ evlilik terapisti. Seni ne kadar rahatsiz ettigini gormeli ya da bosanmalisin.

Hayır aksine bu insan emniyet müdürü il milli eğitim müdürü ile hergun yemeğe çıkan kıdemli yüksek inşaat mühendisi. Yanında elli tane çalışan var. Dışardan baksan insan sanırsın. Dışı seni içi beni misali. Islak mendille siliyorum derdi. Ama sanmam kesin bi yerlerde banyo yapıyormuştur ya nebileyim
Başka kadın mı vardı ki

hayır işsiz olmanız lazım.
tamam işte kendiniz gidip arzuhalcilere dilekçenizi yazdırıp verin. adliyenin içinde yazılıyor.
Merhaba
Çalışmak dışında başka hangi şartlar var biliyor musunuz? Mesela üzerine gayrimenkul olması durumunda veriliyor mu barodan avukat? Yoksa yalnızca çalışma durumuna mı bakılıyor?

Aynısının tipkisi bende vardı. Ben eş kişisinin 6 ay banyo yapmadığını bilirim. Rahatsız olmuyorum derdi. Çıkardığı kirli camasirlara bakılırsa disarda falan banyo yaptığını düşünmedim hiç. Ben de yıllarca girmedim ilişkiye. Sonuç boşanıyorum. Oh be. Hergun o pis insanı gormekten midem bulanıyordu. Insanın kendine yoksa eşine saygısı olur değil mi ?

6 ay mı :KK57::KK57: :ruh:
Ben olsam kaçıncı ayın sonunda banyo yaptığını öğrenecek kadar uzun süre evli kalamazdım. Uzun bir sopanın ucuyla dürte dürte atardım evden.
Ne biçim insanmış o öyle :olamaz:

Çalışanlara vermiyorlar mı? Anlaşmalı istiyorum tek kuruş istemiyorum. Eşyalarımı alıp gideceğim

Hayır, verilmiyor. Muhtarlıktan fakirlik kağıdı, üzerinize araç taşınmaz olmadığına dair ilgili yerlerden yazı vs istenir. Maaşınız varsa faydalanamazsınız. Emin olun maddi anlamda sizden zor durumdaki insanların da hakkına girmek istemezsiniz zaten.

Daha önce dile getirdim ama sözler verdi. Henüz söylemedim çünkü kendisi üste çıkmayı çok sever. Manipülasyonu iyidir
Sizinki anlaşmalı olmaz o zaman eşin istemiyor galiba. Bir şekilde kurtul bu adamdan benim babam da böyleydi 2 ay 3 ay banyo yapmazdı annem neler çekti. Hoş gerçi hala çekiyor eski insanlar robota bağlamışlar evliliği sürdürüyorlar. Eve misafir gelirdi 10 dk zor otururdu kokusundan. biz de başka odada otururduk kardeşimle. Aman yazınca afakanlar bastı. Yani bu karakter değişmez verdiği sözler falan boşa. Huylu huyundan vazgeçmez

Merhaba
Çalışmak dışında başka hangi şartlar var biliyor musunuz? Mesela üzerine gayrimenkul olması durumunda veriliyor mu barodan avukat? Yoksa yalnızca çalışma durumuna mı bakılıyor?

Hayır 👇🏼
Hayır, verilmiyor. Muhtarlıktan fakirlik kağıdı, üzerinize araç taşınmaz olmadığına dair ilgili yerlerden yazı vs istenir. Maaşınız varsa faydalanamazsınız. Emin olun maddi anlamda sizden zor durumdaki insanların da hakkına girmek istemezsiniz zaten.

Canım Allah yardımcın olsun çok zor bir durum bilirim. Ve duş almayıp hijyenine dikkat etmeyen insanların 100% psikolojik bir rahatsızlığı vardır. Mesela şizofreni bunlardan biri. Eşim bir dönem haftada 1 duş alırdı. Resmen bunun için kavga ederdik,zor geliyormuş. Bu yüzden yatakları ayırmıştık artık

Merhaba

valla o kadar bilmiyorum. bir arkadaşım için lazım olmuştu o zaman öğrenmiştim o da çalıştığı için gerisini araştırmamıştık. bulunduğunuz ilin barosunu arayıp sorabilirsiniz.

Merhaba çok kötü hissediyorum kendimi. Özünde iyi ama tembel bir kocam var. Geçmiş konularımda anlattım özet geçmek istiyorum. Kocam banyo yapmaz şu anda bile 2 hafta mı oldu 3 mü artık hatırlamıyorum. Sabah banyo yapacağım dedi az önce yorgunum kusura bakma dedi. Bu yüzden ilişkiye girmiyoruz. Evlendiğimizdem beri bir kere oldu o da eh işte. Vajinusmus sorunum oldu çözmeye çok uğraştım ama tek başına olan bişey değil. Doktorun egzersizlerini yaptım sıra eşime geldiği günden beri ya başı ağrır ya banyo yapmamıştır. Her defasında söz verir ama değişen bişey yok. 6 yıl olacak neredeyse evleneli.
Özetle artık umudumu kaybettim. Çok seviyorum ama nafile. Aslında belki daha önce olurdu ama abim boşandı annem üzüntüden kalp hastası oldu, annem by pass geçirdi. Çok seviyorlar eşimi. Ama dayanacak gücüm kalmadı. Bilenlerime kollarıma jilet attım düşünün. Nerdeyse hergün ağlıyorum.
Çalışıyorum, maaşım iyi sayılır. Yaşım 36 .
Boşanma aşaması nasıl ? Eşimden para pul hiç birşey istemiyorum. Anlaşmalı ayrılmak istiyorum. Zaten yıllarım gitti daha fazla uğraşmak istemiyorum. Ama şu anda borcum var ve avukata para vermem zor.barodan avukat mı tutmalıyım anlaşmalı olunca ?
Ne boşanması arkadaşım tmm sorun ciddi ama anlaşıyorsun adamı seviyorsun ailen seviyor başka bi sorun yok....bu konuda eşine baskı yap destek alsın psikolojik bi durum olabilir tedavi edilebilir eminim kendi de hoşnut değildir böyle bi durumdan insan kokar bitlenir yahu hastalık olur çevresindekilerde rahatsız olmuyormu bu durumdan..kavga boşanma yerine iteleyin onu elin yüzün bi tuhaf duş almıyorsun hastamı oldun ne de..benim eşimde tras olmayı sevmez arada bi aman ne yaşlı görünüyorsun bu sakallar seni 10 yaş ihtiyar gösteriyor derim hemen koşar tras olur sabret yahuuu boşanmakta kolay değil

Ne boşanması arkadaşım tmm sorun ciddi ama anlaşıyorsun adamı seviyorsun ailen seviyor başka bi sorun yok....bu konuda eşine baskı yap destek alsın psikolojik bi durum olabilir tedavi edilebilir eminim kendi de hoşnut değildir böyle bi durumdan insan kokar bitlenir yahu hastalık olur çevresindekilerde rahatsız olmuyormu bu durumdan..kavga boşanma yerine iteleyin onu elin yüzün bi tuhaf duş almıyorsun hastamı oldun ne de..benim eşimde tras olmayı sevmez arada bi aman ne yaşlı görünüyorsun bu sakallar seni 10 yaş ihtiyar gösteriyor derim hemen koşar tras olur sabret yahuuu boşanmakta kolay değil

6 senede bir kere sevişmiş adam neyine sabretsin?
kadın belki anne olmak istiyor..

Dişlerini de fırçalamıyordur kesin. Acil psikolojik tedaviye ikna etmelisin ya da boşanmaya

Back
X