Teşekkürler
Yani son kez konuşmak istiyorum ama düzelir mı umudum yok. Defalarca dedim. Aylar evvel boşanmak istiyorum da dedim. Ama değişmedi. Çok sevdiğini söylüyor, bazen yanyana yatınca uyanıp sarılır öper. Bişey istesem gwce vakti bile olsa hider alır. Ama bu huyundan kurtulamadı. Bana ne kadar zarar verdiğini biliyor. Psikşyatriste gittim. Çok zor bir hayatım oldu. Bu sebeple psikolojiö çok bozuk. Bipolar dedi doktorum. Çocukken evde yaşadıklarım, sonra yaşadıklarım, hayatım derken şimdi de bu. Istediğim Bi şeye hayatım boyunca kolayca ulaşamadım. Çevreme bakıyorum kimi güzelce okumuş, kimi evlenmiş, kimi çocuk sahibi olmuş ev almış bilmem ne. Elbette herkesin sınavı kendine. Ama benim rast hiden tek işim yok. Okulu meslek liseli olduğum için ve 99 kararlarına denk geldiği için okuyamadım. Puanım iyiydi ama meslek liselilere o yıl puan kesmeye başladılar mecburen 2 yıl okudum. Okul bitti babamı kaybettim. Evleneyim dedim ailemin paraya ihtiyacı oldu kredi çektim param hep oraya gitti. Evde kıymetin bilinmedi. O surada birini sevdim kandırdı beni terkedip aynı işyerindeki arkadaşı ile evlendi. Eşimle tanıştım geçte olsa evlendim. Bu seferde bu. Ya benim uçuk kaçık hayallerim olmadı. Her yıl 5 yıldızlı otellerde tatil yapacam , lüks arabalara bine cem, sitede oturacak vs demedim ki. Aile istedim içinde huzur olsun sevgi sağlık olsun dedim. Söyleyin bana çok mu imkansız bunlar