• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasil boyle kolay kandim..igreniyorum kendimden.

Otel odasından sonraki kısmı okumadım. Yani senin de gönlün olmasa kusura bakma ama otel odasına gitmezsin. Maalesef sen de biliyordun sonucu. Zaten sana başından açıkça söylemişti ilişki tarzını. İkinci buluşmayı yaparak sınırlarının aslında göründüğü gibi olmadığını gösterdin ona. O anladı zaten de o yüzden ısrar etti.

Şimdi sorun ne?

kadın yeni boşanmış ve online tanıdığı (evli-bekar ne olduğunu dahi bilmediği) bir adamla 3. gün birlikte olmuş! ''birlikte olabilirsiniz, buna sözümüz yok'' diyen arkadaşlar; hakikaten aynı dünyada mı yaşıyoruz!
onunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..

ben bu sucluluk duygusuyla su mubarek gecede tovbe bile edemem utancimdan..

onunda bosanmis oldugunu biliyorum, ama haklisin aslinda emin bile degilim. belki hala evlidir! 3. gun demeyelimde ucuncu bulusma diyelim..

Bir de tecrübelisin. Otele giderken gerçekten sadece TV izleyeceğinizi mi sanarak gittin? Sinemaya neden gitmediniz amaç filmse? İnsanlar orada rahatça sarılıyor, hatta öpüşenleri gördüm.

Bunu bilemeyecek bir yaşta mısın?

Otel odasından sonraki kısmı okumadım. Yani senin de gönlün olmasa kusura bakma ama otel odasına gitmezsin. Maalesef sen de biliyordun sonucu. Zaten sana başından açıkça söylemişti ilişki tarzını. İkinci buluşmayı yaparak sınırlarının aslında göründüğü gibi olmadığını gösterdin ona. O anladı zaten de o yüzden ısrar etti.

Şimdi sorun ne?
sanirim en yakin dostlarima bile anlatmaya utandigim bu salaklik yuzunden canim bi temiz firca yemek istedi sizlerden.

hatamla bas edip, bi sekilde kabullenip, saglam adimlar atmaya devam etmem gerekiyor bundan sonra.

yorumlariniz icin cok tesekkurler hanimlar..

canım boşanmış biri olarak duygularını anlayabiliyorum biz kimiz ki seni yargılayalımkötüleyelim..hayat bazen istemediğimiz şeyleri yaptırıyor maalesef..senin ki gördüğüm kadarıyla psikopat bi tip o yüzden bencebi polise git ve durumu anlat ..

sanirim en yakin dostlarima bile anlatmaya utandigim bu salaklik yuzunden canim bi temiz firca yemek istedi sizlerden.

hatamla bas edip, bi sekilde kabullenip, saglam adimlar atmaya devam etmem gerekiyor bundan sonra.

yorumlariniz icin cok tesekkurler hanimlar..

İnşallah dediğin gibi olur ama olmayacağını düşünüyorum nedense.

En azından kadınları ve erkekleri tanıdığım kadarıyla..

Sen sütten ağzı yanan biri ayranı bu şekilde içiyorsan hataya düşen bekar kadınları çok görmemek lazımmış.

kadın yeni boşanmış ve online tanıdığı (evli-bekar ne olduğunu dahi bilmediği) bir adamla 3. gün birlikte olmuş! ''birlikte olabilirsiniz, buna sözümüz yok'' diyen arkadaşlar; hakikaten aynı dünyada mı yaşıyoruz!

bazen hiç yapmayacağım dediğimiz şeylerin başrollerini oynamadık mı?
arkadaş kocasınımı aldatmış yada evli bi erkeklemi birlikte olmuş? ki kimseyi bu konuda bile kınayamam !
siz boşanmış birimisiniz? boşanan bi kadının psikolojisini anlayabiliyormusunuz??
biraz hoşgörü göstermek yardımcı olabilmek için bişeyler yapmak yerine ağır konuşmak neyin nesi ;?

bazen hiç yapmayacağım dediğimiz şeylerin başrollerini oynamadık mı?
arkadaş kocasınımı aldatmış yada evli bi erkeklemi birlikte olmuş?
siz boşanmış birimisiniz? boşanan bi kadının psikolojisini anlayabiliyormusunuz??
biraz hoşgörü göstermek yardımcı olabilmek için bişeyler yapmak yerine ağır konuşmak neyin nesi ;?

Çok fazla iyimser bir yaklaşım olmuş bu. O zaman IŞİD’in psikolojisini anlamak için aralarına katılalım. Belki adam öldürmek için haklı gerekçeleri vardır.

Aşk şiiri yazmak için herkes aşık olarak mı yazıyor? Ya da senaryo yazarken yaşamak mı lazım?

O zaman çocuklarımızı bırakalım her şeyi yaşayarak öğrensinler.

İnşallah dediğin gibi olur ama olmayacağını düşünüyorum nedense.

En azından kadınları ve erkekleri tanıdığım kadarıyla..

Sen sütten ağzı yanan biri ayranı bu şekilde içiyorsan hataya düşen bekar kadınları çok görmemek lazımmış.
hanimefendi gayet sert ve uslubu agir sekilde yorum yapiyorsunuz, evet kabullenmesi zor seyleri (hatta dogru olan seyleri) soyluyor olabilirsiniz lakin bu hatami hayatimda aldigim diger kararlarada yansitir sekilde yazmaniz hos olmadi. icimde tutamadim, inanin fazla geldi yanliz tasimam icin o yuzden ikinci bir uyelik aldim.
emin olun bosandiktan sonra ilk gorustugum erkek bu olmadi, daha uzun gorustugum ve cok daha fazla hoslandigim (duygusal bakimdan) erkeklerden yinede bazi mantiksal konularda anlasamadigim sebebiyle mesafe koyabilen bir insan olarak, bu hata bana gercekten agir geldi.

umarim haksiz cikarsiniz..

Çok fazla iyimser bir yaklaşım olmuş bu. O zaman IŞİD’in psikolojisini anlamak için aralarına katılalım. Belki adam öldürmek için haklı gerekçeleri vardır.

Aşk şiiri yazmak için herkes aşık olarak mı yazıyor? Ya da senaryo yazarken yaşamak mı lazım?

O zaman çocuklarımızı bırakalım her şeyi yaşayarak öğrensinler.

İŞİD ne alaka komik olmuşsun :)

burda bi adam öldürme söz konusu değilki..
çok atıp tutuyor insanlar bu konular hakkında
peki sen çok mu eminsin hayatta benim başıma böyle bişey gelmez mi diyosun :) eğer diyosan demeye devam et..
kınamadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz demiş peygamberimiz..
arkadaş işidçi olmadığı için kusura bakmayın sizin kadar acımasız olamayacağım ..

ne fark eder, 3. buluşma 3. gün aynı değil mi?

tek çaren bol bol dua et, tövbe et,

hanimefendi gayet sert ve uslubu agir sekilde yorum yapiyorsunuz, evet kabullenmesi zor seyleri (hatta dogru olan seyleri) soyluyor olabilirsiniz lakin bu hatami hayatimda aldigim diger kararlarada yansitir sekilde yazmaniz hos olmadi. icimde tutamadim, inanin fazla geldi yanliz tasimam icin o yuzden ikinci bir uyelik aldim.
emin olun bosandiktan sonra ilk gorustugum erkek bu olmadi, daha uzun gorustugum ve cok daha fazla hoslandigim (duygusal bakimdan) erkeklerden yinede bazi mantiksal konularda anlasamadigim sebebiyle mesafe koyabilen bir insan olarak, bu hata bana gercekten agir geldi.

umarim haksiz cikarsiniz..

İnsanız elbette hepimiz hata yapabiliriz.

Asla büyük konuşmuyorum, hayatta “asla” dediğim şeylerin önüme tercih meselesi olmasını istemem.

Bundan ders alıp bundan sonra ona göre davranırsan sorun yok ama her bir insanda farklı şekilde yelkenler fora olursa o zaman sorun var. Hatalardan ders aldığımız sürece telafisi mümkündür. Ancak boşanma psikolojisinin altına sığınmamak lazım. Sırf bu psikolojiden kurtulmak için önüne gelenle görüşmemek lazım ki boşanalı kısa bir zaman olduğunu söylemene rağmen görüşme listen baya kabarık gibi.

Bu bizi ilgilendirmez ama üzülen sen olursun.

Canim sen bu kafayla 3 gun sonra bu adama asik olursun. Boyle kadinlari da hic anlamiyorum gercekten, bi insanin ne mal oldugunu iddia ediyorum bir kadin 2 saatte anlayabilir.
hayir bi de yasamissiniz bazi seyleri tamam da niye israrla kendinizi temize cekme cabasindasiniz. Bi de otel odasi yaani igrenc, kendinizi degersizlestirebileceginiz en son noktaya varmissiniz.

bi de bosanali bu kadar az zaman olmusken derdiniz neydi de hemen onla bunla flort derdine dustunuz. Tabi ki de sizi kullanmaya caliscaklar, bi de anladigim kadariyla faceten falan konusup hemen bi kac gune gorusme ayarlamaya basliyosunuz sanirim. Ay bi de basortulu falansindir kesin bak ayrimcilk yapmayayim kendimi tutayim diyorum ama dayanamiyorum bu ikiyuzluluge.

İŞİD ne alaka komik olmuşsun :)

burda bi adam öldürme söz konusu değilki..
çok atıp tutuyor insanlar bu konular hakkında
peki sen çok mu eminsin hayatta benim başıma böyle bişey gelmez mi diyosun :) eğer diyosan demeye devam et..
kınamadığınız şeyi yaşamadıkça ölmezsiniz demiş peygamberimiz..
arkadaş işidçi olmadığı için kusura bakmayın sizin kadar acımasız olamayacağım ..

Valla günceli takip etmeyerek sen komik olmuşsun.

Boşanmış kadının psikolojisini yine bir boşanmış anlar demeye getirdiğin bir laf ettiğin için örnekledim.

Yani biz boşanmadığımız için gaddarca eleştiriyoruz. Ancak o durumu yaşasaydık daha yumuşak ve halden anlar olurduk sanki sana göre.

Valla günceli takip etmeyerek sen komik olmuşsun.

Boşanmış kadının psikolojisini yine bir boşanmış anlar demeye getirdiğin bir laf ettiğin için örnekledim.

Yani biz boşanmadığımız için gaddarca eleştiriyoruz. Ancak o durumu yaşasaydık daha yumuşak ve halden anlar olurduk sanki sana göre.
yaşaman gerekmiyor tatlım :)
insan olman yeter bence ama sana göre bişey değil sanırım neyse devam et :)

Back
X