• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasıl bu kadar acımasız olabilirler!!! :(

geçmiş olsun, Allah babanıza şifa versin.
etme bulma dünyası, kv. kp. sanırım ki hep sağlıklı kalacaklarını düşünüyorlar.
duymamaya görmemeye çalış, çünkü onlarda seni üzecek çok söz vardır.

yarın öbür gün kendileri hasta olduğunda kızlarını oğullarını ağlatmasalar
susun be uyuyoruz deseler ne olur acaba
ne hissederler
yalnız bende üst kata sizin ağlama sesinizin çıkmasına şaşırdım bağırarak mı ağladınız
hayır bağırmadım sesler duyuluyormuş konuşmalarımız falan öyle dediler

Aglama sesin gidiyorsa tv esinle tartisma ya da afedersin iliski sirasindaki sesleriniz bile gidiyordur. Bunlara bisey diyen olmadi mi daha once
evet oldu nasıl duyuluyor bilmiyorum daha önce değil her zaman söyler kayınvalidem sen şu saatte şunu yapıyordun duydum diye aslında bende kulak assam belki bende duyarım onlarıda o kadarda duyulmuyor yani benim kulaklardamı bi problem var anlamadım

ya simdi soyle bir durum var tanımadıgım bir insan dahi bagırıp cagırıp aglasa bile uzulurum ve asla susun falan diyemem acı cekiyor belliki diye dusunurum ki bu insanlar sizin esinizin ailesi bence huyları boyle umursamaz anlayıssız insanlar

Aglama sesin gidiyorsa tv esinle tartisma ya da afedersin iliski sirasindaki sesleriniz bile gidiyordur. Bunlara bisey diyen olmadi mi daha once
bütün sesler gidiyormuş kadın geçen banyo sesimizide duymuş bide yüzümüze karşı söylemese olmaz sanki diğerleri neyse de bu hastalık konusunda tak etti artık

ya simdi soyle bir durum var tanımadıgım bir insan dahi bagırıp cagırıp aglasa bile uzulurum ve asla susun falan diyemem acı cekiyor belliki diye dusunurum ki bu insanlar sizin esinizin ailesi bence huyları boyle umursamaz anlayıssız insanlar
evet öyleler maalesef dediğim gibi uzun süredir babamın yanındaydım bikez bile aramadılar yinede umrumda değildi bi insan nasıl kendi evinde ağlayamaz ya

cok gecmis olsun..
sizin aglamanizdan dolayi mi asagidan sus diye bagirdilar yoksa herhangi bir seste de tepki gosteriyorlar mi bu sekilde?

son derece saygısıszlık..
ben tv yi kapatsam ev sessizken komşular evimdeymiş gibi sesi geldi birinde utandım geri tv açtım. ki bu nasıl bir ahlak anlayışı eğer bir gram insanlık olsa teselliye gelir insan.

senin banyonu evindeki hareketliliği takip eden insana tabi batar bu ses..:KK11:
ne diyim arkadaşım Rabbim babana şifa versin sağlığına ve sizlere tez vakitte kavuştursun sen sıkma onlar için canını daha da yıpranıp kendi sağlından olma..:oops:

insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımda :KK43: Allahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı :KK43: Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..

bu durumda en güzeli beklemek,tabii ki kayınpederenizin başına birşey gelsin istemem ama emin olun Allah ona da öyle bir dert verir ki...
babanıza da en kısa zamanda Allah şifa versin.

Saçmalamışlar. Çok ayıp. Tez zamanda eve yalıtım yaptırın.Ayrıca babanıza acil şifa dilerim.

insanlar kendilerine hiç kötülük gelmicekmiş gibi davranıyorlar gerçekten. o kadar sinirliyimki.. Babam 1 haftadır yoğun bakımda :KK43: Allahım hiç kimseye yaşatmasın çok zor. bense uzakta oturuyorum evliyim. babamın yanından daha yeni geldim evime. kayınvalidemlerle altlı üstlü oturuyoruz. moralim o kadar bozukki babam için çok üzülüyorum ve ister istemez ağlıyorum devamlı :KK43: Dün gecede ağladım yine. Ben kendi canımın derdine düşmüşken eşimi babası aradı ve ikinizde aşağı gelin diye bağırıp telefonu kapadı. sebep uyuyamamış.. seslerimden rahatsız olmuşlar buda yetmezmiş gibi bizi ayağına çağırıyorlar. gitmedik tabiki.. Geçen seferde de aşağıdan sus diye bağırdılar yine sustum ama yeter artık. Ben anlamıyorum gerçekten babam hastalandığında da aramadılar hiç. Bu durumda ne yapılır? eşim hiç sahip çıkmadı sadece gidip citygirl üzülüyor demiş, çekip gitmek istiyorum burdan..
geçmiş olsun, Allah şifa versin. eşinizin ailesini yaptıkları hiç doğru değil.

Yalıtım yaptirma durumunuz yok mu acaba?Ayrica yatak odanizi başka bir odaya taşıma imkaniniz varmi?Sahsen ben eşimle sevisme seslerimizi duymalarini istemem esimin ailesinin.Nede olsa evde en gec bireyler bizleriz eee dogal olarak biraz aktifiz.

İnşaallah babanz en kısa zmanda iyileşir..Kavınvalide ve kayınpederinizin yaptıkları söyledikleri beni çok şaşırttı gerçekten..Bi insanın ağladığını üzüldüğünü görüp,hele hele de gelinlerinin,nasıl bu kadar katı yürekli olunabilir ya..Yaşını başını almış insanlar genelde daha çok duyarlı olur,bunlar rahatsız olacak kadar umursamazlar..Ne bencillik Allah'ım..Ben çok üzüldüm sizin adınıza ya..

Babanıza acil şifalar dilerim. Daha neler duyacağız. Babanız hasta ve durumu kritik diye ağlıyorsunuz ve beyefendi aşağıdan rahatsız oluyor öyle mi? Kimse kusura bakmasın benim babamda 25 gün hastanede yattı gözümün yaşı kurumadı. İstediğim gibi ağlarım. Size ağlamandan rahatsız olduğunu söyleyene kadar, belli ki kendini kötü hissediyor deyip gelip teselli verseler daha insani bir hareket yapmış olurlardı.

O kadar iyi anlıyorum ki babanızın yoğun bakımda olmasını ve sizin ruh halinizi nasıl hissettiğinizi.. (hastaneyi ayağa kaldırmış biri olarak konuşuyorum) Eşinizin ailesine gelince böyle bir terbiyesizlik olamaz bu kadar gaddar olamazlar. Yanınızda duracakları destek olacakları yerde yaptıklarına bakın. Her neyse Rabbim yardımcınız olsun. Eşinizle aranızı bozmamaya bakın. İşler daha kötü olabilir..

Back
X