Nasıl bu kadar kalpsiz olunur:(

Boncukkk000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2016
307
126
103
Kızlar cümleten iyi geceler..
Kalbimin ağrısından uyuyamıyorum.. hani sevinçler paylaştıkça çoğalırmış ya bende üzüntümü paylaşmak istiyorum paylaşınca azalır mı sizce:( ben galiba kara sevdaya tutuldum kızlar ne yapsam ne yapsa vazgeçemiyorum . Aramız çık iyi iken bi anda soğuk davranmaya başladı ve derken bi saçma sapan bahane bulup ayrıldı konuşmak istedim kaçtı aradım açmadı :( hep bu son diyerek mesaj attım ama olmuyo tutamıyorum kendimi ssürekli yazıyorum sürekli de aynı tepkisiizlik .. unutamıyorum hala daha inanamıyorum bittiğine .. Hiç bişe yapmadım ona inanın hiç bi kötülüğüm olmadı ailesi yok burda ona aile oldum anne oldum baba oldum ben bunu mu hakettim yediremiyorum kendime canı yansın istiyorum napayım ben nolur söyleyin nasıl diner bu acı nasıl yakarım canını :(

Kalbimin ağrısından uyuyamıyorum.. hani sevinçler paylaştıkça çoğalırmış ya bende üzüntümü paylaşmak istiyorum paylaşınca azalır mı sizce:KK43: ben galiba kara sevdaya tutuldum kızlar ne yapsam ne yapsa vazgeçemiyorum . Aramız çık iyi iken bi anda soğuk davranmaya başladı ve derken bi saçma sapan bahane bulup ayrıldı konuşmak istedim kaçtı aradım açmadı :KK43: hep bu son diyerek mesaj attım ama olmuyo tutamıyorum kendimi ssürekli yazıyorum sürekli de aynı tepkisiizlik .. unutamıyorum hala daha inanamıyorum bittiğine .. Hiç bişe yapmadım ona inanın hiç bi kötülüğüm olmadı ailesi yok burda ona aile oldum anne oldum baba oldum ben bunu mu hakettim yediremiyorum kendime canı yansın istiyorum napayım ben nolur söyleyin nasıl diner bu acı nasıl yakarım canını :KK43:
BENCE biraz bekle ve akışına bırak kafasını dinlesin düşünsün ..

Keşke sadece sevgili olsaydınız. Hepimizin ailesi veya hayatta bir şeyleri eksik. Zaten genel kanıda bu tutum çok yanlış bulunuyor. Demek ki o veya şu sebepten sizi istemiyor bunu kabul edin. Ona bakmak yerine o an aşk acısı nasıl geçer bunu psikologların yorumlarından dinleyin. Sizi kalpten istemeyen birinin bedeni yanınızda olsa neye yarar...

Kara sevdadan ziyade reddedilmeyi yedirememe bu. :) Anlamlandırmaya çalışıyorsunuz durduk yere neden böyle yaptı bana o kadar fedakarlık yaptığım halde falan diye ama bazen her şeyde bir neden aramamak gerekir. Siz yıpranırsınız. Fedakarlıklarınızı hak etmeyen bir insan demek ki öyle düşünün. Vaktiniz kıymetli, vaktinizi harcamayın onunla. Geçmişi geride bırakmadan geleceğin yolu açılmaz.

Keşke sadece sevgili olsaydınız. Hepimizin ailesi veya hayatta bir şeyleri eksik. Zaten genel kanıda bu tutum çok yanlış bulunuyor. Demek ki o veya şu sebepten sizi istemiyor bunu kabul edin. Ona bakmak yerine o an aşk acısı nasıl geçer bunu psikologların yorumlarından dinleyin. Sizi kalpten istemeyen birinin bedeni yanınızda olsa neye yarar...
Çok haklısınız gerçekten isteyen yanımda olurdu beni böyle üzmezdi..

Kara sevdadan ziyade reddedilmeyi yedirememe bu. :) Anlamlandırmaya çalışıyorsunuz durduk yere neden böyle yaptı bana o kadar fedakarlık yaptığım halde falan diye ama bazen her şeyde bir neden aramamak gerekir. Siz yıpranırsınız. Fedakarlıklarınızı hak etmeyen bir insan demek ki öyle düşünün. Vaktiniz kıymetli, vaktinizi harcamayın onunla. Geçmişi geride bırakmadan geleceğin yolu açılmaz.
Anlam veremedim çünkü bi anda ortada birşey yokken çekip gitmesine :(

Geri donmeisni istiyorsan asla.bisey yazma.seni merake tmesini sagla arkasina baktiginda kovalayan olmadigini gorsun.
Ona yazdikca kendinden sogutursun dahasi kendini kucultursun

Çok haklısınız gerçekten isteyen yanımda olurdu beni böyle üzmezdi..

Üzülmeyin artık sizde. Yarın yeni bir gün. En basiti sabah kalkın bir kahve yapın boncuk için. O adamı hayatınızın merkezine koymuşsunuz ki gidince bu kadar yıkıldınız. Onu çıkarın merkeze boncuğu alın. Kendinize değer verirseniz size değer vermeyenlerden uzaklaşırsınız, değerli olduğunuz ve bunu haketmediğinizi hissettiğiniz için.

Üzülmeyin artık sizde. Yarın yeni bir gün. En basiti sabah kalkın bir kahve yapın boncuk için. O adamı hayatınızın merkezine koymuşsunuz ki gidince bu kadar yıkıldınız. Onu çıkarın merkeze boncuğu alın. Kendinize değer verirseniz size değer vermeyenlerden uzaklaşırsınız, değerli olduğunuz ve bunu haketmediğinizi hissettiğiniz için.
Kendim için yapıcam bunu..

Hayatta her zaman birinci sırada gururunuz olsun. Gururunuzdan başka hiçbişeyi öne almayın. O olunca gerisi de geliyor merak etmeyin.

Kalbimin ağrısından uyuyamıyorum.. hani sevinçler paylaştıkça çoğalırmış ya bende üzüntümü paylaşmak istiyorum paylaşınca azalır mı sizce:KK43: ben galiba kara sevdaya tutuldum kızlar ne yapsam ne yapsa vazgeçemiyorum . Aramız çık iyi iken bi anda soğuk davranmaya başladı ve derken bi saçma sapan bahane bulup ayrıldı konuşmak istedim kaçtı aradım açmadı :KK43: hep bu son diyerek mesaj attım ama olmuyo tutamıyorum kendimi ssürekli yazıyorum sürekli de aynı tepkisiizlik .. unutamıyorum hala daha inanamıyorum bittiğine .. Hiç bişe yapmadım ona inanın hiç bi kötülüğüm olmadı ailesi yok burda ona aile oldum anne oldum baba oldum ben bunu mu hakettim yediremiyorum kendime canı yansın istiyorum napayım ben nolur söyleyin nasıl diner bu acı nasıl yakarım canını :KK43:

Adam tepkisizse sen de tepkisiz ol. Sen aradıkça o kaçar. Arayacağı varsa da aramaz. Seni aramayan da sevmiyordur. Vazgeç hayatına bak.

Etrafımda gördüğüm çoğu kadında aynı problem var. Erkekler sanırım fazla ilgiden sıkılıyorlar ve heycan istiyolar çok yakın bi arkadaşımın başına geldi çok benzer bir olay o da sürekli mesaj atıyodu sonra ısrarlarımızla mesaj atmayı bıraktı ve 1 ay sonra çocuk tekrar yazmaya ilgi aramaya başladı hem fazla ilgiden sıkılıyorlar hem de siz ilgi göstermeyince egoları sarsılıyor. Bence bi süre ilgi göstermeyin unutmuş hayatınıza devam ediyomuş gibi davranın egosuna yenik düşüp size dönecektir. Sabır diliyorum :dua:

Anlam veremedim çünkü bi anda ortada birşey yokken çekip gitmesine :KK43:

Herkesin yaptığı her şeyin mantıklı ve geçerli bir sebebi olacak diye bir kural yok. Size mantıksız gelen adama mantıklı geliyor ki yapıyor sonuçta. Çok deşmemek, kişiselleştirmemek lazım bunu. Onla yürütemediyseniz başkasıyla da aynısını yaşayacaksınız diye bir şey yok.

Back
X