- 19 Mart 2023
- 852
- 1.490
- 43
- 34
- Konu Sahibi lavinia2012
-
Hayat sosyal medyadaki gibi değil, hüngür hüngür ağlarken fotoğraf atacak halleri yok.Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Yanına kalmadı sadece yarına kaldı. Allah'a havale ettiyseniz elbet bir gün çıkar. Belki görürsünüz belki görmezsiniz onu da Allah bilir.Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.
Sadece instagrama göremi öyle sanıyorsunuz ,sosyal medyada herkes mutlu görünmüyormu zatenHerkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Ne kazanmış ki sanki abartmayın.yapmacık yapmacık tiplerle arada buluşup foto atıyordur işte.Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.
Eski eşime karşı bi duygum yok ama yapılanıda hazmedemiyorum.Hayat sosyal medyadaki gibi değil, hüngür hüngür ağlarken fotoğraf atacak halleri yok.
Bir kere ihanet eden hep eder. Eminim eski eşiniz o kadını da üzerek hem kendisinin hem de o kadının mutluluğunu mahveder yine.
Siz de açıp açıp kendinize acı çektirmeyin, gerek yok. Orda gördükleriniz gerçek değil çünkü
Kocam değil eski kocam. Ona tuttu. O perişan.Kocanız ne alemde? Yani normalde ah tutacaksa kocanıza tutması lazım o ahların.
İnşallah öyledir.Yanına kalmadı sadece yarına kaldı. Allah'a havale ettiyseniz elbet bir gün çıkar. Belki görürsünüz belki görmezsiniz onu da Allah bilir.
Polat çiftini görüyorsunuz. Herşey fevkalade Şaşaalı görünürken, hayatları bir anda yerle bir oldu.
Kötüler kazanır ama Sadece dünyalık ve cehennemi!
O zaman kadını boşverin, sizinle bir ömür geçirip de sadakat sözü vermiş adam ihanet etmiş, elin yabancı kadını ihanet etse ne yazar? Ahınız eski eşinizde çıkmışsa gerisini çok da kurcalamayın.Kocam değil eski kocam. Ona tuttu. O perişan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?