Nasıl bu kadar mutlu😔

lavinia2012

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mart 2023
852
1.490
43
34
Herkese iyi akşamlar. Size kısaca bahsetmek istiyorum. 1.5 yıl kadar önce eşimle ihanet yüzünden boşandım. Hayatım çok şükür yolunda. Ufak tekef şeyler hariç büyük bir sıkıntım yok. Tabiki geçmişe dönüp baktığımda çok üzüldüğüm içimin yandığı anlar oluyor. Ama kendim ve evlatlarım için dimdik ayakta duruyorum çok şükür.

Gelelim soruma. Eşimin bana yıllarca ihanet ettiği kadın instagram hesabını herkese açık yapmış. Ara ara hala maalesef ki bakıyorum. Açık olduğunu görünce fotoğraflarına baktım. Eskisi kadar canım yanmıyor ama bu kadar mutlu olmasına da Allah günah yazmasın isyan ediyorum. Hani diyorum eden bulurdu. Hani mazlumun ahı kimsenin yanına kalmazdı. Hani yuva yıkanın yuvası olmazdı. Neden etrafındaki herkes tarafından bu kadar çok seviliyor. Bana yapmadığı kötülük kalmayan bu kadını herkes çok seviyor. Bi bana mıydı kötülüğü. Neden ben bunlar yüzünden bu kadar acı çektim. Benim ahlarım nereye gitti. İyi olmanın cezası bu mu. Hep mi kötüler kazanır bu hayatta. Kafamda sürekli bu sorular dönüyor. Sizce neden var mı bunun bi cevabı.

Hayat sosyal medyadaki gibi değil, hüngür hüngür ağlarken fotoğraf atacak halleri yok.
Bir kere ihanet eden hep eder. Eminim eski eşiniz o kadını da üzerek hem kendisinin hem de o kadının mutluluğunu mahveder yine.
Siz de açıp açıp kendinize acı çektirmeyin, gerek yok. Orda gördükleriniz gerçek değil çünkü

Yanına kalmadı sadece yarına kaldı. Allah'a havale ettiyseniz elbet bir gün çıkar. Belki görürsünüz belki görmezsiniz onu da Allah bilir.

Polat çiftini görüyorsunuz. Herşey fevkalade Şaşaalı görünürken, hayatları bir anda yerle bir oldu.
Kötüler kazanır ama Sadece dünyalık ve cehennemi!

Sadece instagrama göremi öyle sanıyorsunuz ,sosyal medyada herkes mutlu görünmüyormu zaten

Ne kazanmış ki sanki abartmayın.yapmacık yapmacık tiplerle arada buluşup foto atıyordur işte.

Eski eşime karşı bi duygum yok ama yapılanıda hazmedemiyorum.

Sosyal medyada güş bahçeleri paylaşan ama hayatı b.k gibi olan insanları yakından tanıyorum. Öyle olmaya dabilir. Yani karma ilahi adalet artık adına her ne diyorsanız sizin tekelinizde işlemek zorunda değil.

İnşallah öyledir.

Sosyal medyada zaten kötü bir anını, durumunu paylaşmak saçma bence tabi ki mutlu ya da mutluymuş gibi olan hallerini paylaşırlar. Benim kuzenim de eşine şiirler yazarak, aşk mektubu yazar gibi paylaşımlar yapardı ama içini ben biliyorum, şahit oldum. Tamamen mecburiyetten devam ettirilen ve çevreye sevgi dolu aile imajı çizmeye çalışan biriydi ne yazık ki. Bu yüzden mutlu olamıyorsun zaten. Oda hep kıskançlıklarından oldu işte. O yüzden size tavsiyem hiç düşünmeyin hatta engelleyin baktıkça öfkeniz artar. Ben adaletin bana yapılanları düşünmediğim zaman ve sadece Allah'a havale edip hiç yaşanmamış gibi hayatıma devam ettiğimde çok dengeli işlediğini gördüm o gün bu gündür düşünmem.

Amaaan herkes sosyal medyada yapmacık
Çevremdeki insanları bilmesem hepsini mutlu sanacam
Bir örnek vereyim
Eski bir komşum var, kocasının 14 yıldır dostu varmış, ki kadında biliyor
Kadın sürekli kocasıyla mutlu pozlar vererek durum paylaşır,
Bunun gibi kaç tane var, onlarca örnek verebilirim
O nedenle ben öyle herkese inanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…